Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
日本動漫畫討論版>「蒼穹のファフナー エグゾダス-EXODUS-」続編10月放送決定丨あなたは、そこにいますか?
Boris 03:29 PM 12-11-04
衛死左,呢套野成日都死人
次次都要死得好慘
翔子變左灰,佢就4肢扭曲

下集部黑色fafner係味春日井個部改造得來的@@"
呢套悲劇認真壯觀......
魚仔 05:12 PM 12-11-04
,...慘- -又死人...
唉.下集又是咁慘ga--
阿棠 05:42 PM 12-11-04
越黎越好睇
Jonney 04:53 PM 12-13-04
第廿三話
今集直頭係大屠殺,死傷人數太多
到最後都係要出自爆,但敵機是否完全消滅(睇予告就應該ko了)
真矢部機被擊墜時好似無彈出駕駛倉...(kanon彈出了,道生彈出後被殺死)
総士死了一騎無得搞BL
寇維克斯 12:14 AM 12-14-04
話說回來, 有沒有人被乙姬萌倒了的?
クラウド 12:30 AM 12-14-04
作者: 寇維克斯:
/
Jonney 12:42 AM 12-14-04
作者: 寇維克斯:
萌えセリフ持ってないから、ちょっと足りないかな
普通人一個 12:55 AM 12-17-04
第23話死左好多人..........
xeno 10:16 AM 12-17-04
由悲劇轉向明朗.....而家再由明朗轉返去悲劇.....
T.K. 10:19 AM 12-17-04
只是到了後期用盡資金,故將大量角色ko以減輕聲優開資的技倆吧
Jonney 12:31 PM 12-17-04
但除了真矢和道生外,其他被襲的人係唔係算同化(不算死吧)
阿棠 12:48 PM 12-17-04
最後結局並不是大團圓吧
xeno 04:41 PM 12-17-04
作者: 阿棠:
最後結局並不是大團圓吧
HAPPY ENDING:
全世界都被同化\ /
black 05:23 PM 12-17-04
想問下,甲洋唔係已經解除左同化咩?
點解之後無再出場,好似消失左?
Arcanist 12:47 AM 12-18-04
作者: black:
想問下,甲洋唔係已經解除左同化咩?
點解之後無再出場,好似消失左?
又會冇既,返左棺材訓覺呀嘛
不破大地 08:58 AM 12-18-04
作者: Jonney:
但除了真矢和道生外,其他被襲的人係唔係算同化(不算死吧)
真矢應該冇死呀嘛
預告都仲有佢
同埋冇理由死得咁輕易
不過點解冇死我都唔知
魚仔 11:55 AM 12-18-04
是咪24集就完- -"...
money 11:56 AM 12-18-04
作者: 魚仔:
是咪24集就完- -"...
26集先完呀
魚仔 11:57 PM 12-18-04
o.o原來25,26話連一齊播

http://cal.syoboi.jp/progedit.php?TID=405
Jonney 03:11 PM 12-19-04
作者: 魚仔:
o.o原來25,26話連一齊播

http://cal.syoboi.jp/progedit.php?TID=405
一早講左,今晚第廿四話

昨日行信和看見charactor song single發售中
黑魔術 09:38 PM 12-19-04
23話好慘..d人死左大半..
Jonney 12:06 AM 12-21-04
http://eg.nttpub.co.jp/news/20041220_07.html
日本手機配信格鬥game

第廿四話
真矢上話明明應該無彈出駕駛倉.......咁都唔死得
最後任務原來就係復活皆城總士,BL的力量真係偉大
紅音與甲洋的戰鬥形態好 (諗起rahxephon真聖綾人真聖久遠)
武藤遊戲 09:42 AM 12-21-04
作者: Jonney:
http://eg.nttpub.co.jp/news/20041220_07.html
日本手機配信格鬥game

第廿四話
真矢上話明明應該無彈出駕駛倉.......咁都唔死得
最後任務原來就係復活皆城總士,BL的力量真係偉大
紅音與甲洋的戰鬥形態好 (諗起rahxephon真聖綾人真聖久遠)
真矢可能個駕駛倉是腰到 ,未看女主角無敵論
Jonney 08:58 PM 12-21-04
作者: 武藤遊戲:
真矢可能個駕駛倉是腰到 ,未看女主角無敵論
都被炸了半條腰.......kanon同道生個彈出位都唔低
money 11:47 PM 12-23-04
睇完24..期待最終話,今次最終話可以係日本睇,有D興奮
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面