Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-04-13, 10:59 AM   #251
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004

友台 "喜氣洋洋" 無限loop 中
不死身的出木杉 目前離線  
舊 03-04-13, 02:51 PM   #252
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章

糟糕 google 瀏覽器無法連線至

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線  
舊 03-04-13, 03:00 PM   #253
david
The One

註冊日期: Mar 2002

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線  
舊 03-04-13, 07:45 PM   #254
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章

通番啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 03-04-13, 10:37 PM   #255
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

人細鬼大
滅龍士 目前離線  
舊 03-04-13, 11:29 PM   #256
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
真心唔知跳蛋=震蛋.............

講跳蛋我只會諗起以前一種半圓型既膠玩具.
ahleung 目前離線  
舊 03-05-13, 12:45 AM   #257
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: ahleung 查看文章
真心唔知跳蛋=震蛋.............

講跳蛋我只會諗起以前一種半圓型既膠玩具.
+1

與其說半圓型,不如說是膠囊型....
好像是美國出品的東西

ps.本來打算search出那種玩具的圖片指證樓樓上FAILED...但想不到真的是指色情物

-------------------------------------
本來以為是說這東西:

此篇文章於 03-05-13 12:59 AM 被 knight-philip 編輯。
knight-philip 目前離線  
舊 03-05-13, 01:11 AM   #258
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: knight-philip 查看文章
+1

好像是美國出品的東西

ps.本來打算search出那種玩具的圖片指證樓樓上FAILED...但想不到真的是指色情物

-------------------------------------
本來以為是說這東西:
這是跳豆

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線  
舊 03-05-13, 09:26 AM   #259
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
+1

好像是美國出品的東西

本來以為是說這東西:
EPIC FAILED m9m9
滅龍士 目前離線  
舊 03-05-13, 09:52 AM   #260
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
基本上跳蛋同震蛋你係google search都搵返同一樣野

舊 03-05-13, 10:03 AM   #261
ahleung
The One
Bannnned

引用:
+1

好像是美國出品的東西

本來以為是說這東西:
你講呢種膠囊型玩具我未玩過.

我諗到既係一種好簡單既玩具.
基本上只係一舊軟膠.
大小如5蚊銀, 好似個「碗」咁既形狀.

玩既方法係將佢由裏向外反. 放響地, 等佢回復原狀果吓力將自己彈起.
That's all

引用:
作者: bomber 查看文章
這是跳豆
又好似有人咁叫.......
舊 03-05-13, 10:06 AM   #262
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 03-05-13, 10:11 AM   #263
凍檸茶
The One
青龍使用者

失敗的麵

凍檸茶 目前離線  
舊 03-05-13, 03:42 PM   #264
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
你講呢種膠囊型玩具我未玩過.

我諗到既係一種好簡單既玩具.
基本上只係一舊軟膠.
大小如5蚊銀, 好似個「碗」咁既形狀.

玩既方法係將佢由裏向外反. 放響地, 等佢回復原狀果吓力將自己彈起.
That's all
你係咪想講呢隻?

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線  
舊 03-05-13, 03:47 PM   #265
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: kevinltb 查看文章
你係咪想講呢隻?

樣子糟糕

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線  
舊 03-05-13, 03:48 PM   #266
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
第一眼令人誤會
由手機版發出

此篇文章於 03-05-13 03:53 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線  
舊 03-05-13, 04:14 PM   #267
ahleung
The One
Bannnned

引用:
你係咪想講呢隻?

全對

我google過搵唔到圖, 我諗呢隻玩具太古老
舊 03-05-13, 04:26 PM   #268
Eking

註冊日期: Feb 2006
點都先進過公仔紙......

舊 03-05-13, 04:34 PM   #269
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
全對

我以前都有幾粒,有幾粒特別彈得高,有D就軟LAI LAI
呢隻係八十年代初先出現,上面LOOK LOOK下O既就係90年代

舊 03-05-13, 04:35 PM   #270
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: mikemike 查看文章

凍檸茶 目前離線  
舊 03-05-13, 05:07 PM   #271
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
你係咪想講呢隻?

呢舊野我讀書個陣都有玩過
o係課室彈起練窩利抽射

hin0404 目前離線  
舊 03-05-13, 05:52 PM   #272
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
全對

而家諗返/睇返, 其實細個果陣玩 d 野都幾簡單

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線  
舊 03-05-13, 08:47 PM   #273
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

狼 目前離線  
舊 03-05-13, 09:28 PM   #274
滅龍士
MHWs↓

沖出自由
滅龍士 目前離線  
舊 03-05-13, 10:46 PM   #275
二階堂青丸
Game Master
世界和平

二階堂青丸 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.17] ahleung ~清談館~ 1051 02-09-13 08:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15] Iro ~清談館~ 1019 08-20-12 04:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM
Game vol.18 (完) 龍寶寶 體育版 21 11-06-04 03:56 PM

現在的時間是 11:23 AM

手機版 | APP版