Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172 222  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
尼路 06:20 PM 12-30-15
作者: J+1:
再課多pack, 終於接到家姐番來仲中埋杏+文香藍隊終於有ssr

(下個月冇啖好食了......
由手機版發出
你咁樣講重唔係好易中咁……
chunwai0091 06:27 PM 12-30-15
作者: 尼路:
你地講到個兩倍好易中咁,十抽得兩sr
作者: Chris Redfield:
這是陷阱
唔夠努力
JMi 07:28 PM 12-30-15
作者: chunwai0091:
課半pack中美嘉
40抽1ssr

更新完con機只需10石
活動master好難打
又有活動??? 我想放棄
亍 ◣ 07:32 PM 12-30-15
作者: JMi:
營運應該都知太密所以今次獎品係sr車安心pass啦
Cowlex 07:47 PM 12-30-15
4個10連出左AB77
好幸福
chunwai0091 07:58 PM 12-30-15
作者: JMi:
pass活動算啦
唔洗棄既
Yukii 08:20 PM 12-30-15
作者: reiyaw:
18103pt Rank 85951
High Score 727250 Rank 21722...

其實有時都唔知d人副deck係咪咁勁 今次FC唔到(果堆箭咀)都有72萬全靠隻Skill 10騷貓(技發動真係密左)
榜頭成百萬分AP得黎要咩卡...? 仲要餵到爆晒技
我HS排12X, 係全後台SSR, 面5張4張10技
頭果堆係要全10技+鬥好運的

今次EVENT, 已fc master既ranking
https://www.facebook.com/PuzzleAndDr...type=3&theater
ben wai 09:02 PM 12-30-15
兩次十抽
我只係要張PA SSR而已都冇
Bahamut 09:28 PM 12-30-15
3次10連 0SSR
計埋今次已累積連續9次10連 0SSR
可以準備棄機
尼路 11:06 PM 12-30-15
作者: Bahamut:
3次10連 0SSR
計埋今次已累積連續9次10連 0SSR
可以準備棄機
我同你差唔多,依家係睇在每日一抽真係10%左右SR,自我催眠100次應該會有……
今日每日出家姐……SR個張……
chunwai0091 11:37 PM 12-30-15
作者: 尼路:
我同你差唔多,依家係睇在每日一抽真係10%左右SR,自我催眠100次應該會有……
今日每日出家姐……SR個張……
通常我每日抽中sr以上去抽10連都有砍獲
sd03021 11:47 PM 12-30-15
排名果張竟然是未央

掉番轉俾我輕鬆下都好丫

就算SSR機率UP一倍都係得3%
只要係非洲血統 都係一樣得個望字
axe1292 12:20 AM 12-31-15
無課10抽, 3SR, 仲要2張重覆.......
最後忍唔住課4200石,
又有70次絕望的機會
axe1292 12:21 AM 12-31-15
作者: sd03021:
排名果張竟然是未央

掉番轉俾我輕鬆下都好丫

就算SSR機率UP一倍都係得3%
只要係非洲血統 都係一樣得個望字
我地呢D非洲人一向只能用首抽來中5星......
tsddr 12:24 AM 12-31-15
抽多一次十連家姐入手
尼路 07:50 AM 12-31-15
作者: axe1292:
無課10抽, 3SR, 仲要2張重覆.......
最後忍唔住課4200石,
又有70次絕望的機會
個每日唔係抽來升技的咩
Cly 09:07 AM 12-31-15
循例up玩下

十連中SSR又點 咪又係車

單抽已經重複左一架, 依家黎多架
J+1 10:25 AM 12-31-15
可能你潛意識係好鐘意車
由手機版發出
yorkyork 10:29 AM 12-31-15
抽到開車展?
kimtch 10:30 AM 12-31-15
再課多pack, 終於接到家姐番來仲中埋杏+文香藍隊終於有ssr

(下個月冇啖好食了......
由手機版發出
公平咩?
2pack中咁多隻

已經1pack air
對黎緊會去馬既5pack冇期望:0)
JMi 10:49 AM 12-31-15
又100下
kimtch 10:59 AM 12-31-15
又未抽
JMi 11:19 AM 12-31-15
你個勢就算中左都係抽晒架啦 XD
J+1 12:20 PM 12-31-15
個迷你舞台好得意

構圖越睇越唔對路...

由手機版發出
chunwai0091 01:57 PM 12-31-15
個迷你舞台好得意

構圖越睇越唔對路
由手機版發出
你心邪
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172 222  ... 最後

返回主題版面