Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
收藏品討論版>國產類敢達系列
赤兵尉SETH 08:05 PM 11-15-17
好似話有廠想做埋MC EVA...
fami~yan 08:34 PM 11-15-17
作者: 赤兵尉SETH:
好似話有廠想做埋MC EVA...
冇錯...而家國產越來越多合金
axe1292 11:47 PM 11-15-17
作者: fami~yan:
冇錯...而家國產越來越多合金
合金可以賣貴幾倍, 又可以解決模型膠睥得唔好組合難的問題
仲可以打入無時間心機組裝模型的成年人市場 (日本R魂其實就係呢種)
fami~yan 02:51 PM 11-16-17
今日BANDAI公告話已KO龍桃子
ゆり 03:24 PM 11-16-17
但龍桃之前比人封鋪唔係話自己冇事咩
赤兵尉SETH 03:42 PM 11-16-17
換間廠改個名又一條好漢
野良猫 03:49 PM 11-16-17
唔賣桃子咪賣西瓜囉
赤兵尉SETH 03:54 PM 11-16-17
其實係咪就係火龍果? 出現得好突然 a
Rance 03:59 PM 11-16-17
o個D直接翻模出o既又唔告?呢D易告D下話?
fami~yan 11:43 AM 11-17-17
作者: Rance:
o個D直接翻模出o既又唔告?呢D易告D下話?
據說,係龍桃響日本賣廣告...
野良猫 05:26 PM 11-17-17
據說,係龍桃響日本賣廣告...
咁勇响笨大主戰場挑機
fami~yan 12:53 PM 11-29-17
作者: axe1292:
合金可以賣貴幾倍, 又可以解決模型膠睥得唔好組合難的問題
仲可以打入無時間心機組裝模型的成年人市場 (日本R魂其實就係呢種)
但現實係完成品個模都好難做得好...睇下隻火龍紅異...
axe1292 11:23 PM 11-29-17
但現實係完成品個模都好難做得好...睇下隻火龍紅異...
唔洗自己組合直接拿上手玩已經足夠
買得國產都預左QC信唔過
ZERO NEKO 11:46 PM 12-30-17
https://www.youtube.com/watch?v=2VyV...ature=youtu.be
explosion 02:10 AM 01-01-18
大貨keep到QC必買
T.K. 03:25 AM 01-01-18
隻暴風真心靚
axe1292 12:13 AM 01-02-18
兩支發光砲超型
wingzero_W0 09:30 AM 01-12-18
依家先知mc 出左隻SF....依到冇人玩??
Anyway, 遲d有隻奧米加同紅蓮騎士獸,我比較期待
fami~yan 11:01 AM 01-16-18
作者: wingzero_W0:
依家先知mc 出左隻SF....依到冇人玩??
Anyway, 遲d有隻奧米加同紅蓮騎士獸,我比較期待
隻SF少貨得很,好難入

DIGIMON果D好似俾人查水錶,香港好多鋪CUT單喎
wingzero_W0 05:16 PM 01-16-18
隻SF少貨得很,好難入

DIGIMON果D好似俾人查水錶,香港好多鋪CUT單喎
有啲咁嘅事。。。見淘bao仲開緊訂
fami~yan 01:40 PM 01-23-18
暴風已番貨
wingzero_W0 01:07 PM 01-28-18
https://www.youtube.com/watch?v=sl50bdLu3Ys&t=33s
T.K. 07:39 PM 01-28-18
隻暴風做得相當唔錯
wingzero_W0 09:13 PM 02-09-18
隻奧米加QC甚差,網評有各種花式中獎。我嘅就中左膠水積,右小腳有一撻,其他地方間中一兩點,暫時未見缺件或爛件。關節整體算緊,只有大腳水平旋轉關節好鬆,打橫拎起隻奧米加,條腿就自動轉。

個頭要自己滲線。(但屋企支雙星琺瑯油已經乾左....)

總結: 淘$5xx有d唔抵。。。。
LWF 08:06 PM 04-02-18
有無師兄知隻國產殺帝利係模型定合金?
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面