Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
日本動漫畫討論版>「劇場版 PSYCHO-PASS サイコパス」Blu-ray&DVD 7月15日発売決定
Van仔 05:28 AM 02-15-13
作者: 神龍:
局長一集就比白毛大大收咗皮
機械人要幾多有幾多啦,分分鐘之後幾集240幾個一人控一個出黎
HEERO 09:46 AM 02-15-13
雖然那個豬腦系統的真相無太大新意, 不過比較在意的是秀星佢有沒真係領便當...
男豬腳說秀星是個在怎不利情況下都不會逃跑和會想盡方法求生的人, 如果佢無死的話就應該會有反擊戰看吧...
竟然沒將武功咁高的白毛鎖住來談判, 那都算是一個漏洞來吧...

作者: KTN:
花澤又咁眼望住啲腹肌
那個會不會只是你的個人視線而已 ?
野良猫 10:26 AM 02-15-13
個系統咁正常嘅

局長說得聖護嘅時候就知一定失敗,大家所行嘅路根本唔一樣
石原夏織 12:28 PM 02-15-13
咁就想說得
很傻很天真
leungky1 12:41 PM 02-15-13
作者: Van仔:
機械人要幾多有幾多啦,分分鐘之後幾集240幾個一人控一個出黎
然後這套就變了i Robot了

其實剩下集數唔太多
老虛都未必夠本錢狂派主角群便當
東條希 01:02 PM 02-15-13
所以白毛同狡嚙會互相理解然後聯手嗎
感覺白毛多數會便當

局長真身係真係估唔到,藤間幸三郎居然係其中一個終端
秀星我寧願佢就咁往生算了,印象中阿虛d劇本吐便當既下場往往更慘
卍佛卍 01:24 PM 02-15-13
作者: HEERO:
雖然那個豬腦系統的真相無太大新意, 不過比較在意的是秀星佢有沒真係領便當...
男豬腳說秀星是個在怎不利情況下都不會逃跑和會想盡方法求生的人, 如果佢無死的話就應該會有反擊戰看吧...
怕且都凶多吉少啦
HACKER錄低個片段見到局長開完兩槍後從容執返個部機...
Van仔 03:29 PM 02-15-13
作者: leungky1:
然後這套就變了i Robot了

其實剩下集數唔太多
老虛都未必夠本錢狂派主角群便當
之前個青毛rock妹都唔知去左邊
ayato 07:02 PM 02-15-13
聖護超凡脫俗
佐佐木莊尼 08:37 PM 02-15-13
狡噛驚到噴咖啡?
真!DC 10:26 PM 02-15-13
槙島冇令人失望
RPG之鬼 08:30 AM 02-16-13
作者: 佐佐木莊尼:
狡噛驚到噴咖啡?
拳腳都可以打爛機械人,咁要狡噛噴都唔係幾難
minekaoru 03:49 PM 02-16-13
作者: RPG之鬼:
槙島真係神人!
野良猫 04:01 PM 02-16-13
作者: RPG之鬼:
冇用拳腳打爛吧,只係扭斷手腳
埃及使者 09:38 PM 02-16-13
原來係說服聖護加入巫女
但就俾人秒殺左

最尾噴咖啡笑死我
Kinny Riddle 10:42 PM 02-16-13
槙島好野,既然講到明要破壞呢個社會既秩序就當然要破壞到底,絕不妥協。算係有原則既反派,唔做主角真係o西左。
Rv250 12:07 AM 02-17-13
佢都算係反派方面嘅主角
就好似博派有柯柏文, 狂派有麥加登

呢幾集重點去晒佢同狡噛度, 常守變咗配角
Sito 12:26 AM 02-17-13
支持慎島!將人類解放吧!

藤間以為慎島同佢地係同一種神經病,所以覺得一講慎島就會加入,實在太疏於防範
メソウサ 02:21 AM 02-17-13
阿虛筆下
有原則先有得玩架喎
FURIMUKI 02:24 AM 02-17-13
作者: メソウサ:
阿虛筆下
有原則先有得玩架喎
所以隔離Saber咪比人由到笑到落尾囉
KTN 02:52 AM 02-17-13
點解唔係搞罐機劇情
腦>搞>倒埋一個容器>合体處理
佐佐木莊尼 03:14 PM 02-18-13
o岩o岩留意到
點解 psycho pass 個年代仲有 CRT mon
money 01:27 AM 02-22-13
作畫

HEERO 12:27 PM 02-22-13

連監督自己都看不下去想劈掉重練

右邊那位小姐是誰了...

那個人是誰了...

殘疾雞爪手...

今話神豬小姐突然聰明咗咁多, 竟然能隨機應變到
harakuma 12:32 PM 02-22-13
作者: HEERO:

連監督自己都看不下去想劈掉重練

右邊小姐是誰了...

那個人是誰了...

殘疾雞爪手...

今話神豬小姐突然聰明咗咁多, 竟然能隨機應變到

何只這些,

今集作畫趕到啊, 狡食煙時隻手跳格,
同大叔飲酒嗰度一時白恤衫, 一時黑外套.
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面