Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
~清談館~>[ERROR]忽上腦人格分裂 概念689梁匪振英: 努力讓市民生活完全恢復"正常"
dust11 01:02 PM 10-31-13
話12點半見記者1點鐘先蒲頭仲要道歉都冇聲
( ゚ω゚)? 02:03 PM 10-31-13
應該係萬人插, 萬人齊齊插www
作者: メソウサ:
萬能插
但係連多部電視都插唔落

ALEX CHOW 05:09 PM 10-31-13
蘋果汁:
方程式賽車為特首改道

■香港汽車會會長余錦基昨指,比賽路線原計劃途經政總,但未獲政府開綠燈,原因是阻礙特首梁振英等高官及解放軍出入,昨已將賽道改道及縮短。麥永健攝

【本報訊】香港汽車會及國際汽車聯盟(FIA)合作於明年舉辦電能車方程式比賽(Formula E)香港站比賽,不過汽車會會長余錦基昨指,比賽路線原計劃途經政府總部,但未獲政府開綠燈,原因是阻礙特首梁振英等高官及解放軍出入,昨已將賽道改道及 縮短。
比賽雖會在周日舉行,余錦基昨指「政府仍然有人工作,尤其係特首梁振英,除非佢哋坐直升機,否則,好難經呢條比賽路線出入」。大會昨已將賽 道修改,由原來路經添馬公園和政總,由立法會道經解放軍總部,全長2.6公里,改為只由立法會道,直出龍和道,縮短為2.4公里。FIA將於下周派員來港 審視相關修改,將於12月初公佈結果。

CY
( ゚ω゚)? 05:39 PM 10-31-13
可能係全世界最短 Formula E 賽道

http://zh.wikipedia.org/wiki/電動方程式
賽會正修改賽道路線,並把賽道縮短至二點四公里,余錦基指賽會已因應港府要求十次改動賽道設計,可是仍然未獲批准,倘若香港站賽事泡湯,賽會已安排後補城市,首選為曼谷。

賽道都會在市區內,大約2.5至3公里長

作者: HONDA:
蘋果汁:
方程式賽車為特首改道

【本報訊】香港汽車會及國際汽車聯盟(FIA)合作於明年舉辦電能車方程式比賽(Formula E)香港站比賽,不過汽車會會長余錦基昨指,比賽路線原計劃途經政府總部,但未獲政府開綠燈,原因是阻礙特首梁振英等高官及解放軍出入,昨已將賽道改道及 縮短。
比賽雖會在周日舉行,余錦基昨指「政府仍然有人工作,尤其係特首梁振英,除非佢哋坐直升機,否則,好難經呢條比賽路線出入」。大會昨已將賽 道修改,由原來路經添馬公園和政總,由立法會道經解放軍總部,全長2.6公里,改為只由立法會道,直出龍和道,縮短為2.4公里。FIA將於下周派員來港 審視相關修改,將於12月初公佈結果。

CY

T.K. 06:20 PM 10-31-13
推動旅遊業(笑
Corex 07:49 PM 10-31-13
咪搞啦
唔影響的士佬生計咩
小嘉 08:18 PM 10-31-13
咪攪啦
攪到咁樣衰不如唔好攪啦

阻你一日開工使死咩
雖然平時你都唔係開工架啦
ヨコ男 09:12 PM 10-31-13
除非佢哋坐直升機

一陣佢真係坐比你睇
anyone 09:38 PM 10-31-13
作者: Corex:
咪搞啦
唔影響的士佬生計咩
紅van亂入拎埋冠軍
Thaws 09:47 PM 10-31-13
作者: ヨコ男:
除非佢哋坐直升機

一陣佢真係坐比你睇
佢坐一日直昇機讓條賽道出黎帶黎旅遊業收益條數條契弟唔係唔識計ar?

oh! 差d唔記得佢攪到自己公司執笠添
Viper II 10:48 PM 10-31-13
<香港汽車會會長余錦基昨指,比賽路線原計劃途經政總,但未獲政府開綠燈,原因是阻礙特首梁振英等高官及解放軍出入,昨已將賽道改道及縮短。麥永健攝【本報訊】香港汽車會及國際汽車聯盟(FIA)合作於明年舉辦電能車方程式比賽(Formula E)香港站比賽,不過汽車會會長余錦基昨指,比賽路線原計劃途經政府總部,但未獲政府開綠燈,原因是阻礙特首梁振英等高官及解放軍出入,昨已將賽道改道及 縮短。

