Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-17, 03:58 PM   #30376
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
放邊隻都唔係問題,問題係我更新埋list都唔見蛋爺onlist

我應該好耐無刪過好友先係架(誤

舊 02-02-17, 04:00 PM   #30377
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我都諗緊
反正本身我掛係騎職
師兄們都未必真係用我隻船長大姐去打

不如放係嫁王到好似再實際d咁
我用緊架
唔係個個有水著小莫

我相信唔少人用....好似我隻技4船長都每兩三個鐘有幾百友點進帳....

此篇文章於 02-02-17 04:03 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 04:05 PM   #30378
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
我用緊架
唔係個個有水著小莫

我相信唔少人用....好似我隻技4船長都每兩三個鐘有幾百友點進帳....
多謝師兄
其實我都多㨂你

偶爾都有唔錯既收入
咁我唔郁住先

舊 02-02-17, 04:11 PM   #30379
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
我用緊架
唔係個個有水著小莫

我有寶4 水著小莫(雖然未滿技能) ,需要我可以掛

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 05:23 PM   #30380
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
參考下,各位打算今期半氣打幾多錢?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 05:52 PM   #30381
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
3月29日(水)発売「Fate/Grand Order -First Order-」Blu-ray/DVD 店舗購入特典描き下ろしイラストを公開!詳細はこちらをご覧ください。
anime.fate-go.jp/bddvd.html #FGO

小呼...你太可惡了

舊 02-02-17, 06:54 PM   #30382
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
我用緊架
唔係個個有水著小莫
小弟有錯覺以為各位師兄都有齊水著角
果時好似個個都幾百石咁去,諗住星4角應該有齊

小弟4點左右轉左QP禮落嫁王度,啱啱開game都有600幾點fdpts,好似都有d需求
引用:
時間+毅力有限,一日打到5千萬已經500%滿意目標應該4億左右
昨日打到5千萬架,不過唔使5mins就花哂落戰神jack度
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 08:57 PM   #30383
stcdavidhk

http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic60.html

睇黎童謠同JACK已經......

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 02-02-17, 09:37 PM   #30384
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
主要係需要件蒙羅麗莎禮裝
如果要揀隊友隻水著小莫入場刷會有少少唔方便既~
基本上有掛出黎就吸到友情點的了鐵大

引用:
呢排作病 無乜精神打錢
睇下過兩日會唔會有精神D
到時再量力而為

因為最近個情況係發現我諗就算我打到qp番黎都無乜素材可以升技....

引用:
作者: fufufu123456 查看文章

時間+毅力有限,一日打到5千萬已經500%滿意目標應該4億左右
昨日打到5千萬架,不過唔使5mins就花哂落戰神jack度
時間同毅力真係最重要

舊 02-03-17, 02:53 AM   #30385
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
1. 從者派遣任務 - 新出的從者只會有增無減,要給點事閒置的從者做才能讓玩家有抽新卡的意欲

2. 只能觀看但沒有實質獎勵的成就系統 - 這樣營運才能放開手瘋狂增加難度,不用顧慮休閒玩家和新手,形式可以係限制派出場的從者要附合指定屬性(低星角/男角/etc.)或限制回合數(少於或大於;例如打天草反而要迫你慢磨硬食佢寶具,打貞德就掉轉要你速攻)或不能死人etc.
p.s. 關卡共通,但要達成特定條件才能解鎖成就

p.s.2 400日文字以内要譯晒好似不可能
我都寫左類似你講個建議1咁o既內容

引用:
作者: ko121314 查看文章

無聊開抽蛋acc抽下文西
出D咁o既野比我情何以堪
正acc都抽到咁好就好
嘔血
抽蛋acc有無打先?有就無所謂啦
另外想問師兄,你主acc係簽名左邊果個?

引用:
小弟都系咁諗,實際上呢兩日小弟隻船長都唔系拎好多fdpts
我習慣借人隻船長,開拓者太方便(自己用開藍C多)
同埋師兄之前好似問過我fd list有無位?
你acc叫乜名or ID?

