Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 60 100 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 120  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
次期Cekehe 06:40 PM 10-20-17
作者: 神風@AMD:
好似都無話全功率好勁,只係有比較之下相對勁
比達同破壞神打,差距只係由無趣變成同你玩兩野既程度

同埋超藍好似係漫畫無實質勝利過
六七宇宙戰,悟空超藍實質係贏希特,只係佢想睇LIN頭出場先至自己投降......
張飛後代 12:49 AM 10-21-17
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31862016

宇宙生存編終於都推出左北美版啦!!
freemanl 12:10 PM 10-21-17
作者: 次期Cekehe:
六七宇宙戰,悟空超藍實質係贏希特,只係佢想睇LIN頭出場先至自己投降......
希特係殺手, 比賽唔俾殺人, 自然輸蝕好多
次期Cekehe 06:50 PM 10-22-17
比達個願望其實Work唔Work?
會唔會又話全王高級過超級神龍,
所以全王消滅既野,超級神龍都復原唔到?

不過,如果真係Work的話,
第六宇宙兩個拿美星人就可以合理地被魔童食.......
luciferdark 10:42 PM 10-22-17

超級龍珠唔係集齊左係大神官手嗎?
fortel 09:13 AM 10-24-17

同化左邊可以返生
次期Cekehe 06:49 PM 10-24-17
作者: fortel:
同化左邊可以返生
我意思係就算佢地同化左無得分開,
但如果第七宇宙贏左就會救第六宇宙,
咁佢地為左救第六宇宙而犧牲自己被魔童食,
成件事就會變得好合理~
freemanl 11:56 AM 10-25-17
17、18號去咗邊? 真係第114集合體?
K.LIFE 02:06 PM 10-25-17
作者: freemanl:
17、18號去咗邊? 真係第114集合體?
宜家兩個走埋一齊又得嫻, 唯一可以做嘅事只有一樣...
wing 05:15 PM 10-25-17
作者: K.LIFE:
宜家兩個走埋一齊又得嫻, 唯一可以做嘅事只有一樣...
17, 18號係兩姊弟呀
Kain 07:48 PM 10-26-17
其實都預左佢地會咁用龍珠
如果唔係悟空點會咁人渣
Rance 11:02 PM 10-26-17
我覺得最後係咁...
阿全:"比武大會好有趣!"
悟空:"消滅哂D字宙就無好野睇啦"
阿全:"咁我復活哂佢地每四年搞一屇啦"
次期Cekehe 06:36 PM 10-27-17
作者: Rance:
我覺得最後係咁...
阿全:"比武大會好有趣!"
悟空:"消滅哂D字宙就無好野睇啦"
阿全:"咁我復活哂佢地每四年搞一屇啦"
又或者係,只係消滅宇宙,
但被消滅既宇宙入面所有人都復活,
並移居去剩低果四個宇宙......
K.LIFE 09:54 AM 10-29-17
兩條女合咗体? 唔通係迅間轉移星人教?
神風@AMD 10:31 AM 10-29-17
作者: K.LIFE:
兩條女合咗体? 唔通係迅間轉移星人教?
波特拉耳環合體…
chow263 12:03 PM 10-29-17
今集又證明左超3真係好難畫

完全未郁過就退化番
十一月 12:43 PM 10-29-17
今集打咗成集,又咁多對話,你同我講只係過咗1分鐘?會唔會過份咗D
莎月美希 01:13 PM 10-29-17
點解有耳環合體………
由手機版發出
T.K. 04:03 PM 10-29-17
全部界王神都有合體耳環?
好似合三十分鐘,未合到完場?
不過超都唔好太深究
pet3 04:15 PM 10-29-17
作者: 十一月:
今集打咗成集,又咁多對話,你同我講只係過咗1分鐘?會唔會過份咗D
那米星還有五分鐘爆炸
小昭Teddy 04:33 PM 10-29-17
犯規呀
怪人怪人 08:42 PM 10-29-17
印象中大神官好似有講過唔俾合體,
BTW 全王話過癮就可以, 龍門任制作組擺
神風@AMD 09:17 PM 10-29-17
大神官好似只係講唔比用舞空術,武器同回復道具

耳環本身唔係武器,亦唔係回復道具
古鐵.巨人 09:19 PM 10-29-17
已經有人重溫賽規,只有“不準使用招式以外武器”同“回復體力道具”,如果魔封波個樽都得,咁波塔拉都得其實可以理解,之但係…

一個得既 d 界王神咪係咁掉波塔拉落場囉
fortel 10:17 PM 10-29-17
作者: 古鐵.巨人:
已經有人重溫賽規,只有“不準使用招式以外武器”同“回復體力道具”,如果魔封波個樽都得,咁波塔拉都得其實可以理解,之但係…

一個得既 d 界王神咪係咁掉波塔拉落場囉
全王大人s 爽就沒問題了
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 10 60 100 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 120  ... 最後

返回主題版面