Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 518 918 968 1008 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1028 1068 1118 1518  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
GN00508771 08:10 PM 11-11-16
作者: 小嘉:
你應該唔使抽

我都唔諗住抽

另講番今日打龍完全唔想打
D殺職無力打好耐
6TURN周回冇難度
fami~yan 08:23 PM 11-11-16
8個箱對我的綠方大業應該沒影響吧...
大破人間 08:34 PM 11-11-16
作者: fami~yan:
8個箱對我的綠方大業應該沒影響吧...
復刻聖誕無方換

如果BOX內容不變
1 BOX有20銀火,40金火,26方=86方

交換素材有50銀火,50金火=100方

通關報酬沒方

即係成個活動收益俾盡接近788方,仲要大前題你捨棄金火。
小嘉 08:45 PM 11-11-16
自然回已經可以8箱啦

禮裝仲要唔換應可以養生打
蛋撻王子 08:59 PM 11-11-16
課左3000
希望捱到12月
GN00508771 10:11 PM 11-11-16
3000JPY定HKD
蛋撻王子 10:15 PM 11-11-16
作者: GN00508771:
3000JPY定HKD
香港7仔同OK做緊光棍優惠
加左11%
有3330蚊

硬係覺得imas會係十二月出のあ様
然後12月聖誕d人估信長同沖田會係個時出現
hell & heaven 10:38 PM 11-11-16
作者: 蛋撻王子:
課左3000
希望捱到12月

剛剛都係OK買左兩次1700
等7章同新聖誕~

聖誕復刻WFC
大破人間 11:01 PM 11-11-16
今日打狂職石頭人

打左兩場40AP,都係跌1粒雙晶
蛋撻王子 11:18 PM 11-11-16
作者: 大破人間:
今日打狂職石頭人

打左兩場40AP,都係跌1粒雙晶
試左一場 一粒都無
睇黎掉率同銅素材真係有D距離

換左鐵拳聖女+勇者龍娘禮裝

但諗緊可能掛番黑貞+勇者龍娘禮裝都唔錯

猶豫中
北条加蓮 11:21 PM 11-11-16
兩場40無跌
不過比龍好打多了
鐵之侍 11:22 PM 11-11-16
我都只有ap30 掉過一粒。。。。。。金箱真是太難跌。。。。。

倒是我久未好好發揮的黑貞德和伯爵總算能大顯身手了,寶具+一連串爆擊ko 10 多萬hp狂戰 boss太爽啦
axe1292 11:22 PM 11-11-16
作者: 北条加蓮:
兩場40無跌
不過比龍好打多了
同佢鬥快死~
北条加蓮 11:25 PM 11-11-16
對狂職
wave1 大英雄自爆
wave2 清姬bbq
wave3 餘下兩下寶具
無腦打我喜歡
大破人間 11:37 PM 11-11-16
試左一場 一粒都無
睇黎掉率同銅素材真係有D距離

換左鐵拳聖女+勇者龍娘禮裝

但諗緊可能掛番黑貞+勇者龍娘禮裝都唔錯

猶豫中
聖女特攻對石頭人無效,尺俾狂打一樣咁痛

我覺得黑J應該好D,始終高攻D
蛋撻王子 11:40 PM 11-11-16
聖女特攻對石頭人無效,尺俾狂打一樣咁痛

我覺得黑J應該好D,始終高攻D
多謝師兄建議
即換
axe1292 12:27 AM 11-12-16
多謝師兄建議
即換
理性上黑J一定最好,
感性上3紅聖女爽D
蛋撻王子 12:28 AM 11-12-16
作者: axe1292:
理性上黑J一定最好,
感性上3紅聖女爽D
我都覺得聖女好似爽D
攻擊SE太非同凡"響"了
雷帝.嘉芙 02:35 AM 11-12-16
返到屋企就訓左死, 醒返已經冇得打龍牙
rfdingo 08:13 AM 11-12-16
請問有無師兄知淘淘隻
黑 saber 禮服fig 咩料...?我見d人貼d相真係唔錯
唔知係咪有細節位做錯既次貨?
因為之前買maxfactory大和時,試過正式出貨後有堆次品少少既輕裝大量流出話係國產...
大破人間 08:32 AM 11-12-16
作者: rfdingo:
請問有無師兄知淘淘隻
黑 saber 禮服fig 咩料...?我見d人貼d相真係唔錯
唔知係咪有細節位做錯既次貨?
因為之前買maxfactory大和時,試過正式出貨後有堆次品少少既輕裝大量流出話係國產...
喔, 講緊LATER個隻?

100, 200人仔仲寫明國產擺明老鼠貨

https://world.taobao.com/item/534070....iwd8JG#detail
http://www.alter-web.jp/figure/16/11_1/index.html

自己對比下, 當然兩者都官圖無限好

印象中通常來源有兩種, 一種係過唔到QC次貨. , 一種係將生產商廢棄倒模拿去重覆利用(倒模用得多會劣化)
rfdingo 08:45 AM 11-12-16
喔, 講緊LATER個隻?

http://www.amiami.com/top/detail/det...=FIGURE-018718

之前我地仲估緊佢點換手
而家淘淘賣緊係分兩隻,有袖既有得換持劍手
睇評已知問題,換得既個隻手會比較鬆同唔完全接合
正面睇會有la
大破人間 08:59 AM 11-12-16
http://www.amiami.com/top/detail/det...=FIGURE-018718

之前我地仲估緊佢點換手
而家淘淘賣緊係分兩隻,有袖既有得換持劍手
睇評已知問題,換得既個隻手會比較鬆同唔完全接合
正面睇會有la
上面條淘寶LINK既實物相無論頭髮同手指都有種粗糙感
商家仲故意暴光影朦D

我覺得問題唔止咁少
rfdingo 09:01 AM 11-12-16
上面條淘寶LINK既實物相無論頭髮同手指都有種粗糙感
商家仲故意暴光影朦D

我覺得問題唔止咁少

我主要睇收左貨個2百幾個評
入面有90個回覆有圖
窮窮地我應該入隻最保險既無袖板算
大破人間 09:03 AM 11-12-16

我主要睇收左貨個2百幾個評
入面有90個回覆有圖
窮窮地我應該入隻最保險既無袖板算
咁睇回覆評論D圖又唔算差
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 18 518 918 968 1008 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1028 1068 1118 1518  ... 最後

返回主題版面