Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-18-08, 01:04 PM   #251
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
引用:
作者: metal snake 查看文章
http://www.amazon.com/Iron-Man-Ultim...8976613&sr=8-3

乜而家D外國新戲咁快出碟既咩
我記得好多都要得半年左右先肯出
我對iron man + transformer BD組合有極大既興趣!!

舊 08-18-08, 07:41 PM   #252
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
Deleted Scene
http://video.accesshollywood.com/pla...videoid=284918

係講佢以Iron Man身分出發去中東前搞party製造不在場證明
下個月尾出碟應該會有更多deleted scene
好多三點式泳衣的囡囡..............b

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 11:47 PM   #253
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
十日前終於係係飛機上睇左

感覺唔錯, 節奏都算幾快, 笑位雖然唔會令人大笑, 但都算ok

睇見自己公司既武器真係感受到佢既無奈

不過劇情發展就老套左少少
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 10:12 AM   #254
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
十日前終於係係飛機上睇左

感覺唔錯, 節奏都算幾快, 笑位雖然唔會令人大笑, 但都算ok

睇見自己公司既武器真係感受到佢既無奈

不過劇情發展就老套左少少

呢套戲本來係唔錯, 但一拍埋落dark knight 度, 即係差左2班.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 10:29 AM   #255
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: wing 查看文章
呢套戲本來係唔錯, 但一拍埋落dark knight 度, 即係差左2班.
跟本兩套野都唔可以咁比既 要比應該用番動作英雄片比較好
dark knight我覺得係寫實英雄片 比較著重內心戲
如果想睇iron man內心戲我諗要等佢講到civil war
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 11:41 PM   #256
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
跟本兩套野都唔可以咁比既 要比應該用番動作英雄片比較好
dark knight我覺得係寫實英雄片 比較著重內心戲
如果想睇iron man內心戲我諗要等佢講到civil war
認同, 所以我唔知點解係都要同Dark Knight比, Chris一早就想以寫實犯罪片風格拍Dark Knight, Ironman走既唔係同一條路線
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-08, 02:06 AM   #257
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
o係hmv見1區dvd出左....
幾時先出3區呀,等得好痛苦

舊 09-22-08, 02:12 AM   #258
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
好似2/10

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-08, 10:19 AM   #259
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Rance 查看文章
o係hmv見1區dvd出左....
幾時先出3區呀,等得好痛苦
發行商公布係2 Oct.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-08, 10:36 AM   #260
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
認同, 所以我唔知點解係都要同Dark Knight比, Chris一早就想以寫實犯罪片風格拍Dark Knight, Ironman走既唔係同一條路線
因為以漫比較
同樣係漫畫改篇
dc vs marvel
黑暗 / 光明正大
2個都係極有錢
2個都係冇超能力

舊 09-22-08, 10:49 AM   #261
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: wing 查看文章
兩個人故事背景唔同,好難去比較

舊 09-22-08, 02:15 PM   #262
西米露
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
我想問下BD出左未??
如果出左,呢個ver可唔可以係PS3度睇?
又有無中文字幕?

仲有FIFA09.......好窮呀
西米露 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-08, 02:59 PM   #263
Eking

註冊日期: Feb 2006
美版BD出左, 冇中文字

舊 09-22-08, 03:20 PM   #264
西米露

引用:
作者: Eking 查看文章
美版BD出左, 冇中文字
Oh.....................
咁仲要等幾耐先有....等得好辛苦..

舊 09-22-08, 03:38 PM   #265
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 西米露 查看文章
Oh.....................
咁仲要等幾耐先有....等得好辛苦..
11月先至出bd行貨版, 等下啦....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 06:30 PM   #266
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
DVD 出左!
入左鐵盒版$199~~~
等到頸都斷

舊 10-03-08, 12:19 AM   #267
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 芝麻糊 查看文章
DVD 出左!
入左鐵盒版$199~~~
等到頸都斷
今日到仲有個IRON MAN頭型盒既VERSION, 計埋普通版TOTAL 有3個版本...

樓上有版友話11月出BD, 請問知唔知實際日期啊?

舊 10-03-08, 01:18 AM   #268
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
雖然話係特別版,但DVD $199未免太貴...

舊 10-03-08, 03:24 AM   #269
勇者仁傑
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
雖然話係特別版,但DVD $199未免太貴...
agree, 入面裝住的點都係 DVD, 加多 D 錢買 BD 好過
勇者仁傑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 10:27 AM   #270
西米露

各有口味jei
當然我都會買埋BD....但實在等唔切...
買埋DVD頂埋先

btw, 個鐵盒都幾靚ga ~

舊 10-03-08, 03:21 PM   #271
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
紙盒,鐵盒,面具三個ver
面具最貴最騎呢....

舊 10-03-08, 07:06 PM   #272
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
好貴...買唔落手
鐵盒同面具賣緊$248...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 07:33 PM   #273
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
點解啲特別版永遠都係DVD先有
BD就次次實實在在一套戲

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 08:25 PM   #274
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
點解啲特別版永遠都係DVD先有
BD就次次實實在在一套戲
Not really..

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=769

舊 10-03-08, 11:56 PM   #275
鯊魚丸

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
嗯... Batman Begins bd都有
幾時到Marvel 都玩耐呢味野呢?
(因為估佢冇咁快學人bd 出特別版,
今日都忍唔全買隻The Incredible Hulk o既雙碟dvd 頂住先)
鯊魚丸 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Iron Man 神祕人1號 電視遊戲討論版 25 05-06-08 08:22 PM
Amphibian Man nefrezx 電視遊戲討論版 1 12-25-07 12:49 AM
Man Utd 1-0 Middlesbrough steve 體育版 2 09-04-02 04:38 PM
Newcastle vs Man city steve 體育版 2 08-25-02 02:56 PM

現在的時間是 12:33 AM

手機版 | APP版