Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 513 913 963 1003 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1023 1063 1113 1513  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
digiharuka 07:42 PM 11-09-16
作者: 夜貓:
揮手
隻psv版唔知賣唔賣得出
大大請看pm

作者: 小嘉:
我跟你搵食咋
所以幾時找(白貞)數??

=====

作者: digiharuka:
成個圓桌真係想中劍蘭(太好用了) , 不過之前單挑誤(?) 中吾王 (好似得我中?) D 運係唔係要儲下才行.....

大家都知我呢隻無課的
一次

今回有排升角了

當然有黑/白槍就更好, 但不要強求了
GN00508771 07:45 PM 11-09-16
作者: 蛋撻王子:
當我每個十抽都中到好野
我覺得自己咩Game都可以玩到落去

GN大能夠玩到依家既原因顯明易見
いやぁ~、それほどでも
stcdavidhk 07:47 PM 11-09-16
點解琴日大家都重講養生,今日就咁多歐人晒命
夜貓 08:04 PM 11-09-16
作者: digiharuka:
大大請看pm
ok覆了

作者: stcdavidhk:
點解琴日大家都重講養生,今日就咁多歐人晒命
養生,但沒話唔抽

btw,6符已射落海
小嘉 08:24 PM 11-09-16
見圓桌我先抽下
GN00508771 08:37 PM 11-09-16
我想升劍蘭寶具先抽下
psidef 08:51 PM 11-09-16
"我想XXX先抽下"

我都想講下就會中
casio 09:46 PM 11-09-16
作者: psidef:
"我想XXX先抽下"

我都想講下就會中
咁你可以講「我見冇味先抽下囉」
不過周圍睇下後,冇諗到黑槍吾王評價咁高,因為我見個個都係掛5星槍王
stcdavidhk 09:51 PM 11-09-16
作者: casio:
不過周圍睇下後,冇諗到黑槍吾王評價咁高,因為我見個個都係掛5星槍王
呆毛慣性黑勁過白
蛋撻王子 10:13 PM 11-09-16
Tm太毒了

借幼閃把口又呃d網路畫師幫佢設計水著

呢兩日要上多d twitter同pixiv先得wwww

雷帝.嘉芙 10:21 PM 11-09-16
我都見小莫先抽下....呢個衰女....
蛋撻王子 10:29 PM 11-09-16
作者: 雷帝.嘉芙:
我都見小莫先抽下....呢個衰女....
有個巴哈仔30單都係中得6隻小莫
雖然佢目標係劍蘭斯

有d想貼佢上twitter
小嘉 10:42 PM 11-09-16
無小莫既我都想中下
axe1292 10:47 PM 11-09-16
作者: 小嘉:
無小莫既我都想中下
小+又插旗,
聽日又"唔小心"十抽中
小嘉 10:48 PM 11-09-16
唔抽啦
仲邊有石
Kaori Yae 10:54 PM 11-09-16
ザビ「又」失憶
gingq7 10:56 PM 11-09-16
作者: casio:
咁掛出黎當然係掛隻lv90,
揀大腿的人有可能係用lv黎排, 咁就會排係lv80上面
gingq7 10:57 PM 11-09-16
作者: axe1292:
小+又插旗,
聽日又"唔小心"十抽中
唔找數都俾佢係咁十抽中5星, 睇到人眼火爆
小嘉 11:00 PM 11-09-16
阿提拉我抽左PACK半無野入袋架

邊有係咁中

我得番1400萬

一用聖杯就乜都唔使升
天子 11:02 PM 11-09-16
跟住成班歐洲人一抽出左4星槍吾
6078 11:10 PM 11-09-16
歐洲人:5星已袋

原來崔斯坦有全體回避,應該升得過?
蛋撻王子 11:12 PM 11-09-16
作者: 6078:
歐洲人:5星已袋

原來崔斯坦有全體回避,應該升得過?
用落覺得無攻擊BUFF會有D細力
但本身個技能組係靚既

全解全迴全回血既1技
同解人狀態既3技

我覺得OK 我有升
蒼穹的天空 11:19 PM 11-09-16
成班歐洲人, 真係閃到不能直視

兇骨關得返23小時, 唔知可以刷到幾多
蛋撻王子 11:23 PM 11-09-16
作者: 蒼穹的天空:
成班歐洲人, 真係閃到不能直視

兇骨關得返23小時, 唔知可以刷到幾多
蒼穹兄又開TURBO了

唔掂..一場都未打
但對眼番工番到好痛....
呢D得兩日打既EVENT真係好衰
鐵之侍 11:30 PM 11-09-16
隻extella 還不錯,當然不能和暗榮比但還可以,全語音故事暫時覺得ok ,作為型月fans 還值得玩
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 13 513 913 963 1003 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1023 1063 1113 1513  ... 最後

返回主題版面