Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-16-08, 07:49 PM   #301
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: Oruma 查看文章
趙雲點解無(1)阿斗(2)青虹劍 既?
呢d梗係等赤壁の戰セット先有啦!!

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線  
舊 05-17-08, 04:41 PM   #302
X81
Banned

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Oruma 查看文章
趙雲點解無(1)阿斗(2)青虹劍 既?
三國傳劉備係冇老婆,所以唔會生阿斗出來。
X81 目前離線  
舊 05-18-08, 05:41 AM   #303
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

kog 目前離線  
舊 05-19-08, 12:21 AM   #304
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
孫尚香竟然出B-CLUB首辦模型...
出BB戰士塑膠模型好過啦...
ゆうたろう 目前離線  
舊 05-19-08, 08:20 PM   #305
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
趙雲周瑜,周倉,關平原形即係邊部?
edman27 目前離線  
舊 05-20-08, 12:47 PM   #306
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: edman27 查看文章
趙雲周瑜,周倉,關平原形即係邊部?
有錯請指正
趙雲=V2
周瑜=百式
關平=S
周倉=戰狼

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 05-21-08, 09:14 PM   #307
ac-angel
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2003
夏侯見街喇~~~
#( mk~~
ac-angel 目前離線  
舊 05-21-08, 09:26 PM   #308
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
趙雲好型>﹏<~!
11281984 目前離線  
舊 05-22-08, 11:42 AM   #309
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003

更新進度-龜速中

舊 05-22-08, 07:48 PM   #310
X81
Banned

註冊日期: Oct 2007
終於買左夏侯淵,不過未砌。
X81 目前離線  
舊 05-22-08, 09:10 PM   #311
kog
Moderator
リン・ミンメイ

轉貼

kog 目前離線  
舊 05-22-08, 09:56 PM   #312
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
送艇都比你諗到....

舊 05-23-08, 01:21 AM   #313
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

XBox Live GamertagDie Zauberflote
想問下一個新手問題, 成日都聽人地話有天玉凱, 係唔係買呂布就原盒連埋架? 定係另外換架?
我玩三國資歷淺, 請勿見怪.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線  
舊 05-23-08, 01:40 AM   #314
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
想問問油BB戰士用MARKER油好定用模型油油好?
個人唔追求高質素,但聽聞MARKER油會好「痴立立」......

舊 05-23-08, 01:42 AM   #315
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Asaki 查看文章
想問下一個新手問題, 成日都聽人地話有天玉凱, 係唔係買呂布就原盒連埋架? 定係另外換架?
我玩三國資歷淺, 請勿見怪.
同劉備曹操孫權合体果舊野?

同呂布一盒過的

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 05-23-08, 09:35 AM   #316
Villasaki

XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
作者: ase 查看文章
想問問油BB戰士用MARKER油好定用模型油油好?
個人唔追求高質素,但聽聞MARKER油會好「痴立立」......
我用marker油的, 如果D油未乾再油就會痴立立.
同埋買筆用左好多錢...
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
同劉備曹操孫權合体果舊野?

同呂布一盒過的
thx, 咁就有買呂布既意慾啦.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:

賴床 - Kay
舊 05-23-08, 11:41 AM   #317
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
睇左幾位大大o既完成實物圖, 搞到我都心郁郁想沉淪落呢個毒海度添

想問下三國傳係咪大約三十幾蚊盒? (唔計 d 大盒o既)

同埋 桃園結義/官渡之奇跡 兩盒係咪只有透明版?

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線  
舊 05-23-08, 11:41 AM   #318
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:

先聲明
唔好對隻天玉凱有太高祈望

舊 05-23-08, 11:46 AM   #319
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:

仲會變啞色tim
LonelyBlue 目前離線  
舊 05-23-08, 11:48 AM   #320
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: kevinltb 查看文章
睇左幾位大大o既完成實物圖, 搞到我都心郁郁想沉淪落呢個毒海度添

現在除左呂布之外
都30~40左右一盒
暫時就只有2合透明版 就係你講個2盒

劉華好威好型\ /

舊 05-23-08, 12:02 PM   #321
IamO
無聊人一號

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
先聲明
噴白佢
唔好齋o拍

舊 05-23-08, 12:03 PM   #322
Villasaki

引用:
作者: kevinltb 查看文章

暫時都仲係30~40, 水貨可能平一兩蚊.
不妨買隻玩下先, 試o岩才繼續買.
但玩三國等同上色地獄, 要有心理準備.
我的司馬懿已完成上色, 等有時間就影相給大家看.

引用:
先聲明
唔好嚇我 . 我見其他大大果D都好得架喎.

賴床 - Kay
舊 05-23-08, 05:23 PM   #323
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
現在除左呂布之外
都30~40左右一盒
暫時就只有2合透明版 就係你講個2盒

劉華好威好型\ /
引用:
暫時都仲係30~40, 水貨可能平一兩蚊.
不妨買隻玩下先, 試o岩才繼續買.
但玩三國等同上色地獄, 要有心理準備.
我的司馬懿已完成上色, 等有時間就影相給大家看.

多謝兩位解答

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線  
舊 05-23-08, 05:38 PM   #324
IamO
無聊人一號

引用:

http://park15.wakwak.com/~mfr/menu/T...E/Tengyoku.htm

舊 05-23-08, 11:50 PM   #325
kog
Moderator
リン・ミンメイ

三国伝豪傑大全 虎牢城の章
・バンダイ商品
・三国伝豪傑大全シリーズ
・全高約3cm
・関羽ガンダム、劉備ガンダム、張飛ガンダム、
 曹操ガンダム、張遼ゲルググ、董卓軍ザク、呂布トールギス、?
8月下旬入荷予定
ご予約になります
通常価格2,100円(税込み)

三国伝豪傑大全 赤壁の章
・バンダイ商品
・三国伝豪傑大全シリーズ
・全高約3cm
・孔明リ・ガズィ、趙雲ガンダム、孫権ガンダム、周瑜ヒャクシキ、
 甘丁ケンプファー、司馬懿サザビー、轟軍兵ジム、?
8月下旬入荷予定
ご予約になります
通常価格2,100円(税込み)

此篇文章於 05-23-08 11:53 PM 被 kog 編輯。
kog 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 08:43 AM

手機版 | APP版