Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-17, 06:05 PM   #30301
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: gingq7 查看文章
我覺得遊戲性和劇情要分開計,但可惜只能選一個
遊戲性我會揀尼錄祭2, 關卡係有認真設計, 難得黎又符合原本人設(e.g. B叔7條命,最強魔龍齊格飛), 其次才到羅生門 (我真係特別鐘意難關)
劇情就水著part 1贏其他活動少少
小弟都覺得尼祿祭2果d關其實設計得好好,一大堆哈桑果關好深印象,最後果粒傳承結晶都試左好多次先拎到
不過果時戰力有返咁上下,R爆頭程度好似冇羅生門咁嚴重所以小弟揀左羅生門

劇情的話小弟反而會揀童貞,最近既ev故事裡面好似比較深刻d

改善點小弟只系寫左兩句
デーモン確定クエストを実装してくださいお願いします。
フリクエ素材ドロップ率を高めてくださいお願いします。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:07 PM   #30302
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: psidef 查看文章
我相信條隊係好似我地申請公屋咁行計分制.

排緊隊頭? 改少少規則, 白貞呢啲單身人士同我再排多三五七年.
咁就死,單人公屋改制後由排十幾年變左做排幾十年

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:32 PM   #30303
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: psidef 查看文章
我相信條隊係好似我地申請公屋咁行計分制.

排緊隊頭? 改少少規則, 白貞呢啲單身人士同我再排多三五七年.
今年ap動畫化....作為主角的白貞應該唔會等好耐ge~^o^~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:42 PM   #30304
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
白貞係隊頭等左就2年囉
今次監獄塔超難關貞德做敵人真係令人重新審視這寶具無論作為敵我雙方都係無比愚蠢的設計

敵貞德開寶具無敵1 TURN補少少血加少少防,然後俾我地任打兩TURN

基本上可以穩坐敵方最廢寶具的寶坐了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:43 PM   #30305
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
今年ap動畫化....作為主角的白貞應該唔會等好耐ge~^o^~
期待出SABER版可能更實際

活動以故事來說我個人還是最喜歡FATE ZERO EVENT,狀大的故事又補回原作的遺憾,其次是鬼島(以玩法來說我最欣賞鬼島)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 02-01-17 06:46 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:50 PM   #30306
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章
今次監獄塔超難關貞德做敵人真係令人重新審視這寶具無論作為敵我雙方都係無比愚蠢的設計

敵貞德開寶具無敵1 TURN補少少血加少少防,然後俾我地任打兩TURN

基本上可以穩坐敵方最廢寶具的寶坐了
同意....不過睇死唔會變左做紅蓮聖女,寶具改成開左之後支旗有自己一行HP(跟OC)可以幫全隊頂傷害之類可能有得玩下GE^^"

而再數敵方最廢寶具應該係布狄卡果類純BUFF自己但有BUFF同無BUFF又唔大差別的角色

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>

此篇文章於 02-01-17 06:56 PM 被 樹靈DRYAD 編輯。
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:57 PM   #30307
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
狗哥-靈基1
中梅-靈基1
C子-靈基2

我目前係咁

好想快d收工開場試

好正
逐隻逐隻慢慢試
最滿意我反而係C子
Ex攻擊張翼或寶具我都好鐘意

狗哥試試下仲發現佢放技能既時候
腳底會有符文魔法陣
真係估佢唔到

最失望都係文西無強化啦......

舊 02-01-17, 07:42 PM   #30308
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好正
逐隻逐隻慢慢試
最滿意我反而係C子
Ex攻擊張翼或寶具我都好鐘意

狗哥試試下仲發現佢放技能既時候
腳底會有符文魔法陣
真係估佢唔到

最失望都係文西無強化啦......
中梅ex有大脾夾,我好興奮啊

舊 02-01-17, 07:55 PM   #30309
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stamenccy 查看文章
中梅ex有大脾夾,我好興奮啊
要興奮前可能你要熄聲先會感受到幸福了

舊 02-01-17, 08:30 PM   #30310
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
白貞係ap明明同齊傲天係咁放閃邊忽係單身

仲有哈桑王好明顯係冠位級既廚二病患者,講單身無人比佢排得更加後

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 08:44 PM   #30311
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
無課帳號
今年一月一日開始至而家二月一日
接近六十抽
唔見四五星人同五星裝
算有幾非?

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 08:49 PM   #30312
細路翔
The One

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
無課帳號
今年一月一日開始至而家二月一日
接近六十抽
唔見四五星人同五星裝
算有幾非?
一d都唔非

定係你講緊600連

定係你抽緊握手池?

依隻game堆5星禮裝好易出架喎

易到你抽緊pick up時想講一句"咪q再出呀"

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-01-17 08:51 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-01-17, 08:49 PM   #30313
蛋撻王子
功德完滿

同朋友傾起先諗起
之前日站見到
忘記share出黎

好靚既呆毛~~

舊 02-01-17, 08:50 PM   #30314
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
好唔ger,點解明明C子係完copy UC入面佢自己堆動作
但槍哥唔係Copy UC
比番個昇龍同低能踢比我呀

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 08:50 PM   #30315
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
六十太少了:(
先講緊2pack
唔中好正常

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 08:51 PM   #30316
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 細路翔 查看文章
一d都唔非

定係你講緊600連
平心而論 6下一張5星禮裝同4星人都無 係比較非左D
你諗下 即係等於佢60下5%都唔中
通常2pack唔中人都起碼有幾張5星禮裝啦

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 02-01-17, 08:54 PM   #30317
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
平心而論 6下一張5星禮裝同4星人都無 係比較非左D
你諗下 即係等於佢60下5%都唔中
通常2pack唔中人都起碼有幾張5星禮裝啦
我燒左200石都係得兩張哈桑王同一張產廢大公

仲有r姐兩位家姐一個寶五一個寶四左,然後仲有兩張瑪麗皇后

全部都係好特定既狀況先會擺入隊既野(ry

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-01-17 09:00 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-01-17, 08:59 PM   #30318
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
我燒左200石都係得兩張哈桑王同一張產廢大公

仲有r姐兩位家姐一個寶五一個寶四左(ry
唔夠70抽有3張1%的5星英靈你仲想講D咩?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 09:01 PM   #30319
細路翔
The One

引用:
作者: axe1292 查看文章
唔夠70抽有3張1%的5星英靈你仲想講D咩?
我有預感我個acc只要個pick up係囡就肯定會同我射斜變成佬

英國說大家抱團死
舊 02-01-17, 09:04 PM   #30320
axe1292
Game Master
AXE

引用:
我有預感我個acc只要個pick up係囡就肯定會同我射斜變成佬
你呢D完全係歐洲人的煩惱
舊 02-01-17, 09:07 PM   #30321
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

次回作果度
我填左格game /////////////

ペルソナ5

隨時更新
舊 02-01-17, 09:07 PM   #30322
axe1292
Game Master
AXE

https://twitter.com/ryu_ku46beni/sta...75752330424320

條友有病, 一定係, 無得唔係
舊 02-01-17, 09:08 PM   #30323
axe1292
Game Master
AXE

引用:
次回作果度
唔係已經有咩XD?
舊 02-01-17, 09:09 PM   #30324
細路翔
The One

引用:
次回作果度
將ccc堆堆垃圾模組搞過晒HD化出PS4版好過啦

英國說大家抱團死
舊 02-01-17, 09:09 PM   #30325
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
又係D身在歐洲不知歐

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:20 PM

手機版 | APP版