Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電影版>Avengers: Infinity War ︱復仇者聯盟3:無限之戰 (4月27日)
Kyo~ 09:31 PM 03-16-18

New Trailer~~~~~~Enjoy!
T.S 09:39 PM 03-16-18
樂見滅霸打殘哩班英雄
ゆり 09:54 PM 03-16-18
隻HULKBUSTERMK2居然咁就比人拆左...
Kinny Riddle 10:02 PM 03-16-18
蜘蛛仔同Doctor Strange互動好正,應該往後會同原作一樣,呢兩位會經常合作。

Star-Lord重返家鄉地球都仍然係鍾意吹水,不過今次佢對住嘅係招積大亨鐵甲佬。

隊長徒手擋住Thanos一拳

不過就咁睇呢幕便當味濃郁。

Bucky睇嚟都要準備接手成為第二代隊長。
Rv250 10:20 PM 03-16-18
唔止隊長, 幾個phase 1嘅都便當味濃郁 (即係trailer1開始有份講嘢嗰幾個
ゆり 10:31 PM 03-16-18
作者: Rv250:
唔止隊長, 幾個phase 1嘅都便當味濃郁 (即係trailer1開始有份講嘢嗰幾個
TONY最大機會奶野
豪傑公子 10:33 PM 03-16-18
作者: Rv250:
我覺得雷神應該有得留低~
Eking 10:33 PM 03-16-18
就咁睇即係2巨頭都會消失? (CA / IM), 不過MARVEL D 片都係唔好盡信~
DevilElvis 10:59 PM 03-16-18
希望有人懷念你們
Rance 11:12 PM 03-16-18
黑豹妹改到變超級科學家好明顯想將佢整做IRON HEART...
Eking 11:26 PM 03-16-18
作者: Rance:
黑豹妹改到變超級科學家好明顯想將佢整做IRON HEART...
本來就係超級科學家.....
Rance 12:01 AM 03-17-18
漫畫喎...
細路翔 10:41 AM 03-17-18
就咁睇第四集開場好大機會跟原作一樣猩猩比自己d手下背剌

隊長都可以擋到猩猩一拳,睇黎搵nypd就可以解決了
搖搖 03:27 PM 03-17-18
果下唔係出拳啦,執野咁落手

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Eking 08:49 PM 03-17-18
漫畫喎...
MCU 你講漫畫 ?....
Rance 02:20 AM 03-19-18
i mean 漫畫唔係科學家MCU改到變科學家喎
肉羊哩咖 08:42 AM 03-19-18
仍然唔見蟻人同埋鷹眼
豪傑公子 10:06 AM 03-19-18
i mean 漫畫唔係科學家MCU改到變科學家喎
咁ULTRON都改咗做TONY發明啦,
我就唔太執著呢d, 講得通就得...
Eking 11:34 AM 03-19-18
MCU 都10年, 重要用漫畫設定講電影唔同? HELA一樣唔係LOKI家姐~
wing 12:21 PM 03-19-18
作者: ゆり:
TONY最大機會奶野
tony好似仲有一套片約, 應該未死得.
wing 12:21 PM 03-19-18
作者: Eking:
MCU 都10年, 重要用漫畫設定講電影唔同? HELA一樣唔係LOKI家姐~
漫畫...算罷拉. 唔只係兩個世界, 直情係兩個宇宙.
Rance 01:15 PM 03-19-18
我唔係話唔改得,只係覺得咁樣改有用意,
下次篇文打長D啦下,sorry
jason 仔 01:34 PM 03-19-18
我唔係話唔改得,只係覺得咁樣改有用意,
下次篇文打長D啦下,sorry
我完全感受到師兄既無奈

個個一味覆都唔睇清楚人地本身講緊咩
Eking 01:51 PM 03-19-18
我地講緊MCU係獨立世界, 點解唔可以開放一下自己去睇? 一定要同漫畫比較?
T.S 02:29 PM 03-19-18
經過咁多年都習慣左MCU大改特改架喇
咁改就唔係咩問題O既,反應好唔好D觀眾睇完自然有結論
反正就算改到點樣唔同,d位幾無哩頭票房都會大賣架啦而家
標籤:Avengers, Infinity War, Marvel
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面