Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-17, 10:24 AM   #3126
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
留得種,係咪有第三季?
阿錢一定生還啦
以甘既佈局,鐵華團應該最後被人滅團,然後有少少人生還逃走
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 10:47 AM   #3127
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Lamsze 查看文章
留得種,係咪有第三季?
阿錢一定生還啦
以甘既佈局,鐵華團應該最後被人滅團,然後有少少人生還逃走
好似上季咁, 有得續, 便當都可以吐返, 仔都可以生(仲未定有無仔㗎!); 而家劇情玩到咁「緊湊」, 真係睇唔通過沙塵暴

話時話, 阿$今季幾歲? 三明就應該夠「稱」

此篇文章於 03-13-17 10:49 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:11 AM   #3128
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引到號角落火星....即係又出AI MA 清場啦....

朱古力就自己渣住部巴力食花生....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:45 AM   #3129
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 魚伕 查看文章
引到號角落火星....即係又出AI MA 清場啦....

朱古力就自己渣住部巴力食花生....
硬係覺得係朱古力引緊號角班人去火星,而部巴力係火星係有特別作為...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:52 AM   #3130
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: fami~yan 查看文章
硬係覺得係朱古力引緊號角班人去火星,而部巴力係火星係有特別作為...
片尾朱古力擺出個好有自信陰陰笑個死臭樣, 好可能係有啲嘢, 不過未必係主魔(模型說明好似無寫有乜), 有可能佢預先埋咗堆受控嘅MA 嚟伏號角; 呢個完全斷估, 與其嘥時間, 大家去搵下上兩集有無人偷拍三明又流出嘅片好過~ (逃)

舊 03-13-17, 12:26 PM   #3131
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
好想知大小姐最後有冇一齊3p www
佢剩係口講話要保護阿$個bb wwwww
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 12:28 PM   #3132
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
片尾朱古力擺出個好有自信陰陰笑個死臭樣, 好可能係有啲嘢, 不過未必係主魔(模型說明好似無寫有乜), 有可能佢預先埋咗堆受控嘅MA 嚟伏號角; 呢個完全斷估, 與其嘥時間, 大家去搵下上兩集有無人偷拍三明又流出嘅片好過~ (逃)
睇其他地方評論,MA事件之後,朱古力有搵人搜索火星仲有冇MA
另外亦有人講CGS地下其實之前有人研究過災厄祭的事,可能又有史前武器。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 08:04 PM   #3133
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
3P
咁睇唔係MA伏號角就係全員GG……

舊 03-13-17, 08:16 PM   #3134
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
就算有MA,敵人大隊係火星外宇宙,滅賣自己都未上去滅人地既團,朱古力唔係甘笨啊
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 08:34 PM   #3135
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
如果巴力能力就係令自己排除在MA攻擊對象外,咁就乜都有可能,只要佢叫醒MA,然後MA無差別屠殺號角、鐵華團、甚至自己所有部下,佢自己企埋一邊食花生就可以。反正佢眼中所有人都可以犧牲,由始至終都覺得佢只係利用鐵華團,根本唔會俾鐵華團做火星之王。

問題係叫醒MA,殺乾殺淨之後,點樣熄機......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 09:53 PM   #3136
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
以 三明 阿$ 既學歷
隨時係訓一晚自然就有BB 果種程度....

p.s 諗起黃子華講唐山大兄
阿$夜場大架

果然係黑社會片
著草隱性埋名

朱古力繼續唔知想點
奧加繼續唔知做乜

今集發展我覺得ok
鐵華團從來都冇咩大義目標只係求生
賣朱古力冇問題著草都好合理
難睇地方係
上場仗朱古力竟然係輸腦殘
奧加又冇晒第一季既快狠準
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 09:56 PM   #3137
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
係火星, 一於拍醒晒d ma 一鑊熟

舊 03-13-17, 09:56 PM   #3138
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
朱古力真係會玩 "MAの大号令" ?!

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 10:45 PM   #3139
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
如真係玩MA,朱古力條橋根本對應今集大叔講嘅野,號角軍要成為正義,要打敗邪惡組織鐵華團,朱古力要成為號角創辦人再世,就需要打敗MA,仲諗住同鐵華團組隊打芒亨
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:12 PM   #3140
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Sito 查看文章
如真係玩MA,朱古力條橋根本對應今集大叔講嘅野,號角軍要成為正義,要打敗邪惡組織鐵華團,朱古力要成為號角創辦人再世,就需要打敗MA,仲諗住同鐵華團組隊打芒亨
巴力會唔會係有模擬MA裝置(或者係上次KO果部MA度拿左某D PARTS),
可以使喚小型MA (當然大果D應該唔得)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:45 PM   #3141
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
期待黑人再爆獲

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:49 PM   #3142
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
期待黑人再爆獲
感覺個人成熟左,
不過無得爆獲就即係可以送佢去死~
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 11:55 PM   #3143
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
會唔會MA其實係怕左巴力先逃去火星, 然後MA醒左都唔會打巴力?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:24 AM   #3144
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
悲劇一直線

唔通明哥個仔先係鐵血的孤兒

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:32 AM   #3145
lan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
一定會反高潮!1比100巴力一定會大賣!!!
成個烙印蝕之刻樣辨,最尾死剩三曰月丶 豬脷(人掍
Mode)同朱古力大魔王加MA 使徒在劇場版 呃多大家一次錢
完場~~

此篇文章於 03-14-17 02:52 AM 被 lan 編輯。
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 09:12 AM   #3146
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
一陣巴力係ma controller
朱古力自己化身為最強最兇ma
打輸係局,引人總兵力去火星係局

朱古力:一切計劃tony
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 10:02 AM   #3147
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
朱古力就一定仲有d野收埋冇講
個火星支部長話朱古力仲有能力再起賣人情比佢
到左火星又話私人原因走左唔知去邊
見到比人大軍包圍仲笑

如果一切都係朱古力計劃之中我對哩套評價會大大提升番
但如果佢真係智障就真係好糞w
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 11:27 AM   #3148
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 真!DC 查看文章
如果一切都係朱古力計劃之中我對哩套評價會大大提升番
但如果佢真係智障就真係好糞w
信佢會扭轉到,咁扭計中計,雖然都知佢條死人頭係冷血嘅,不過個口始終有陣臭味揮之不去,死咁多自己人去設個陷阱, 好似無咁嘅必要咯。其實咁嘅計超複雜又幾托大,唔好計仙奴好有機會得手,事關佢機乎死嚮咖喱咖喱手上!

如果最後話成個第二季咖喱咖喱係夾埋做戲嘅,本人會掟嘢咯。

—————

睇返朱莉嚮療養室同咖喱咖喱嘅對話,佢唔會再追求非份嘅力量,人棍嘅可能性好低

此篇文章於 03-14-17 11:30 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 03-14-17, 11:53 AM   #3149
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
朱古力單獨行動而且冇帶巴力
未番基地對面已經嚟到,會唔會佢已經發掘到部終結ma,係可以坐人連接
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:08 PM   #3150
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 野良猫 查看文章
朱古力單獨行動而且冇帶巴力
未番基地對面已經嚟到,會唔會佢已經發掘到部終結ma,係可以坐人連接
好可能本身巴力就係一部ma

只係需要擺個人入去做電池(ry

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 04:53 AM

手機版 | APP版