Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 69 109 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 129  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
stevenfan 09:24 AM 03-14-18
作者: 鈴蘭:
最近都係覺得 都係搵番套GT出黎睇開心好多
GT個結果我好buy
係唔明點解要殺左布歐
Sar8 09:58 AM 03-14-18
最近都係覺得 都係搵番套GT出黎睇開心好多
睇超可以睇既地方就係黑悟空同比達超表現

其他大部份都係笑話
鈴蘭 10:33 PM 03-14-18
作者: Sar8:
睇超可以睇既地方就係黑悟空同比達超表現

其他大部份都係笑話
超好睇既︰黑悟空、成長左既大杜、超絕好老豆比達
GT︰幾做得野既大杜、超絕好老豆比達、超可愛既麵包、堅係有得型仔既魔童
超先有得睇既得番黑悟空
Dr.KOF 08:47 AM 03-15-18
GT︰幾做得野既大杜、超絕好老豆比達、超可愛既麵包、堅係有得型仔既魔童
超先有得睇既得番黑悟空
不過不停轉圈圈level up同一開始悶爆當年都好反感

超仲有樣好係平時D冷門角都有機會表現
Kain 11:34 AM 03-18-18
嘩,垃圾到
龍珠走去討論什麼變強理由基本上已經係FAILED
基連所謂背後個故事亦一D深度都無
怪盜小G 11:50 AM 03-18-18
戰鬥畫面我覺得舊時Z型得多

依家只係濫用特效
Dr.KOF 12:05 PM 03-18-18
估唔到仲有17號
clie 12:12 PM 03-18-18
生存氣息連神官全王耳目都避過,咁都得
次期Cekehe 12:33 PM 03-18-18
其實而家仲有幾多時間?一分鐘?
佢兩個唔出來,可能等多一陣就已經完場......
T.K. 12:51 PM 03-18-18
超先有得睇既得番黑悟空
無睇gt,但果個唔係細杜?
KENSNAKE 12:57 PM 03-18-18
好煩!不停loop開機熄機。波完ko左基連就算數啦!仲要攪落去編劇根本痴線!
細路翔 02:31 PM 03-18-18
觀眾席有成班天使/破壞神/全王係度

點解基連會有車個波埋去就殺到人既錯覺
Thaws 05:18 PM 03-18-18
編劇想點........

悟空舊電到底虧到邊個地步....次次叉爆電唔夠廿秒就收皮
K.LIFE 06:19 PM 03-18-18
作者: 細路翔:
觀眾席有成班天使/破壞神/全王係度

點解基連會有車個波埋去就殺到人既錯覺
眾神可以淨係顧自己的
怪人怪人 06:54 PM 03-18-18
身勝手到諗住野黎打仲係咪身勝手?
zzzdx 07:06 PM 03-18-18
兩集個場炸到就黎無曬17號同大王無跌落街仲可以打多集而唔係訓住夠鐘贏
明明兩個同悟空一樣DOWN左好多次但可以自力再上場而唔係下下要人D力量回體,某程度上比悟空更打不死
次期Cekehe 08:28 PM 03-18-18
作者: 怪人怪人:
身勝手到諗住野黎打仲係咪身勝手?
完全版身勝手作戰方式同普通超藍無乜分別,未完全版反而仲有特色......
至於吉連,初時無口屬性都幾型,而家成日9叫,又變返一個普通奸角.......
freemanl 08:40 PM 03-18-18
作者: zzzdx:
兩集個場炸到就黎無曬17號同大王無跌落街仲可以打多集而唔係訓住夠鐘贏
明明兩個同悟空一樣DOWN左好多次但可以自力再上場而唔係下下要人D力量回體,某程度上比悟空更打不死
其實講得通:
17號有永久能源爐,大王是死人無體力問題。
zzzdx 10:09 PM 03-18-18
作者: freemanl:
其實講得通:
17號有永久能源爐,大王是死人無體力問題。
死人在死後世界先會無體力問題,所以當年悟空在黃泉修行到超3而且任出但一上人間就要限時而且會有疲態,大王一上人間頂破壞球同力大會都有疲態
ayane123 10:28 PM 03-18-18
作者: zzzdx:
死人在死後世界先會無體力問題,所以當年悟空在黃泉修行到超3而且任出但一上人間就要限時而且會有疲態,大王一上人間頂破壞球同力大會都有疲態

但力之大會個到唔算人界喎

個到應該係虛空喎

Sent from my iPhone using Gaforum
Kain 10:36 PM 03-18-18
漫畫出左新一話
果然動畫是垃圾
zzzdx 12:04 AM 03-19-18
作者: ayane123:
但力之大會個到唔算人界喎

個到應該係虛空喎

Sent from my iPhone using Gaforum

虛空都唔係死後世界,只要唔係死後先去到世界都有限制(即黃泉路、蛇道、界王星、天堂、地獄之類,你係死人狀態係呢D地方出咩都得)
casio 02:11 AM 03-19-18
作者: KENSNAKE:
好煩!不停loop開機熄機。波完ko左基連就算數啦!仲要攪落去編劇根本痴線!
好似下集係最後一集,然後用打戲拖一集易過用文戲吹一集
Rance 02:23 AM 03-19-18
作者: Kain:
漫畫出左新一話
果然動畫是垃圾
但係兩個光頭佬好慘咩都無做過就飛左出去
怪盜小G 04:23 AM 03-19-18
17號無限能源可唔可以KEEP住幫悟空無線充電
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 19 69 109 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 129  ... 最後

返回主題版面