Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 83 123 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 143 183 233 633 1133  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
海野藻屑 10:12 PM 09-03-15
EV劍士上級有龍牙出 掉落率感覺都OK
T.K. 10:15 PM 09-03-15
我放棄了,最後衝刺打定堆金咭先
海野藻屑 10:17 PM 09-03-15
今日打到2枝金棋數枝銀
已滿足 聽日繼續
T.K. 10:32 PM 09-03-15
天啟下入石十抽,中番張寶石公

再十下蘭斯突一,鐵處女臨
gingq7 10:38 PM 09-03-15
金閃閃個寶具真係太弱, 明明寫英靈特攻, 但打落英靈度完全唔覺有加成
神風@AMD 11:37 PM 09-03-15
作者: gingq7:
金閃閃個寶具真係太弱, 明明寫英靈特攻, 但打落英靈度完全唔覺有加成
百度d人講應該未實裝
我自己都覺…

黃金律都覺得有d問題…
蛋撻王子 12:10 AM 09-04-15
蠢左..
無數住自己食左幾多張加值卡..
頭先食5張血加值卡
最後加出黎既效果得140血

計黎計去
應該係自己之前忘記左之前食左派既個3張血加值卡
好蝕..
咁就蝕左60張銀肥x

下次真係要小心D..盡量逐張逐張食..
反正錢無分別經驗又同無咁滯..

你未食之前寫出黎係加250
但佢原來實際效果要食左先顯示正確數字..

如果佢一開始我放5張但佢顯示得140我就唔會食落去..

總之就係豬左啦..

但呆毛總算升滿加值了..
之後靈基四階d素材真係唔識儲..
鳳凰之羽都唔識跌既
打左幾個鐘一條都無跌過..
T.K. 12:16 AM 09-04-15
奇美拉:q卡?a卡?b卡?不會是噢啦噢啦吧!!
三公's:yes!yes!yes!oh,my god...

gingq7 12:20 AM 09-04-15
黃金律應該無問題, 和wiki說的一樣 (第一級加20%)
http://www9.atwiki.jp/f_go/pages/107.html

實測:
唔用: 第一張藍卡 +8 NP
用: 第一張藍卡 +10 NP
gingq7 12:27 AM 09-04-15
作者: 蛋撻王子:
蠢左..
無數住自己食左幾多張加值卡..
頭先食5張血加值卡
最後加出黎既效果得140血

計黎計去
應該係自己之前忘記左之前食左派既個3張血加值卡
好蝕..
咁就蝕左60張銀肥x

下次真係要小心D..盡量逐張逐張食..
反正錢無分別經驗又同無咁滯..

你未食之前寫出黎係加250
但佢原來實際效果要食左先顯示正確數字..

如果佢一開始我放5張但佢顯示得140我就唔會食落去..

總之就係豬左啦..

但呆毛總算升滿加值了..
之後靈基四階d素材真係唔識儲..
鳳凰之羽都唔識跌既
打左幾個鐘一條都無跌過..
話說我食攻卡試過極大成功, 但效果係.....無的
hyakki 12:29 AM 09-04-15
聽日公布果個新活動,請一定要係同靈基再臨有關orz...

差超多棋同料先除度閃閃件衫...
蛋撻王子 12:29 AM 09-04-15
話說我食攻卡試過極大成功, 但效果係.....無的

你意思係..你都食突左?

作者: hyakki:
聽日公布果個新活動,請一定要係同靈基再臨有關orz...

差超多棋同料先除度閃閃件衫...
可能今次到素材1/2體~?
但我真係用過呢到D師兄既金閃閃
用完之後更加想抽多鑊....
gingq7 12:36 AM 09-04-15
唔係食突, 係食攻卡出"極大成功", 但係係無效果的, 都係加50攻
蛋撻王子 12:40 AM 09-04-15
唔係食突, 係食攻卡出"極大成功", 但係係無效果的, 都係加50攻
其實都正路既..
不過我明做人就梗會有d期待架啦
蛋撻王子 01:50 AM 09-04-15
因為實在太黑仔既緣故..
打素材都打到上100級

點解就唔可以順利D早D跌齊....
希望聽日公佈既活動真係同素材相關啦~~~

無意中100了~我只係想佢跌素材咋...(淚

T.K. 01:57 AM 09-04-15
當我都係不斷請求黑吾王脫衣
臨升級走去打狩上級就跌龍麟,結果三公靈再先
蛋撻王子 02:00 AM 09-04-15
作者: T.K.:
當我都係不斷請求黑吾王脫衣
臨升級走去打狩上級就跌龍麟,結果三公靈再先
我呢邊條龍唔係好肯跌龍麟比我....
點搞
清埋D體就訓
期待明天有D咩EVENT啦唯有~~~~~

恭喜你先
T.K. 02:18 AM 09-04-15
現時進度

例牌

NZ_XIII 07:47 AM 09-04-15
打龍鱗打到_鬼...靈突二之後點解蘭洛你重渣住條燈柱><
我要渣湖光牙~~~
Cowlex 08:22 AM 09-04-15
C姐寶具lv2吉人3200係咪正常的?
T.K. 11:11 AM 09-04-15
蘭斯任務好搞笑www
vk1052 11:24 AM 09-04-15
作者: ~Alex~:
C姐寶具lv2吉人3200係咪正常的?
應該冇咁少,不過你隻C姐幾多LV , 敵人係咪騎職
T.K. 11:41 AM 09-04-15

lv90咁多衫,不科學
gingq7 01:55 PM 09-04-15
這已經不是都市傳說而是事實了吧....

lv50的黑傻巴雙圍勁過lv60的金閃, 寶具就更加唔駛講
T.K. 01:59 PM 09-04-15
上級的掉材率也實在太低吧?
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 33 83 123 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 143 183 233 633 1133  ... 最後

返回主題版面