Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-09-09, 03:06 AM   #276
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
完成0079, 第2個master選西布頓~ 西布頓同金格度點解可以一齊放入group
很想用crossbone西西莉做艦長, 但係無得買
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 03:14 AM   #277
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
完成0079, 第2個master選西布頓~ 西布頓同金格度點解可以一齊放入group
很想用crossbone西西莉做艦長, 但係無得買
今集改左

主角還主角 一般角色還一般
唔會重覆

舊 08-09-09, 03:19 AM   #278
FREDDY@o@

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
今集改左

主角還主角 一般角色還一般
唔會重覆
咁係咪即係可以 面具馬沙+古華多羅+梟博士 複制人兵團
舊 08-09-09, 03:21 AM   #279
ゆり

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
咁係咪即係可以 面具馬沙+古華多羅+梟博士 複制人兵團
好似可以

好似好多人已經用緊雙LACUS玩無雙?

舊 08-09-09, 03:28 AM   #280
FREDDY@o@

引用:
好似可以

好似好多人已經用緊雙LACUS玩無雙?
原來如此~
個人認為兩個同角色一齊出違和感極重...
舊 08-09-09, 03:51 AM   #281
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
一開 game 用杜門
玩左一關就買左阿莉比將杜門從 master unit 個位踢走

今集 d 錢係多左
不過都洗得好快下
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 03:52 AM   #282
bryanlakers
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDbryanlakers
苦刷3晚, 終於出了...................
明天開始武力介入uc年代!!
bryanlakers 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 04:10 AM   #283
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
越來越多人刷中....哭-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 04:20 AM   #284
ゆり

引用:
作者: GN00508771 查看文章
加油吧啦你

舊 08-09-09, 05:07 AM   #285
clark仔
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDclark98001
引用:
機體升lv加既能力數值係睇人lv
今集係唔係人物LV 51或以上就加5點機體能力???

clark仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 05:09 AM   #286
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
作者: clark仔 查看文章
今集係唔係人物LV 51或以上就加5點機體能力???
lv1 ~10 +1
lv11~20 +2
etc....

舊 08-09-09, 07:42 AM   #287
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

旋風高達可以用HALO開發返出黎~
魔鬼高達太大隻~出唔到勒佳林~
點解0123-0153得4版既~?比笨大呃左1版~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:07 AM   #288
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
w 第一關果然係最好升機地方...沙殺比lv 3 可以換到敗家仔果2部機+黃金吉...

我想問下bd 系列d 機點整丫..thx
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:12 AM   #289
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 天子 查看文章
w 第一關果然係最好升機地方...沙殺比lv 3 可以換到敗家仔果2部機+黃金吉...

以前Spirits 好似係 依夫烈特.改+GM[G]

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:15 AM   #290
Fio

想問o下我而家用希羅做master unit,下次我用第二個角色做,然後打W故事,咁本身個希羅同故事中o既希羅仲會唔會overlap?

話說打完0079,明明wars break大好機會比NT-1同08小隊出場,結果只係得敵方果邊有出,真係可惜....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:22 AM   #291
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Fio 查看文章
想問o下我而家用希羅做master unit,下次我用第二個角色做,然後打W故事,咁本身個希羅同故事中o既希羅仲會唔會overlap?

話說打完0079,明明wars break大好機會比NT-1同08小隊出場,結果只係得敵方果邊有出,真係可惜....

總之自己友唔可以係同一人(但係唔同時代又可以...囧), 但敵人唔計
所以可以玩 東方老師 vs 東方老師

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-09-09, 11:24 AM   #292
Fio

引用:
作者: PTX-003C 查看文章

總之自己友唔可以係同一人(但係唔同時代又可以...囧), 但敵人唔計
所以可以玩 東方老師 vs 東方老師
咁即係一係唔打W先,一係打W不過唔出希羅....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:29 AM   #293
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: Fio 查看文章
咁即係一係唔打W先,一係打W不過唔出希羅....
係, 不過lv 係比返你ge
我打G 果時先煩, 成艦人都唔用得(成個Shuffle同盟, 駒治 同 莉英 都唔用得)
結果比 Nobel 同Master 玩MF無傷..打晒全場

舊 08-09-09, 11:29 AM   #294
inoran164
Game Master

註冊日期: Feb 2004
XBox Live Gamertaginoran168
我想問...請左d人可唔可以唔要?

爆人咁咪請唔到新人?

舊 08-09-09, 11:30 AM   #295
Eking

註冊日期: Feb 2006
今集只要個story line過左就可以係同一個story入面 故事同自軍用同一個人物

舊 08-09-09, 11:31 AM   #296
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: Eking 查看文章
今集只要個story line過左就可以係同一個story入面 故事同自軍用同一個人物
好似唔係wor..
我成個UC 爆左都係唔可以係0079 用Amuro wor..
的確係可以有自己果個人, 不過都係坐係event 機上面
而且唔使爆果條route 都得

舊 08-09-09, 11:32 AM   #297
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: 天子 查看文章

旋風 LV3到可以交換返黎~

此篇文章於 08-09-09 11:42 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:36 AM   #298
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
加油吧啦你
我玩左咁多關仲未中呀,慘呀

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 12:15 PM   #299
waven
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
我都仲未刷到....T.T

而家我D人未夠高LV都唔敢練機住
都係不斷升開發
而且今集改造+的EN真是料得可憐..

舊 08-09-09, 12:22 PM   #300
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: GN00508771 查看文章
你係一百%適合去用「敵視你高達」

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 11:04 PM

手機版 | APP版