Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-17, 09:01 PM   #31376
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
謝解答

你得閒好似我咁不抱期望同唔帶腦咁按一下可能30次都中一次呢

我都係按左30次咁上下先中兩次
我剩係記你成日中好野

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 09:08 PM   #31377
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我剩係記你成日中好野
反正無圖無真相

你當我吹水車大炮個心應該會好過d

我四星槍/弓得蘿莉r姐同貓耳女,其實值唔值得比d種火落去?

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-16-17 09:13 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 09:26 PM   #31378
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
反正無圖無真相

唯有係咁
蘿莉R值得練, 貓耳可以hold住先

歡迎pm查詢、預約
舊 02-16-17, 09:26 PM   #31379
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
反正無圖無真相

唔夠腳的話唔值都要升(結終白值比3星高唔少)
不過當年我連4星槍都冇時我連3星狗哥都懶升直接抱大腿自己用B職算

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 09:36 PM   #31380
細路翔
The One

我一隻4星劍都無,其實真係唔算歐

英國說大家抱團死
舊 02-16-17, 09:40 PM   #31381
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我一隻4星劍都無,其實真係唔算歐
早幾日吾王pick up又唔去抽

歡迎pm查詢、預約
舊 02-16-17, 09:42 PM   #31382
細路翔
The One

引用:
早幾日吾王pick up又唔去抽
對棉被王無興趣

寧願等武藏返兜,其實我真係打算劍職要一隻嫁王就算

英國說大家抱團死
舊 02-16-17, 09:49 PM   #31383
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
對棉被王無興趣

寧願等武藏返兜,其實我真係打算劍職要一隻嫁王就算
用住凱撒先, 都係羅馬

歡迎pm查詢、預約
舊 02-16-17, 09:50 PM   #31384
細路翔
The One

引用:
用住凱撒先, 都係羅馬
肥宅?

咁我不如用1星角(ry

英國說大家抱團死
舊 02-16-17, 09:54 PM   #31385
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
肥宅?

咁我不如用1星角(ry
劍職最低係3星角

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 09:55 PM   #31386
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
肥宅?

咁我不如用1星角(ry
缺一兩隻職咪用狂戰頂住先

歡迎pm查詢、預約
舊 02-16-17, 09:56 PM   #31387
細路翔
The One

引用:
作者: 夜貓 查看文章
劍職最低係3星角

你地睇我缺劍職缺到依點都無留意到就知我唔歐

試左試,其實bx搭金閃打劍關幾好用呀(自我催眠

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-16-17 10:01 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-16-17, 10:22 PM   #31388
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
咁bx而家你用佢會裝event禮至覺得廢je
裝返正常禮都叫可以一戰ge

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 10:46 PM   #31389
細路翔
The One

但我岩岩將隻茨木衝上70lv之後感覺已經好打過bx一個次元...

一樣係寶1,茨木打出黎個damage仲高過有特攻既bx整整11萬.....

英國說大家抱團死
舊 02-16-17, 10:48 PM   #31390
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
但我岩岩將隻茨木衝上70lv之後感覺已經好打過bx一個次元...

一樣係寶1,茨木打出黎個damage仲高過有特攻既bx整整11萬.....
點解要講個事實出黎呢?

歡迎pm查詢、預約
舊 02-16-17, 10:50 PM   #31391
細路翔
The One

引用:
點解要講個事實出黎呢?
bx學大公一樣變藍卡肯定好打好多,起碼有得抱3個奶媽大腿先

查一查先發現茨木已經係狂職入面最勁果幾隻之一....

原來我手上面兩隻5星狂都係垃圾

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-16-17 10:53 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-16-17, 10:53 PM   #31392
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
bx學大公一樣變藍卡肯定好打好多,起碼有得抱3個奶媽大腿先:
原來我手上面兩隻5星狂都係垃圾(
如果有一隻q卡support.....
強烈相信女帝可以扮演呢個角色
我d狂戰唔好得幾多 好在南丁仲有廚放同卡面

歡迎pm查詢、預約

此篇文章於 02-16-17 10:56 PM 被 雷帝.嘉芙 編輯。
舊 02-16-17, 10:58 PM   #31393
細路翔
The One

引用:
如果有一隻q卡support.....
強烈相信女帝可以扮演呢個角色
我d狂戰唔好得幾多 好在南丁仲有廚放同卡面
但老實講勁果幾隻5星狂我都無興趣課金

過完個event我就咁靠隻茨木搭c狐+大腿二世打爆機算

大公要食書頁,即刻唔想練

英國說大家抱團死
舊 02-16-17, 10:59 PM   #31394
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
好老實講
歐唔歐好睇你抽左幾多中左幾多4,5星
七職4星咁多,玩左無耐就齊職本來都唔算易事
所以好多人早期都係用狂職起家

而且4星劍能打的就只有劍蘭,羅摩,高文,黑S
前三件係仔不在現在的女角池
紅尼祿打得下但唔算勁
迪翁基本上有盾妹就不需要她了

至於飛哥…好老實講凱撒都好用過佢。

另外提醒今次PICKUP完左後
紅S,黑S,高文就會收返入故事池了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 11:01 PM   #31395
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
原來我手上面兩隻5星狂都係垃圾
羅b叔蘭特茨木同你換,我明明唔玩狂…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 11:04 PM   #31396
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
好老實講
歐唔歐好睇你抽左幾多中左幾多4,5星
佢個definition同我地有出入

舊 02-16-17, 11:05 PM   #31397
細路翔
The One

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
羅b叔蘭特茨木同你換,我明明唔玩狂…
bx今次比人鬧得咁甘都仲有機會改,大公真係返得去管倉架啦

唔計頭一次10連出左兩張哈桑王,依家計埋盾妹我都係得13隻金邊而已應該好正常

英國說大家抱團死
舊 02-16-17, 11:07 PM   #31398
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
佢唔會完左event至改掛,佢buff我返去bx池呀

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 11:08 PM   #31399
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
bx今次比人鬧得咁甘都仲有機會改,大公真係返得去管倉架啦

唔計頭一次10連出左兩張哈桑王,依家計埋盾妹我都係得13隻金邊而已應該好正常
都唔定, 望下魔伊同恩奇都.....

歡迎pm查詢、預約
舊 02-16-17, 11:10 PM   #31400
細路翔
The One

引用:
都唔定, 望下魔伊同恩奇都.....
因為依兩隻唔係青neet複製人,等到隻game摺可能都等唔到

其實我寧願用茨木換隻龍女返黎,大家好明顯睇得出我係為左extra勢先玩隻game

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:59 PM

手機版 | APP版