Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 67 107 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 127 167 217  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
charcsc2000 11:52 AM 09-05-18
作者: X&Y:
[攪事]
咁擺屋企都可以樓上樓下火燭, 消防噴水救火整死左部機
或者有小偷入黎爆格
[/攪事]
其實部機自然死已經沒SAVE啦...
fortel 12:04 PM 09-05-18
作者: charcsc2000:
沒去酒店拎返咩???
打電話去死都話無,咁都無計....最難係要拎返個ACCOUNT,要搵日本任記EMAIL同佢講
charcsc2000 12:25 PM 09-05-18
作者: fortel:
打電話去死都話無,咁都無計....最難係要拎返個ACCOUNT,要搵日本任記EMAIL同佢講
下...咁衰...確定留左係酒店房???
fortel 12:37 PM 09-05-18
下...咁衰...確定留左係酒店房???
佢自己衰,落左山先發現唔見左,咁口同鼻拗仲要人在異地,佢都無奈接受。不過真係要小心部NS,因為如果你就算買左新機要做轉移一定要有部舊係手,無既話真係卡住要EMAIL搵任記先搞到
neo2046 12:46 PM 09-05-18

高級嘍囉 01:13 PM 09-05-18
去旅行應該冇乜時間打機,除非係被迫去。
MultiPASS 02:05 PM 09-05-18
作者: 高級嘍囉:
去旅行搭飛機搭車搭船要消磨時間嘅選擇!
leungky1 02:42 PM 09-05-18
作者: 高級嘍囉:
通常返到酒店會得閒玩一陣嘅
出面就免啦,尤其響歐洲俾人睇到你買得起,實會俾人落手
由手機版發出
八仙果 04:10 PM 09-05-18
https://www.facebook.com/myTVgames/p...18394101754663

enishi 10:02 PM 09-05-18
Nintendo Direct 香港時間 7/9 6am
由手機版發出
seed2005 10:02 PM 09-05-18

leungky1 10:08 PM 09-05-18
果然係星期五

不過仲有3DS
Online隨時變左詳情請瀏覽網頁......
由手機版發出
AKIRA桑 10:31 PM 09-05-18
同星期五有咩關係?請指教。

關於今次Direct,我覺得同Splatoon 應該有關係,否則月頭既Splatoon更新唔會停左,打三文都無新裝備。好可能join online plan,有得玩埋Splatoon(非完全版)都唔定,就好似ARMS咁DEMO版任打。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
leungky1 10:49 PM 09-05-18
作者: AKIRA桑:
同星期五有咩關係?請指教。

關於今次Direct,我覺得同Splatoon 應該有關係,否則月頭既Splatoon更新唔會停左,打三文都無新裝備。好可能join online plan,有得玩埋Splatoon(非完全版)都唔定,就好似ARMS咁DEMO版任打。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
同一樣野我前面講左
由手機版發出
AKIRA桑 10:54 PM 09-05-18
作者: leungky1:
同一樣野我前面講左
由手機版發出
睇到但睇唔明

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
leungky1 11:25 PM 09-05-18
作者: AKIRA桑:
睇到但睇唔明

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
......無所謂啦
總之老任之前話拖到上旬更新(1-10號)
正常都唔會揀10號星期一
呢個照計人人放低部機去努力工作嘅時刻
去同你講有好多新野玩

尤其Splatoon呢啲輪哂成日先玩得齊所有模式嘅遊戲
佢一定想你用個週末好好消化
同時深深記住其他Direct 公佈過嘅內容

由手機版發出
N0T51B 12:24 AM 09-06-18
唔知點解
我覺得禮拜五direct未必會講online 詳情...
jyeung1 05:26 AM 09-06-18
今次direct 應該主力=>
NS 6.0, 同online service 介紹
因為講明9月開始online service

而且tokyo game show 會在9月20 日
反而主力講game,
除非tokyo game show 無direct
leungky1 08:48 AM 09-06-18
作者: jyeung1:
今次direct 應該主力=>
NS 6.0, 同online service 介紹
因為講明9月開始online service

而且tokyo game show 會在9月20 日
反而主力講game,
除非tokyo game show 無direct
個期咁近
TGS隨時係Mini
甚至淨講Super Mario Party
由手機版發出
CCemi 08:54 AM 09-06-18
其實官方公佈左今次DIRECT 係公佈今後發售既SWITCH 同3DS 遊戲, 所以ONLINE 即使有講都可能係幾分鐘講完
N0T51B 11:25 AM 09-06-18
所以咁先奇怪
Online 服務詳情收埋咁耐都唔公佈
但係又要塞落一套35分鐘宣傳片度?(direct通常都係每隻game介紹好耐)
除非佢真係未準備好
但係過去呢個月官方已經兩度重申一定9月尾開始...
真係唔知老任搞乜...
charcsc2000 11:40 AM 09-06-18
作者: fortel:
佢自己衰,落左山先發現唔見左,咁口同鼻拗仲要人在異地,佢都無奈接受。不過真係要小心部NS,因為如果你就算買左新機要做轉移一定要有部舊係手,無既話真係卡住要EMAIL搵任記先搞到
咁酒店都好有問題...只怪自己了...
save呢家野沒得講啦...
係解除認證先煩~
charcsc2000 11:41 AM 09-06-18
而加係咪9月中定9月尾???
完全沒點講...可能有新野都未定..
leungky1 12:46 PM 09-06-18
而加係咪9月中定9月尾???
完全沒點講...可能有新野都未定..
9月後半(16-30)
https://www.nintendo.co.jp/hardware/...onlineservice/
由手機版發出
charcsc2000 02:08 PM 09-06-18
作者: leungky1:
9月後半(16-30)
https://www.nintendo.co.jp/hardware/...onlineservice/
由手機版發出
相信明天直播點都有講既...
而加最大問題係...一區比錢, 是否轉區都盡享??
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 17 67 107 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 127 167 217  ... 最後

返回主題版面