Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
HON HON 09:13 PM 08-22-17
作者: Sar8:
原版冇佢出都出DLC比你啦
呢句啱....
鈴蘭 09:50 PM 08-22-17
作者: Thaws:
佢有界王拳超藍已經預佢會有ザマス啦...
第一次出界王拳超藍係比特篇
然後超藍比達大概又係未來篇怒打黑悟空果忽囉出黎用
再加上梗係同動畫一齊做勢,我諗新篇會仲齊過舊篇
擔心下有幾多舊Boss可以出好過
neo2046 12:06 AM 08-23-17
Collector's Edition US$139.99

作者: :

Trader02 01:21 AM 08-23-17
作者: 信長:
悟空一變完打到菲利成隻狗咁...
菲利之強由撒亞人篇到娜美星篇咁鋪,中間仲有精英軍團,加菲利三個形態, 勁到無譜
係超級撒亞人面前,都係差幾十個lv...

個個第一次變完超級撒亞人都串串貢啦,比達出場打爆19號, 剛剛勁左的魔童都比佢叫垃圾
比達兇班龍珠戰士交出仙豆..
悟飯變超級撒亞人2 時,又係玩弄斯路
悟天格斯果D 又係更惡搞
每次成功變身合體,升級超級撒亞人2/3/4。總會俾你威番場打趴對手。轉頭又被更強嘅大
佬打爆。龍珠的不變定律來的。
強化人間ですの~★ 08:49 AM 08-23-17

holsety 09:33 AM 08-23-17
所以話龍珠要出rpg, 因為係等級制
Nicklaus 10:34 AM 08-23-17
合體達睇怕都係DLC
張飛後代 11:42 AM 08-23-17
作者: HON HON:
無錯, 根本係任佢出.

大猩猩都有機會出, 爭在佢想點玩法.
Marvel vs Capcom 系列果挺巨大Boss?
Thaws 09:48 AM 08-24-17
作者: 鈴蘭:
第一次出界王拳超藍係比特篇
然後超藍比達大概又係未來篇怒打黑悟空果忽囉出黎用
再加上梗係同動畫一齊做勢,我諗新篇會仲齊過舊篇
擔心下有幾多舊Boss可以出好過
Boss:
魔童 〇
比達 〇
菲利 〇
斯路 〇
布歐 〇

你得番桃伯伯拿迪斯o個D舊到無朋友o既BOSS揀咋WO
由手機版發出
wing 10:02 AM 08-24-17
Boss:
魔童 〇
比達 〇
菲利 〇
斯路 〇
布歐 〇

由手機版發出
拿迪斯唔算la, 打頭陣遮.

仲有笛子魔王.

可能佢意思係劇場版果堆
強化人間ですの~★ 10:03 AM 08-24-17
16/18號都係boss來架
強化人間ですの~★ 11:02 AM 08-24-17

Akira 明 07:34 PM 08-24-17
人造人應該個身無氣的吧?
鈴蘭 10:05 PM 08-24-17
個Rush感覺上應該係投判定既ボコスカ
然後每隻角色都好似北斗咁各自有一招打上同打埋牆既招
Chain->打埋牆->Homing應該係基本中既基本
然後就再睇下隻角色有無方法係Air Combo入面入必殺技之後可以落地入Combo
鈴蘭 10:12 PM 08-24-17
Boss:
魔童 〇
比達 〇
菲利 〇
斯路 〇
布歐 〇

由手機版發出
魔界之王
布歐起碼可以出多兩隻啦
但就係因為我數埋都係得咁多,先話根本數埋都無咁多舊人可以出
爭在囉唔囉基嘍特戰隊出黎
劇場版我都幾擔心有無得出 諗諗下如果佢要埋龍珠超既堆,布羅連就可能無得出
但老實講,識出一定係出布羅連
出劇場版個選擇會多好多
信長 10:33 PM 08-24-17
無限漫畫入面都係好多新招...
只係中後期唔係戰力.. 少戲份
強化人間ですの~★ 08:01 AM 08-25-17

安安 04:37 PM 08-25-17
https://www.facebook.com/BNETaiwan/p...43926542330016
即日起開放玩家報名參加 PS4/XBOX ONE 平台封測,可操縱角色約10名!
安安 02:16 AM 08-26-17
https://www.youtube.com/watch?v=0wDCTKTjB_k SSGSS power: ON!
作者: :

強化人間ですの~★ 08:17 AM 08-28-17

信長 08:44 PM 09-04-17
原來上星期有leak , 不過又假假地咁
shoryuken 有轉載,又del 左

原post 應該來自2ch,搵到部分英文描述

Ultimate Gohan: Gohan during the Buu Saga, His Girigiri Power (????) assist increases your super meter
Tien: Strong and Disciplined fighting style, copies himself with Multi-Form
Yamcha: Lovable Bandit is back, has an invincible Wolf Fang Fist
Kale: Berserk Super Saiyan, has armored attacks, gets stronger the lower life she has
Caulifla: First Super Saiyan woman, has counters and can call Cabba in.
Videl: Gohan's wife, has an attack called First Strike that can stun.

阿樂,天津飯?

另外Maximilian Dood 同bandai namco 有接觸,試玩
佢話17號有得用, 只係swap 18號模組,應該部分動作少少唔同
wing 10:22 PM 09-04-17
原來上星期有leak , 不過又假假地咁
shoryuken 有轉載,又del 左
呢D先似係堅料.

可能係簽左nda的試玩者忍唔住口爆出來, 然後後悔所以刪番.
張飛後代 05:40 AM 09-05-17

阿樂,天津飯?
天津飯會參戰都唔算意外,飲茶就真係出奇.
(倒地姿勢會唔會係以下呢個?)

wing 09:25 AM 09-05-17
比迪麗都有就真係有D出奇.
Rance 11:54 AM 09-05-17
超D新角都有真係奇D
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面