Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-02-14, 11:33 PM   #251
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
Blu-ray&DVD vol.2が10月22日に発売決定。
完全生産限定版には、スレインの過去を描いた描き下ろしコミックや、ブックレットなどが封入されます。http://t.co/7rNR6DfLGm #aldnoahzero

舊 08-03-14, 01:42 AM   #252
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
騎士:終於都肯現身嗎,我既(練習機)宿敵!

最強練習機神話誕生

不見咲副艦長真係慘,佢一日未搵到男朋友都要注定比艦長寸。

皇帝一係超無能,一係根本冷血到同大川夾埋整死個孫女黎發動戰爭。
Kinny Riddle 目前離線  
舊 08-03-14, 01:42 AM   #253
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
蒸氣爆炸?

我要好好重溫一下中學物理先....
shooter 目前離線  
舊 08-03-14, 01:51 AM   #254
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
寫作火星人讀作BAKA....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 08-03-14, 01:55 AM   #255
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
蠢蛋皇帝

淡定哥又一次要拜

柚原このみ 目前離線  
舊 08-03-14, 04:00 AM   #256
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
騎士:終於都肯現身嗎,我既(練習機)宿敵!

最強練習機神話誕生

不見咲副艦長真係慘,佢一日未搵到男朋友都要注定比艦長寸。

皇帝一係超無能,一係根本冷血到同大川夾埋整死個孫女黎發動戰爭。
無可否認白毛單獨求見所講既野太冇說服力..
雖然調查結果各種信息等肯定受到干擾冇可能比到真實資料皇帝知w
結果皇帝只會收到叛軍想佢收到既資訊從而得出繼續攻擊既結論..加上為白毛來報案打埋預防針,老虛真係寫到你想駁佢都唔容易w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線  
舊 08-03-14, 07:59 AM   #257
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有冇追加招數自爆
魔改練習機咁就冇了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 08-03-14, 08:00 AM   #258
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
政治玩計中計中計

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 08-03-14, 09:48 AM   #259
sun-rance
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0473 7834 1912
淡定哥太神了
兩架機跌落海嗰一刻,個騎士都唔知發生乜嘢事就咁死咗
佢點都估唔到係俾自己最自豪嘅武器害死

sun-rance 目前離線  
舊 08-03-14, 09:57 AM   #260
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
雖已有心理準備,但看到開頭還是火冒三丈啊

伊奈帆你果然是怪笏,這樣又KO一個了(之後的艦長對副宫的吐糟)

大慰看來還未能完全脫離陰影的說

暗殺派根本早計算好在皇帝有病時才來反枱的吧,不過火星的通訊技術還真厲害
鐵之侍 目前離線  
舊 08-03-14, 10:49 AM   #261
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
主角威能
唔靠勁機都屈死你
Avelcain 目前離線  
舊 08-03-14, 11:12 AM   #262
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
男主神淡定找弱點,示範如何用渣古打贏高達
班正規軍簡直名譽掃地..
之後唔會一集出一部來送經驗吧

火星皇帝話停戰調查公主暗殺事件,一下又宣布開戰
如果佢唔係腦殘既話就係感覺佢控制唔到主戰派

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線  
舊 08-03-14, 11:18 AM   #263
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
舒文 neet 艦長的影子

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線  
舊 08-03-14, 11:29 AM   #264
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
淡定哥……
追加自爆,爆左訓練機轉量產機?

舊 08-03-14, 12:03 PM   #265
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: funnyfun 查看文章
主角威能
唔靠勁機都屈死你
不要唔好睇啦

機勁又話無雙

用計贏又話威能

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 08-03-14, 12:04 PM   #266
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 尼路 查看文章
淡定哥……
追加自爆,爆左訓練機轉量產機?
訓練機有2架

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線  
舊 08-03-14, 12:05 PM   #267
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
淡定哥到底可以保持咁神既表現幾耐呢?
Dom031059 目前離線  
舊 08-03-14, 12:11 PM   #268
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
我諗重點係主角唔可以咁淡定玩到季尾
再無回憶或者真打臉就實在太大絕了

火星狀況由始至終傾向群雄割據
leungky1 目前離線  
舊 08-03-14, 01:02 PM   #269
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
火星騎士對著訓練機講我的宿敵真係笑左出黎

我覺得個皇帝好腦殘
小嘉 目前離線  
舊 08-03-14, 01:12 PM   #270
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 小嘉 查看文章

我覺得個皇帝好腦殘
笑咗+1

淡定哥摑咗人哋一巴就做咗宿敵WWW
野良猫 目前離線  
舊 08-03-14, 01:17 PM   #271
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 小嘉 查看文章

我覺得個皇帝好腦殘
禁正常GE。。。正路同一般機別色機都係咩特別隊/ACE 機司

不過主角成日都有禁多後備PARTS GE=。=爆藥裝甲都有=。=
ouki 目前離線  
舊 08-03-14, 01:24 PM   #272
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
主角知道破依個火星佬方法都唔報告比艦長聽先.害死左1隊大眾臉

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線  
舊 08-03-14, 01:30 PM   #273
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: ayato 查看文章
主角知道破依個火星佬方法都唔報告比艦長聽先.害死左1隊大眾臉
華生

舊 08-03-14, 01:49 PM   #274
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
咁……
當火星機嚟到淡定哥先諗計,報告得嚟仲要時間準備
單靠艦上炮台又唔頂得幾耐

咁駁得唔得?
野良猫 目前離線  
舊 08-03-14, 01:51 PM   #275
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
淡定哥:我學生唔係軍人,寫咩報告?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] ロボットアニメ「輪廻のラグランジェ season2」 #07「鴨川の誓い」 money 日本動漫畫討論版 373 01-08-22 10:50 AM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
[漫畫] 原來《Civil War》後還有《Civil War-drobe》 觀音將軍 日本動漫畫討論版 0 12-16-07 07:03 PM
【ゼロの使い魔】露易絲。口。 ww~ heco Cosplay同人MIX討論區 15 10-16-07 08:34 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 10:52 AM

手機版 | APP版