Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 78 118 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 138 178 228  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
亍 ◣ 07:54 PM 05-18-16
用左10支水左右終於突爆車仔

之後抽左拳King Gainer

--------------------------------------

作者: ryvius123:
騎高就是這些地方太貼心對玩家太好所以才沒大錢賺要執
佢之後隻web game見佢而家一個月都兩三個ev咁去.....不過可惜係web....用手機玩根本折磨.......

今個月,,,,

ryvius123 11:19 PM 05-18-16
果隻WEB GAME同手機果隻根本天同地沒得比
6078 12:33 AM 05-19-16
終於突爆電單車.....
張券抽左隻唔會再用既機,突一
果然是騙局
ryvius123 01:32 PM 05-19-16
sp卷中arx7......即係白打
J+1 01:43 PM 05-19-16
歐洲人
由手機版發出
書仔 02:01 PM 05-19-16
作者: ryvius123:
sp卷中arx7......即係白打
拳盾射先,如果是拳或盾,都可以看情況出呢
J+1 02:22 PM 05-19-16
有超強運8仔仲有咩意思
由手機版發出
書仔 02:47 PM 05-19-16
咁又係,不知自已超強運加朋友超強運,是不是可以有保底兩箱呢
ryvius123 03:04 PM 05-19-16
本身已經有射arx7, 再比隻射我, 但問題有射8射7已經沒出場機會

另外我都唔知強運有沒得疊加, 當初cc果邊好似就話沒, 而自己有超強運的話通常都是3箱起, 但打25ap 就算出埋朋友arx8 4箱都係唔多見, 10ap就唔出朋友都經常出
clie 07:59 PM 05-19-16
ARX8大絕平時殺唔殺到50000以上?
亍 ◣ 08:58 AM 05-20-16
咁耐都冇留意....佢d精神發動後大約維持幾耐?
書仔 09:03 AM 05-20-16
作者: clie:
ARX8大絕平時殺唔殺到50000以上?
我用朋友那隻開左魂可以打到6萬多
clie 09:49 AM 05-21-16
作者: 書仔:
我用朋友那隻開左魂可以打到6萬多
咁真係可以完全取代射7

尋晚靠自然回復凸爆咗,殺咗成1100隻
如果爆水拎資材,效率高唔高過日曜?
clie 07:35 PM 05-21-16
電單車第二招好難升,食到LV24都只係3升4
ShinDou 07:54 PM 05-21-16
我隻電單車好似LV22 MAX左,我仲要唔係LV1開始食,係凸爆晒十幾LV先開始
亍 ◣ 08:20 PM 05-21-16
我係食技肥食到lvl4先開始食c/uc...升兩級已經係我精神容許o既上限.....
clie 09:12 PM 05-21-16
除非抽中特效要快快脆MAX我先會食肥到LV4
平時大把資金都係由3升起,啲R會儲夠8張俾啲舊機4升5
亍 ◣ 10:23 PM 05-21-16
初期d機4x呢以上我都照食到佢上lvl5...max就放棄了

所以而家星期5 d肥可以一個禮拜谷一部上3-4呢....留都冇位
LordofNightmare 06:19 AM 05-22-16
爭蘭斯洛同兩隻弱版機未Max咋……
VTMaldini 09:10 AM 05-22-16
日日打25ap關, 琴晚終於3凸電單車, 之後狂爆水, 今朝終於4凸
ssr券中盾GGG
clie 11:01 AM 05-22-16
我都係中拳斷空我,零凸無乜用,但中唔到廢機算係咁
J+1 09:50 AM 05-23-16
其實都一早收左工...埋單2500殺.....
由手機版發出
LordofNightmare 12:47 PM 05-23-16
萬機斬達成,sp中盾gunbuster。
三屬buster齊晒……
兩隻ssr技都Max咗,啲必肥唔知點用……
書仔 12:54 PM 05-23-16
作者: LordofNightmare:
萬機斬達成,sp中盾gunbuster。
三屬buster齊晒……
兩隻ssr技都Max咗,啲必肥唔知點用……
留在青山在,那怕無柴燒,等下次中到特效,又不想食C,UC升的時間,一次過食啦
LordofNightmare 01:57 PM 05-23-16
作者: 書仔:
留在青山在,那怕無柴燒,等下次中到特效,又不想食C,UC升的時間,一次過食啦
咁即係唔駛用,由開game打到依家只中過nu同白卡兩隻特效咋……
今次打到有十幾萬f coin。
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 28 78 118 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 138 178 228  ... 最後

返回主題版面