Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61  ... 最後
日本動漫畫討論版>「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3
FURIMUKI 11:51 PM 06-02-12
要下集先有得睇最好睇果場
Aqours 12:01 AM 06-03-12
老母
下集終於開波
wahaha2005 01:42 AM 06-03-12
亞歷山大大帝(希臘語:Μέγας Αλέξανδρος或Αλέξανδρος ο Μέγας,其名字亞歷山大意為「人類的(ανδρός)守護者(αλέξω)」;公元前356年7月20日或21日-前323年6月10日)即馬其頓國王亞歷山大三世(希臘語:Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών)。

下一集好像是6月10日…
柚原このみ 03:02 AM 06-03-12
作者: wahaha2005:
亞歷山大大帝(希臘語:Μέγας Αλέξανδρος或Αλέξανδρος ο Μέγας,其名字亞歷山大意為「人類的(ανδρός)守護者(αλέξω)」;公元前356年7月20日或21日-前323年6月10日)即馬其頓國王亞歷山大三世(希臘語:Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών)。

就好晒
the fool 03:05 AM 06-03-12
估唔到今集係文戲...
說起來,人妻有對麻婆說出切嗣的理想嗎?怎麼我忘了?

下集不容錯過啊!
作者: imons:
我覺得時臣會以魔術師角度去看待對櫻被人渣呢一樣,
只要櫻成為優秀魔術師,間桐家既做法只係魔術既一部份。

佢應該會好高興間桐家努力既"培育"櫻…

所以…時臣係抵死既!
你咁樣一講我又覺得好似真係咁wo...時臣會以魔術師角度去睇真係一d都唔出奇...
果然魔術師同一般人o既想法真係差好遠...

下集唔係9號(星期六)咩
不過睇完都應該可以準備定...
虛淵果然計過數
メソウサ 05:37 AM 06-03-12
要太太死掉
真女主角才覺醒啊...
Asurada 06:47 AM 06-03-12
作者: the fool:

下集唔係9號(星期六)咩
不過睇完都應該可以準備定...
虛淵果然計過數
香港11:30
日本過12:00
Gallardo 10:43 AM 06-03-12
太太
聖柸o既容器係點揀出尼ga?
leotam3 10:57 AM 06-03-12
作者: Gallardo:
太太
聖柸o既容器係點揀出尼ga?
做出來
之後唔係講過太太唔係正常人咩
b_boy 11:04 AM 06-03-12

明顯有心架
Gallardo 11:36 AM 06-03-12
作者: leotam3:
做出來
之後唔係講過太太唔係正常人咩
之前係車上面有講係容器, 冇講過係聖柸o既
一直以為係佢個家族要有好強魔術師後人, 所以整複製人
--------------------------------------------------------

剛睇返第17集,
無奈地明白車上面果段對話
尼路 11:59 AM 06-03-12
母親節之後下集又,真係計好晒?
大雄成長了依舊是大雄……
而家先發覺阿爺果樣有d似叮噹……
leotam3 12:00 PM 06-03-12
作者: Gallardo:
之前係車上面有講係容器, 冇講過係聖柸o既
一直以為係佢個家族要有好強魔術師後人, 所以整複製人
--------------------------------------------------------

剛睇返第17集,
無奈地明白車上面果段對話
一向都係講緊聖杯既容器
證明你冇睇清楚
而且, 太太好似唔係複製人(我冇記錯既話)
imons 12:12 PM 06-03-12
太太係愛因茲貝倫家所製既人造人啦,
本來就係道具…
只切字培育/調教下產生愛莉呢個人格,
係本來冇既野,可以生育都係意外…

今次領便當既係太太既人格…
冇陰公…
leotam3 12:16 PM 06-03-12
作者: imons:
太太係愛因茲貝倫家所製既人造人啦,
本來就係道具…
只切字培育/調教下產生愛莉呢個人格,
係本來冇既野,可以生育都係意外…

今次領便當既係太太既人格…
冇陰公…
複製人=/=人造人
鐵之侍 01:35 PM 06-03-12
果然歡樂王組才是真正的男女主角,兩人組之間的感情和爺爺的感情真使人感動(這真是出自愛之戰士之手嗎?)雖然下回終於都要……(還好日後偉伯在戰爭完了後都不時回來看兩位老人家)

久違了的伊莉雅啊,可悲愛莉終於要「黑化」了
GN00508771 01:58 PM 06-03-12
作者: 鐵之侍:
果然歡樂王組才是真正的男女主角,兩人組之間的感情和爺爺的感情真使人感動(這真是出自愛之戰士之手嗎?)雖然下回終於都要……(還好日後偉伯在戰爭完了後都不時回來看兩位老人家)

久違了的伊莉雅啊,可悲愛莉終於要「黑化」了
雖然知道只係變番本來的樣子

但用到黑化呢個形容詞還真是有點兒...
小昭Teddy 04:48 PM 06-03-12
媽媽
冬雨 08:53 PM 06-03-12
大雄個一幕真係好感動!
下集征服王打英雄王,真係好期待!
即是saber 打狂戰士@@
雷火武 11:22 PM 06-03-12
可惜牛牛死左
メソウサ 12:34 AM 06-04-12
燃燒吧
製作組
埃及使者 07:24 AM 06-04-12
先母親後父親

難得伊莉雅登場
雖然得果少少對白
雷火武 01:45 PM 06-04-12
又一集文戲

即然有馬,上次牛牛死左又點解話要行路番屋企.
尼路 01:58 PM 06-04-12
作者: 雷火武:
又一集文戲

唔夠en掛。
メソウサ 02:04 PM 06-04-12
作者: 雷火武:
又一集文戲

冇en

今集三個令咒命令太抽象
轉換晒做en
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61  ... 最後

返回主題版面