引用:
作者: gingq7 查看文章
600綠方話多又唔係多, 但無活動只靠曜日實在太困難
唔難,賣種火咪得lor

引用:
雖然好多人要升,但因為抽唔到征服王,之前留左o既經驗值卡,素材都同QP都用得七七八八,
雖然想技30左隻黑貞佢,但而家日日都有得打又變到無乜心機打(自己仲有成180個金果,仲未計銀同銅)

舊 02-03-17, 03:25 AM   #30386
Crazy Gamer

引用:
作者: the fool 查看文章
我習慣借人隻船長,開拓者太方便(自己用開藍C多)
同埋師兄之前好似問過我fd list有無位?
你acc叫乜名or ID?
以為師兄已經add左tim啱啱add返,鵺葭
舊 02-03-17, 09:30 AM   #30387
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: the fool 查看文章

抽蛋acc有無打先?有就無所謂啦
另外想問師兄,你主acc係簽名左邊果個?
抽蛋acc緊係純抽蛋唔打啦
邊有咁多美國時間

左邊(而家改左上面)係我個acc, 右邊(而家係下面)係我女朋友個acc
一睇就知差幾遠........非洲歐洲大不同.....

此篇文章於 02-03-17 09:37 AM 被 ko121314 編輯。
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 09:54 AM   #30388
蛋撻王子
功德完滿

岩岩先醒起月頭可以換5張呼符同d小呼...
今次好無乜人講咁既
都唔記得上個月有冇換到添..

舊 02-03-17, 09:58 AM   #30389
大破人間

引用:
岩岩先醒起月頭可以換5張呼符同d小呼...
今次好無乜人講咁既
都唔記得上個月有冇換到添..
上個月係雙倍交換量, 正常都應該換哂, 10張呼符唔換好蝕

無人提主要係無咩驚喜吧, 睇怕短時間內都唔會有新既工房禮裝

引用:

主要掛文西重要D, 而掛文西落小莫度都速刷唔到

另一重點係好似我地無加過對方

此篇文章於 02-03-17 10:02 AM 被 大破人間 編輯。
舊 02-03-17, 10:15 AM   #30390
鐵之侍

引用:

主要掛文西重要D, 而掛文西落小莫度都速刷唔到

另一重點係好似我地無加過對方
給我你的碼看有沒有位add 你?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 02-03-17, 10:31 AM   #30391
蛋撻王子
功德完滿

引用:

師兄你咁講完我有印象有換了

10張呼符全部綠方 但可以餵滿兩隻英靈小呼
不堪回憶喚起來了

舊 02-03-17, 11:18 AM   #30392
大破人間

引用:
給我你的碼看有沒有位add 你?

我自己暫時都FULL左
下次有人清再敲你看看

引用:
師兄你咁講完我有印象有換了

10張呼符全部綠方 但可以餵滿兩隻英靈小呼
不堪回憶喚起來了

不過1月兩個復刻都派符派得幾多下, 800萬活動幾日後又有8符
舊 02-03-17, 12:10 PM   #30393
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
D符就黎多到可以20抽

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 12:17 PM   #30394
stcdavidhk

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
D符就黎多到可以20抽
強烈要求符可以玩十連

舊 02-03-17, 12:50 PM   #30395
鐵之侍

我手上的符夠我抽22 次,明天北海道活動後大慨又會送符,可以夠我抽30 次就好了

舊 02-03-17, 01:23 PM   #30396
Crazy Gamer

引用:
不過1月兩個復刻都派符派得幾多下, 800萬活動幾日後又有8符
1月果時最高峰有28張符
但只玩單抽的小弟依家得返啱啱換既5張
舊 02-03-17, 02:40 PM   #30397
婠婠

註冊日期: Mar 2005
1月頭先入坑會唔會太遲 (新acc)
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 03:08 PM   #30398
gingq7

註冊日期: May 2008
新加入的都係:
1. 睇吓呢度有無人可以俾d無玩一排的小號你, 你可以提供一兩隻心水角色睇吓有無人有
2. 直接買一堆5星+有進度的acc
3. 真係好想由零玩起的, 就買一堆石頭號抽到滿意為止先開始
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 03:25 PM   #30399
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
以為師兄已經add左tim啱啱add返,鵺葭
一直想問...這兩個字是怎發音的...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 03:39 PM   #30400
大破人間

引用:
作者: 婠婠 查看文章
1月頭先入坑會唔會太遲 (新acc)
FGO唔太會遲, 應該復刻既暫時都有復刻.

我諗應該只有入左黃方交換所既野先無機會復刻

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:32 AM

手機版 | APP版