Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-25-11, 12:32 PM   #251
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 王小虎 查看文章
http://www.gran-turismo.com/hk-zh/news/d11503.html【其他變更點】
・價值Cr. 100,000 以上的車款(包含獎品車卷),為避免交易時發生問題,已禁止贈送給好友。若想與好友互借車輛,請利用出借汽車功能。
GT 式 嘅 Rare 4 品

我架 Epson NSX 睇黎已經係最後一架貴車
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 01:04 PM   #252
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
又唔使通宵嘅 LOL, Share 出黎, 搵人煲 Remote 就得
Remote EXP多唔多先
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 01:55 PM   #253
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: LKC 查看文章
Remote EXP多唔多先
Class 0, 俾你地 NTR左 12場, Lv 12左囉

一唔 Share 就一下子爆上去/\
舊 02-25-11, 02:12 PM   #254
twinsgtr
Senior Gamer
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
引用:
GT 式 嘅 Rare 4 品

我架 Epson NSX 睇黎已經係最後一架貴車
trade 車咪即係冇得玩LAW... D人TRADE都係要貴車JE..
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 02:24 PM   #255
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: twinsgtr 查看文章
trade 車咪即係冇得玩LAW... D人TRADE都係要貴車JE..
無得做瘋狂FDs 咁解姐, 反正未開機,未知真正狀況
舊 02-25-11, 02:42 PM   #256
twinsgtr
什麼都不是

引用:
無得做瘋狂FDs 咁解姐, 反正未開機,未知真正狀況
我睇"你想" D人講~ 計新車價~ 2手價9X萬都SEND唔到
舊 02-25-11, 02:50 PM   #257
TCS_disable
我有車車~

引用:
我睇"你想" D人講~ 計新車價~ 2手價9X萬都SEND唔到
不預整個Trade Car 算啦
舊 02-25-11, 03:06 PM   #258
twinsgtr
什麼都不是

引用:
不預整個Trade Car 算啦
哈哈 個邊D人好勤力咁TRADE~ NOW可能好DOWN
舊 02-25-11, 03:22 PM   #259
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
其實係唔想你地 copy d 車

好彩早兩日send 左 X2010 比 d friend

此篇文章於 02-25-11 03:36 PM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 03:27 PM   #260
王小虎

註冊日期: Apr 2002
咁如果你冇backup,佢未還唔到比你?
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 03:34 PM   #261
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: 王小虎 查看文章
咁如果你冇backup,佢未還唔到比你?
呢d貴價/無價 野,緊係backup 左先送
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 03:39 PM   #262
Drazla
Insane Gamer
ココットの英雄

註冊日期: Apr 2005
引用:
用軑,答你唔到
引用:
作者: 怪人 查看文章

有無其他高手救到我
DS3要金盃係極難﹐銅1.06之後已經簡單左。
Drazla 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 03:47 PM   #263
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
Class 0, 俾你地 NTR左 12場, Lv 12左囉

一唔 Share 就一下子爆上去/\
但係20 LV左右既一場B-Spec,LV 0 driver是但俾部FGT,賽30mins 一野都升10個LV
我有一個driver 賽3場已經19LV

如果你係頭一個bspec driver就有用

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 04:02 PM   #264
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
但係20 LV左右既一場B-Spec,LV 0 driver是但俾部FGT,賽30mins 一野都升10個LV
我有一個driver 賽3場已經19LV

如果你係頭一個bspec driver就有用
就係頭一個, 我自己未玩過 B-spec 都俾你地搞到一野 Lv 12 /\
舊 02-25-11, 04:10 PM   #265
TCS_disable
我有車車~

話說, 撞甩 Parts 果個 杯, 你地撞左幾耐?

我用半個鐘
舊 02-25-11, 04:39 PM   #266
小辛!?

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDsan1116
XBox Live Gamertagsan1116
引用:
話說, 撞甩 Parts 果個 杯, 你地撞左幾耐?

我用半個鐘
幾分鐘...用rally 車撞易d

此篇文章於 02-25-11 04:44 PM 被 小辛!? 編輯。
小辛!? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 05:50 PM   #267
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 小辛!? 查看文章
幾分鐘...用rally 車撞易d
幾多Lv? 我應該用錯方法
舊 02-25-11, 06:10 PM   #268
3AD17-HH4806
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
幾多Lv? 我應該用錯方法
直接用街道模式提供既Rally車落Daytona,一開波掉頭見車就撞

舊 02-25-11, 06:46 PM   #269
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 3AD17-HH4806 查看文章
直接用街道模式提供既Rally車落Daytona,一開波掉頭見車就撞
我好堂堂正正咁Mechanical Damage 開 Heavy 入 Cape City 撞

撞左半個鐘先甩隻門
舊 02-25-11, 09:08 PM   #270
大企鵝
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
Delete

此篇文章於 02-25-11 09:11 PM 被 大企鵝 編輯。
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 09:11 PM   #271
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: Drazla 查看文章
DS3要金盃係極難﹐銅1.06之後已經簡單左。
我不要金, 只要銅

舊 02-25-11, 10:48 PM   #272
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

PSN  IDcom1010hk
・價值Cr. 1,000,000 以上的車款(包含獎品車卷),為避免交易時發生問題,已禁止贈送給好友。若想與好友互借車輛,請利用出借汽車功能

一定要你還?

舊 02-25-11, 10:54 PM   #273
twinsgtr
什麼都不是

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
・價值Cr. 1,000,000 以上的車款(包含獎品車卷),為避免交易時發生問題,已禁止贈送給好友。若想與好友互借車輛,請利用出借汽車功能

一定要你還?
我連佢個原理係點都未知
舊 02-25-11, 11:03 PM   #274
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章

一定要你還?
引用:
我連佢個原理係點都未知
先去 Garage > 你架車 > Share With Friends, 咁你 Profile 就有果架車

人睇睇你 Profile 果時,就可以 「借車」

「還車」呢個動作,就係取決你用返自己車
舊 02-25-11, 11:46 PM   #275
3AD17-HH4806
Junior Member

引用:
先去 Garage > 你架車 > Share With Friends, 咁你 Profile 就有果架車

人睇睇你 Profile 果時,就可以 「借車」

「還車」呢個動作,就係取決你用返自己車
借第二架都會還第一架

總之你一轉車就會自動還

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Gran Turismo Portable neo2046 手提遊戲機討論版 1188 10-29-09 10:55 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM
[PS2]Gran Turismo 4 ONLINE neo2046 電視遊戲討論版 36 07-16-06 02:35 AM
[PS2]Gran Turismo For Boys 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 11-11-04 05:06 PM

現在的時間是 03:03 AM

手機版 | APP版