Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電視遊戲討論版>大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介
KTN 11:39 PM 08-06-07
強國子民
nefrezx 11:39 PM 08-06-07
作者: 破戒僧:
上面個TGS gamelist係來自大陸sega fans網的...

http://www.segachina.com/viewthread....extra=page%3D1
等我仲期待緊係咪有莎木3,

當年買 DC 唔多唔少為左佢
KTN 11:54 PM 08-06-07
劉爺
真的幾有街機對著那台長長的機台的感覺
雖然畫面不及機台的顯示屏,但DC個VGA BOX
真係得,過了這麼多年,個輸出都是這麼惡毒

作者: 劉公子:
嘩嘩嘩...... 正到吖(汗)~~~
這種顯示方法, 除了在街機玩到外, 恐怕自己家中也沒有機會了(苦)......
KTN 兄你這個組合, 直的令我很眼紅(笑)~~~

monkeylove 12:01 AM 08-07-07
作者: 肥仔正:
DREAM MATCH1999'好野黎...不時有玩....
dc上le隻98同ps版比簡直天堂地獄
係呀~~
dc 我得98,99同2000, 我最鍾意都係玩98~~~
dc d 格鬥game 真係幾得的!!
シェンムー 05:41 PM 08-07-07
睇個假game list
有莎木1+2plus同3已經有足夠理由買任何主機....

希望由假變真............
KTN 07:01 PM 08-07-07
淨看個list,雖然不想見紅...
但有此實物,不需要諗,一定會跟game買機

希望它成真...但仍然不希望係360上面出...

作者: 肥仔正:
睇個假game list
有莎木1+2plus同3已經有足夠理由買任何主機....

希望由假變真............

Rez 09:04 PM 08-07-07
作者: KTN:
我是來給搞事的
DC VGA OUT+2407WFP-HC mm
DC VGA萬歲

請問你個stand係咪可以順時針或逆時針兩邊擰?
我那個stand只可以順時針轉...
KTN 09:45 PM 08-07-07
我打矛波,我出術

作者: Rez:

Rez 09:50 PM 08-07-07
我打矛波,我出術
即係點?
八仙果 09:36 PM 08-27-07
ビックリマン 30 周年,
2007 年 8 月 23 日發售了 DS 版。

令我想起自己也有 DC 及 NGPC 版,
兩個遊戲都互相對應,
此外,還推出過 GBC 的版本。

還記得那些貼紙,
印象中還有少部份保存著的,
要再找找看。

DC 版
日文名稱:ビックリマン2000 ビバ!フェスチバァ!
英文名稱:BikkuriMan 2000 Viva! Festival!
發售日期:2000 年 5 月 2 日
開發:Sega Toys

NGPC 版
日文名稱:ビックリマン2000 ビバポケットフェスチバァ!
英文名稱:Bikkuriman 2000 Biba! Pocket Festival
發售日期:2000 年 3 月 16 日
開發:Sega Toys

AshleyYan 12:11 AM 09-07-07
拜托!
有無人知邊度仲有DC VGA BOX賣?
突然間好掛住我老婆阿櫻.
おねがい!!
~祺~ 05:36 AM 09-07-07
有無人玩過SS最強作品 "Death Crimson"?

http://fcuaa.fcu.edu.tw/~d8733493/gkbase6.htm
Shadow 神 05:10 PM 09-07-07
作者: ~祺~:

http://fcuaa.fcu.edu.tw/~d8733493/gkbase6.htm
呢隻咪傳說中的最下位帝皇 ?!
AshleyYan 12:32 AM 09-09-07
唔好意思,想問下DC歐版配件可否用在日版機上?
(Save Card,手掣)
AshleyYan 06:08 PM 09-09-07
成功左!
THX
KTN 08:50 AM 09-10-07
家下先看到,我係無上到落腳

作者: Rez:

八仙果 09:10 AM 09-10-07
家下先看到,我係無上到落腳
我都以為有得擰,
打 STG 好有街機 Feel,
不過唔怕反落黎咩?
ELT 09:16 AM 09-10-07

有幸玩過一次, 正到無倫
KTN 10:17 AM 09-10-07
其實有得擰,不過lcd個90度同斑鳩的90度剛剛相反

不過打直玩真係一流@@/

其實試個時我係用幾粒3m膠墊頂實個lcd底,以防發生慘劇

作者: 八仙果:
我都以為有得擰,
打 STG 好有街機 Feel,
不過唔怕反落黎咩?
不聞不安樂,除了人面口拉長了之外,個兩行眼淚都係要流

例牌菜

AshleyYan 11:17 AM 09-10-07
晨早都話2407抵玩啦~
我尋日都用2407玩左成日DC
大情大性武大帝 02:21 PM 09-10-07

例牌菜

嘩!!!以今日既標準,一D都唔失禮!!!!!!!

可惜,而世嘉就用lee d級數來出一隻「真實型」遊戲…正如當年Square做cg電影,就整真人一樣…
monkeylove 02:30 PM 09-10-07

例牌菜

真係好靚哦......
ELT 05:13 PM 09-10-07

例牌菜

d texture真係正到...
david 05:33 PM 09-10-07

唔單只呢隻,佢o係dc o既續集都好似係最下位帝皇,咁o既「正」game都有能力出第2集,真係好佩服班製作人員勇氣。
亞利古 06:05 PM 09-10-07
作者: david:
唔單只呢隻,佢o係dc o既續集都好似係最下位帝皇,咁o既「正」game都有能力出第2集,真係好佩服班製作人員勇氣。
仲有OX
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面