Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-14, 03:55 PM   #251
gcwind
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
$638 魂手箱版, 期待

舊 01-07-14, 04:38 PM   #252
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 鬼怪 查看文章
C社:「yes, 係有料試玩版。咁你買唔買
_!講呢d

舊 01-07-14, 04:44 PM   #253
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鬼怪 查看文章
C社:「yes, 係有料試玩版。咁你買唔買
直頭想佢出psv版等我可以拎出街玩添啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 04:46 PM   #254
Sar8
The One

引用:
作者: 野良猫 查看文章
直頭想佢出psv版等我可以拎出街玩添啦
psv我驚lag機唔夠人數

舊 01-07-14, 04:51 PM   #255
野良猫
肥倫

引用:
作者: Sar8 查看文章
psv我驚lag機唔夠人數
暗榮咁多人都做到
哩d睇c記實力既者
舊 01-07-14, 05:01 PM   #256
Sar8
The One

引用:
作者: 野良猫 查看文章
暗榮咁多人都做到
哩d睇c記實力既者
咁暗榮老老豆豆係psv D功夫做得唔錯

舊 01-07-14, 05:36 PM   #257
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: gcwind 查看文章
$638 魂手箱版, 期待
限定版都咁平,邊度有得訂?
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 05:38 PM   #258
gcwind

引用:
作者: 小黑 查看文章
限定版都咁平,邊度有得訂?
SSP

舊 01-07-14, 05:59 PM   #259
小黑

引用:
SSP
係荃豐落左訂,但唔知到時佢會唔會返限定版
舊 01-07-14, 06:48 PM   #260
gcwind

引用:
作者: 小黑 查看文章
係荃豐落左訂,但唔知到時佢會唔會返限定版
你訂行版?

舊 01-08-14, 01:35 AM   #261
小黑

引用:
你訂行版?
係,不過如果見到限定版應該會買埋
話說戰B3 ,我果陣都買左一隻日版一隻行版
舊 01-11-14, 10:59 PM   #262
安安

註冊日期: Jan 2002
http://www.capcom.co.jp/basara4/otome.html
毎週更新!全5回「バサラ部 乙女組!」スペシャルプレイ動画の第1回を公開!
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-14, 03:13 PM   #263
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 安安 查看文章
http://www.capcom.co.jp/basara4/otome.html
毎週更新!全5回「バサラ部 乙女組!」スペシャルプレイ動画の第1回を公開!
學埋龍如組d衰野XD
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-14, 03:24 PM   #264
野良猫
肥倫

放DEMO出嚟好過啦
舊 01-12-14, 04:12 PM   #265
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
新角D招同BASARA技堅係愈黎愈強.....望番D舊角.....
範圍細....招又唔易駁,駁到都係偽駁....可唔可以執下佢.....

舊 01-13-14, 02:02 PM   #266
ecxrena
Junior Member

註冊日期: May 2006
死....因為scandal死忠令我想因為佢而家出機....
ecxrena 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-14, 09:38 PM   #267
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
【 1/23】[PS3] カプコン「戦国BASARA4」
■ゲーム以外にも展開を2/14に準備中

舊 01-15-14, 11:30 PM   #268
武藤遊戲
The One

『戦国BASARA4』 全武将紹介その7 徳川家康、本多忠勝、大谷吉継、毛利元就
ttp://www.famitsu.com/news/201401/16045904.html

舊 01-16-14, 12:34 AM   #269
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
【 1/23】[PS3] カプコン「戦国BASARA4」
■ゲーム以外にも展開を2/14に準備中
新動畫版吧?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 12:36 AM   #270
hoducke
Junior Member
沉迷Game海

註冊日期: May 2006
PSN  IDMepMeg
買啦買啦!!
我都要為SCANDAL出Game

舊 01-16-14, 07:03 PM   #271
野良猫
肥倫

ttp://www.famitsu.com/news/201401/16046614.html

今次第二件衫好睇咗
唔似3咁一係純換色,仲要配色唔靚
舊 01-16-14, 08:41 PM   #272
dust11

註冊日期: Aug 2010
電導版風魔我覺得幾好架
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 09:03 PM   #273
野良猫
肥倫

引用:
作者: dust11 查看文章
電導版風魔我覺得幾好架
嗰件應該係想展示透明(隱身)而唔係電導吧
舊 01-19-14, 06:45 PM   #274
武藤遊戲
The One

■ダウンロードコンテンツ“伊達政宗 特別衣装 DMCダンテVer.”が配信決定
配信開始日……2014年1月23日
価格……286円[税抜](300円[税込])

舊 01-19-14, 06:59 PM   #275
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
WHAT THE . . . .
要拜一拜. . .
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:43 PM

手機版 | APP版