Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
番薯勤 06:41 PM 07-13-18
作者: iamleoluk:
點流行到
難用到痴線
Ranker以外應該都冇咩人用
但係咪好似呂布咁一定要6人先打得起?
蝦片人 07:12 PM 07-13-18
作者: LR猫:
啱啱好打夠啲貼紙咋
仲要分日路過打

用漢鳴係二中連輸到差一場跌返去二下時用大德又上到二品上
貼紙啲樣好似都唔差
6eo 11:00 PM 07-14-18
一上易打左好多, 好輕鬆就升左
但一上到去就比D霸者蹂躪4連敗
柚原このみ 12:19 AM 07-15-18
今日第一次對到紡績
開完計佢D攻城力大到黐線,完全失晒預算
6eo 09:38 AM 07-15-18
https://www.youtube.com/watch?v=V5Tl...ature=youtu.be
補番升格片, 打得麻麻不過對面仲
LR猫 10:20 AM 07-15-18
https://www.youtube.com/watch?v=V5Tl...ature=youtu.be
贏咗次征,輸咗隻劉備

劉備搵關興同徐庶陪葬www

葛諸亮:邊條蛋散帶兵架
maxwaver 11:54 AM 07-15-18
三雷都電唔死朱哥…
決定抄Deck打
ouki 11:56 AM 07-15-18
贏咗次征,輸咗隻劉備

劉備搵關興同徐庶陪葬www

葛諸亮:邊條蛋散帶兵架
劉生開技真係一絕,直接送頭
柚原このみ 01:38 PM 07-15-18
里奧哥就是_,嚇到人走錯曬位失禁開錯計
LR猫 05:58 PM 07-15-18
作者: ouki:
劉生開技真係一絕,直接送頭
開技唔係問題,但佢咁狠勁要開技嘅兩隻馬做乜要走呢
ouki 08:28 PM 07-15-18
開技唔係問題,但佢咁狠勁要開技嘅兩隻馬做乜要走呢
就係又要開技又要走係咩一回事
MR.CD-ROM 08:33 PM 07-15-18
樂進
征藍藍藍
征綠綠綠
征紅紅紅
邊款最BEST MATCH?
b_boy 09:35 PM 07-15-18
作者: MR.CD-ROM:
樂進
征藍藍藍
征綠綠綠
征紅紅紅
邊款最BEST MATCH?
只有3紅
b_boy 09:36 PM 07-15-18
霸者紅勇
GUSTAV 11:13 PM 07-16-18
跟失禁哥步伐 用霸弓4枚升到霸者
maxwaver 12:10 AM 07-17-18
其實而家藍色想打大弓deck除左麻矢同Muscle若王仲有無其他選擇
天衣打過十零場都係副計的料子又食cost,除左有遠弓外佢真係一無是處
GUSTAV 10:05 AM 07-17-18
作者: maxwaver:
其實而家藍色想打大弓deck除左麻矢同Muscle若王仲有無其他選擇
天衣打過十零場都係副計的料子又食cost,除左有遠弓外佢真係一無是處
用霸弓的我表示天衣很強 我得征壓渣
MR.CD-ROM 11:10 AM 07-17-18
下個大VER副題
狼主の双剣wwwwww
柚原このみ 12:39 PM 07-17-18
直頭當五代出,司馬二子連破旋略
b_boy 12:49 PM 07-17-18
其實大戰個VER係
一代1.0 ~ 3.59
二代1.0(即係4), 1.1(多咗漢國), 2.0(狼主)
MR.CD-ROM 01:57 PM 07-17-18

諗呢條題既除左中二病發都唔知講乜好
LR猫 01:58 PM 07-17-18
作者: b_boy:
其實大戰個VER係
一代1.0 ~ 3.59
二代1.0(即係4), 1.1(多咗漢國), 2.0(狼主)

又未至於,二代1.2啦
一代1.0>2.0>3.0個結構改變大啲(尤其2>3)

作者: MR.CD-ROM:

諗呢條題既除左中二病發都唔知講乜好
又唔係C8763

twskkw 02:43 PM 07-17-18
強大~我都執左副紡績O黎玩
abingo 05:22 PM 07-17-18
https://www.youtube.com/watch?v=gixODorK-dc&

推廣一下復仇號令
maxwaver 09:44 PM 07-17-18
作者: GUSTAV:
用霸弓的我表示天衣很強 我得征壓渣

可能我唔識用
天衣除左用黎磨城底,高速質門同先手打Keycard仲可以點,15弓真係好打有限
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239  ... 最後

返回主題版面