Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-14-12, 12:27 PM   #301
danny20041992
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2011
leo哥,開班教打機略啦!
想學野

舊 06-14-12, 12:36 PM   #302
小備兵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: danny20041992 查看文章
想學野
期待大大開班教打機
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 01:11 PM   #303
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
http://www.nicovideo.jp/watch/sm18090293
阿勇都玩副咁既野
今ver狼顧太打求心臉

舊 06-14-12, 01:33 PM   #304
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: danny20041992 查看文章
想學野
你交左學費先講啦

冇村長抽悶得濟?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 01:58 PM   #305
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我比人jap時冇講出黎

打曹仁大喝成日比人輕鬆jap
琴日睇住leo哥輕鬆左個征魏三騎
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 02:01 PM   #306
6eo
美波様!

你睇住我比人淫辱個d你唔講....
舊 06-14-12, 02:14 PM   #307
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
今日lunch比人淫辱 場場都兩邊樹林 對面就多柵 打飛j咩

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 03:16 PM   #308
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
今日lunch比人淫辱 場場都兩邊樹林 對面就多柵 打飛j咩
好憎打果啲,打親紅色成日想落杜預牛金再揀神速抖攻
成日頂上對面副麻矢都冇吾粲,事實上麻矢鑊鑊都俾我對到吾粲:(

舊 06-14-12, 03:48 PM   #309
石原夏織

頂上果位聖帝有火喎。。。人心麻矢
舊 06-14-12, 04:00 PM   #310
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

引用:
作者: 画伯 查看文章
頂上果位聖帝有火喎。。。人心麻矢
可能我撈亂左演武/nico果啲:(

舊 06-14-12, 04:24 PM   #311
石原夏織

引用:
作者: zeroorz 查看文章
可能我撈亂左演武/nico果啲:(
人心麻矢凌統轉誰吾粲嘛
舊 06-14-12, 07:00 PM   #312
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
俠者真係睇對手顏色就差不知好唔好打
好打 紅>灰>>五五波>綠>>>>藍>>紫 難打

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 10:05 PM   #313
鬼東東
Crazy Gamer

PSN  IDanthony_tung99
b大,你俠者係4隻定5隻?
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 10:09 PM   #314
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
以前見到好似五隻喎:D 馬姬挑張月姬周倉之類

===

9戰6勝3敗,入左霸王輪盤:D
當我個狼顧仲開緊+4果陣對面質實桃園桃園咁車左埋黎,唔知點解畫面就碎左玻璃:D

舊 06-14-12, 10:20 PM   #315
鬼東東
Crazy Gamer

PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: zeroorz 查看文章
以前見到好似五隻喎:D 馬姬挑張月姬周倉之類

===

9戰6勝3敗,入左霸王輪盤:D
當我個狼顧仲開緊+4果陣對面質實桃園桃園咁車左埋黎,唔知點解畫面就碎左玻璃:D
keep住 ar~
上到去就輕鬆啦....
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 10:43 PM   #316
石原夏織

https://www.youtube.com/watch?v=pPwI...e_gdata_player
打單色狼最新既一次。。不過都係輸
有咩地方打得差
舊 06-14-12, 11:11 PM   #317
rancehui
才人薄命

註冊日期: Jan 2011
引用:
https://www.youtube.com/watch?v=pPwI...e_gdata_player
有咩地方打得差
其實你已經打得好好,崩射做多小小,就唔駛俾J夫人無雙

PS : 教打機梗係問Leo巨巨啦

此篇文章於 06-14-12 11:35 PM 被 rancehui 編輯。
rancehui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 11:52 PM   #318
6eo
美波様!

我都比劉邦廚殺左
舊 06-14-12, 11:56 PM   #319
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
引用:
有咩地方打得差
都好勁架.. 早段唔食迎用機略黏到金田一中出多一下應該贏咗
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 01:02 AM   #320
6eo
美波様!

引用:
有咩地方打得差
個兵增點解唔早少少用
舊 06-15-12, 01:17 AM   #321
石原夏織

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
個兵增點解唔早少少用
救金田一?
最後果波我殺完二支弓應該入城
我太心急
舊 06-15-12, 02:31 AM   #322
danny20041992

引用:
有咩地方打得差
大致是完美劇本,是輸小小基本控兵
可能太緊張

舊 06-15-12, 02:35 AM   #323
b_boy
↘呆~

http://www.youtube.com/watch?v=aIFjx...ature=youtu.be

升格片
針deck + 屈單挑

淯底可保一世平安
舊 06-15-12, 02:35 AM   #324
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
5隻

淯底可保一世平安
舊 06-15-12, 09:34 AM   #325
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: b_boy 查看文章
B 大 d槍擊好靚.

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 12:46 AM

手機版 | APP版