Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-12-17, 01:47 AM   #34201
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁其實唔計呢條柱 終章戈陣都有2條(定3條)係獲得自我後 調轉槍頭幫番我地既⋯
有咁多印象中講明好似得レフ教授(定係因為無講明無留意)
引用:
作者: gingq7 查看文章
十五十六都係唔好課啦..
我都係十五十六加上餓得太耐(好耐無新5星角)的情況下每日唔同時段抽幾下, 抽抽埋埋1 pack得兩隻海倫娜和1張4星禮裝,
雖然海倫娜(升到寶4)我都ok, 但抽唔到目標土方始終好似倒錢落海咁, 但all-in為隻男角我又唔捨得, 而家唔上唔落...
下次我十五十六應該唔會再課
咁我就算唔中都仲可以抽エレナ同エジソンge,不過太多術想升,中左都升唔切
不過應該都唔課啦,上個月洗大左(估唔到抽4星黑茶都要課2pack先中,如果無新宿弓可能唔會俾藉口自己課第2pack)
引用:
作者: 血之淚 查看文章
玩咗3個月個絆最高都係去到8嘅梅林
土方要絆10咪差唔多要半年?a
睇你點打,努力d打d多絆o既關咪快lor,聽講日本果邊有個癲佬3日攞到武藏絆10裝

此篇文章於 04-12-17 01:50 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 03:46 AM   #34202
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
跌左第五張日輪之城
因為見BX最多人用
突滿換走左all位土方既五星禮
BX係今個Event根本係人肉核彈
除左有時被人集火或者對於土方外佢真係未輸過,不過有無方法可以將佢變返校服個文青樣

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 07:29 AM   #34203
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: wuxu 查看文章
不過有無方法可以將佢變返校服個文青樣
靈基一覽果度唔係有得轉架咩

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 08:35 AM   #34204
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
跌左第五張日輪之城
因為見BX最多人用
突滿換走左all位土方既五星禮
我剛才才掉了第一張。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 09:29 AM   #34205
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: wuxu 查看文章
BX係今個Event根本係人肉核彈
除左有時被人集火或者對於土方外佢真係未輸過,不過有無方法可以將佢變返校服個文青樣
自已果隻有,人地果隻冇

我都係用緊文青look

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 09:31 AM   #34206
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
靈基一覽果度唔係有得轉架咩
我估佢講緊大腿果隻? 可以在設定果度改做跟番大腿揀了的造型,無改就預設係靈3
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 09:48 AM   #34207
gingq7

今次d素材真係好鬼好趺, 可惜太少野換

今次成個活動算係十分user friendly,
素材掉落率高, 兌換物掉落又集中, 送的茶茶十分實用, 2張禮裝都直接派齊5張, 壬生狼和茶茶亦大大加速了周回農素材的速度
舊 04-12-17, 11:02 AM   #34208
Hextor

註冊日期: Feb 2008
唔夠種火係唔係應該升茶茶先
之後用佢farm
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 12:23 PM   #34209
gingq7

引用:
作者: Hextor 查看文章
唔夠種火係唔係應該升茶茶先
之後用佢farm
今期活動用佢farm就無錯,
活動加成加攻100% + 狂職 + 全體寶具
NP率計埋技1算幾好, 只要俾張日輪佢就好易打boss時開倒寶具; 落多幾張壬生狼後一套寶具+EX, 隻boss唔死都殘血

活動過後拎黎打種火或曜日都應該十分好用,
就算你而家唔升, 呢d寶5活動角都遲早要升, 咁不如早d升順手打活動打快d
舊 04-12-17, 01:21 PM   #34210
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
https://www.dropbox.com/s/4mb2k1aq0l...%2052.png?dl=0

這件衣服成世都養不完吧

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 01:24 PM   #34211
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: pet3 查看文章
養得完
不過我記得我個件用左大半年先升完
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 01:35 PM   #34212
pet3
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
養得完
不過我記得我個件用左大半年先升完
勁唔勁先

全員加攻lv10 加到幾多
我現在有3套
預設魔術師 (HP回復,攻擊UP,迴避一次)
金色XX (紅魔放,掉星星,死後復活一次)
戰鬥服(全員攻擊UP,敵人頭暈一次,轉人一次)

頭2套都已經養到LV10
幾時有第6套?(4和5和戰鬥服一樣都是超難養吧)

要養戰鬥服佢既攻擊UP又加太少
穿這衣服勁關我又會贏不到
弱關又升不完

如果佢LV10 會很強我就養
否則我放棄比較好

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 04-12-17, 01:43 PM   #34213
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
講起衫,我都唔知用左會回得個20np件衫幾耐...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 01:47 PM   #34214
大破人間

引用:
勁唔勁先

我現在有3套

弱關又升不完

否則我放棄比較好

戰鬥服, 院服和協會服都係所需EXP最多既MASTER禮裝.
之後送既D都唔難升

第六套是西裝, F/Z活動會送

第七套是水著, 水著活動送

戰鬥服全體加攻LV.1 20%, LV.10 30%, 每個等級加1%咁大把.