CY
起賽車版我己經講左"689信得過架咩"
( ゚ω゚)? 10:35 AM 11-07-13
咁整體黎講,你對一國兩制有冇信心﹖ (按次計算)
On the whole, do you have confidence in "One Country, Two Systems"? (per poll)
10-13/6/2013

-0.1%

http://hkupop.hku.hk/chinese/popexpr...atatables.html
gun2506 03:03 PM 11-07-13
CY
相信圍著白宮轉十個圈奧SIR也會無任歡迎..可能還拿美國旗在旁邊加油

國際性賽事也可以這樣官僚化....真希望轉去曼谷不要降低了比賽的素質
J+1 03:06 PM 11-07-13
作者: gun2506:
相信圍著白宮轉十個圈奧SIR也會無任歡迎..可能還拿美國旗在旁邊加油

國際性賽事也可以這樣官僚化....真希望轉去曼谷不要降低了比賽的素質
不去馬尼拉嗎,我相信那位三世祖嘔飯應
由手機版發出
dust11 02:41 PM 11-16-13
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...31116/51907079
作者: :
被當面要求下台 梁振英:不會叫民望低議員辭職

特首梁振英被市民批評其上任一年沒有做到開誠布公,有市民更直指問他會否因為民望低而考慮辭職。梁振英表示,部份立法會議員的民望同樣低,但他不會叫這些議員辭職。他說,有信心完成在施政報告及競選政綱的目標。

梁振英認為,自己確實有做到開誠布公,例如有事情做得不好,會向市民報告,但強調政府有難處,而多元化社會一定好多爭拗,舉例指美國也有黨爭。他指市民可表達意見,但不接受肢體衝撞及粗言穢語,稱政府官員會以理服人。
冇佢咁好氣
河野貴明 03:43 PM 11-16-13
成團人都以權謀私黑過墨斗既命運共同體點會捨得炒佢地
真!DC 03:50 PM 11-16-13
美國人民可以選總統
中共最鐘意有事就話美國都係咁
人地d好野就話唔蚹合幗情
由手機版發出
Rv250 09:55 PM 11-16-13
用言語已經溝通唔到
大情大性武大帝 10:07 PM 11-16-13
我諗基基都應該會做10蚊買機頂盒,做變相免費電視!言語上已經做唔到D乜…

講多句都無氣…
(=v=)b 10:18 PM 11-16-13
可唔可以比本死亡筆記我呀~班9官唔死只會違禍人間~
小嘉 10:34 PM 11-16-13
呢d正一讀屎片囉

讀咁多書個腦裝晒屎
gsw 11:01 PM 11-16-13
作者: (=v=)b:
可唔可以比本死亡筆記我呀~班9官唔死只會違禍人間~
落到去都會違禍地獄
大山椒魚 11:02 PM 11-16-13
朕即民意
小草 08:54 PM 11-17-13
民望低果班議員未就係你堆出黎送死果班狗狗
你點會捨得叫佢地辭職

人地叫你辭職,你拖人地落水,仲有如果出面私人機構真係炒Q左你十世LA
OH 忘記左你幕後個老闆照住你,擦到鞋油都爆晒,點會炒到你
女裝少年 10:32 PM 11-17-13
曾鈺成指市民會用選票表示不滿更新:2013/11/17 17:29
行政長官梁振英昨日說,一些立法會議員民望低,他亦沒有要求議員辭職。立法會主席曾鈺成回應指,市民如果對議員表現不滿,自然會在選票中表示出來。

曾鈺成指市民會用選票表示不滿

行政長官梁振英昨日說,一些立法會議員民望低,他亦沒有要求議員辭職。立法會主席曾鈺成回應指,市民如果對議員表現不滿,自然會在選票中表示出來。

http://cablenews.i-cable.com/webapps...news_id=420380

======================
人地曾鈺成條氣擺明唔順
689搞壇咁野出黎要民建聯幫手埋單
標籤:689
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面