但戰鬥服其實好勁, 轉人技其實非常實用, 全體加攻合適入BOSS戰一齊出寶具
舊 04-12-17, 01:52 PM   #34215
pet3
The One

引用:
戰鬥服, 院服和協會服都係所需EXP最多既MASTER禮裝.
之後送既D都唔難升

第六套是西裝, F/Z活動會送

第七套是水著, 水著活動送

戰鬥服全體加攻LV.1 20%, LV.10 30%, 每個等級加1%咁大把.

但戰鬥服其實好勁, 轉人技其實非常實用, 全體加攻合適入BOSS戰一齊出寶具
轉人呢

如果我在第一回合使用了技能
要冷卻5回合

我第2回合轉走他

第6合我死了人
所以他再出場
是不是立即能再用這技能?

FGO 目標預算
舊 04-12-17, 01:57 PM   #34216
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
講起衫,我都唔知用左會回得個20np件衫幾耐...
呢件好用wor, 以前1隻輔助角都冇果陣, 刷種火就係靠佢

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 01:59 PM   #34217
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
轉人呢

要冷卻5回合

我第2回合轉走他

第6合我死了人
所以他再出場
印象中唔得, 要企前排先可以cd

歡迎pm查詢、預約
舊 04-12-17, 02:01 PM   #34218
大破人間

引用:
轉人呢

要冷卻5回合

我第2回合轉走他

第6合我死了人
所以他再出場
不能,
轉入後排既英靈的時間會凍結, 佢再出場依然要等待餘下既技能冷卻時間.

一般轉人的用法有好多種.

舉例1. 有個英靈係頭兩層儲滿寶具但瀕死, 所以轉去後排先, 等BOSS戰前排死人再出場放寶具

舉例2. 敵人出寶具, 將後排既大衛, 盾妹等等有辦法坦既人轉出來擋寶具

諸如此類
舊 04-12-17, 02:08 PM   #34219
pet3
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
呢件好用wor, 以前1隻輔助角都冇果陣, 刷種火就係靠佢
這件在那拿的

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
印象中唔得, 要企前排先可以cd
可惜

引用:
不能,
轉入後排既英靈的時間會凍結, 佢再出場依然要等待餘下既技能冷卻時間.

一般轉人的用法有好多種.

舉例1. 有個英靈係頭兩層儲滿寶具但瀕死, 所以轉去後排先, 等BOSS戰前排死人再出場放寶具

舉例2. 敵人出寶具, 將後排既大衛, 盾妹等等有辦法坦既人轉出來擋寶具

諸如此類
咁我養養看吧
加20%好像好少

FGO 目標預算
舊 04-12-17, 02:21 PM   #34220
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
這件在那拿的
打禮裝任務拎
好似係初期已經有得打

歡迎pm查詢、預約
舊 04-12-17, 04:36 PM   #34221
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
勁唔勁先

我現在有3套

弱關又升不完

否則我放棄比較好
其實戰鬥服已經係最易過版既禮裝:o)
無任何功能比起換人同暈人勁
淨係可以換學妹出黎頂寶具已經無價之寶

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 05:11 PM   #34222
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實戰鬥服已經係最易過版既禮裝:o)
無任何功能比起換人同暈人勁
淨係可以換學妹出黎頂寶具已經無價之寶
最勁唔係連魔神王都會中既麻痺咩

我一直覺得魔神王最尾係比gd麻痺之後空手打死

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 05:44 PM   #34223
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
最勁唔係連魔神王都會中既麻痺咩

我一直覺得魔神王最尾係比gd麻痺之後空手打死
最尾空手打死佢已經係正史啦
令呪之拳
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 08:25 PM   #34224
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
點數終於全齊了,要換的也換了總算活動畢業

暫時轉回打種火,夠位時活動還未完的話就再刷刷素材吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 08:40 PM   #34225
gingq7

Fate/Grand Order カルデアエース
発売日 : 2017/04/15 (其實剛剛已經見有情報流出)

因為上次個C狐clear folder幾ok, 所以search吓今次有咩店頭特典,順便貼埋出黎

瑪修:
http://www.gamers-onlineshop.jp/pn/%...9/pd/10308940/

小莫:
http://www.toranoana.jp/mailorder/ar...011752005.html

黑貞:
https://www.melonbooks.co.jp/detail/...duct_id=209473

圓卓四條仔:
http://www.bunkyodojoy.com/shop/g/g9784041052433/

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:34 AM

手機版 | APP版