Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-14-11, 04:01 PM   #226
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: Kenny Chan 查看文章
我最快9:30到,去唔去?
不過我無後備電><
買個火牛五十蚊,如果用義肢記著買900mA電流果隻
由手機版發出
fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 04:18 PM   #227
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
9:30我OK
反正聽日放假

有需要電我/

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 04:22 PM   #228
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: blackpighk 查看文章
各代mh 老手 3.5寸mon 其實你地滿唔滿意?

我仲未肯扑槌買... XD
本新手表示畫面細最大影響係睇地圖唔知自己對住咩方向
(我剩係記到隔離係咩區,但方向感好差)
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 04:41 PM   #229
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
大家有無交換獵人卡片 ?

交換獵人卡片後, 他們的分身會留在壇斯亞港的酒場中,
他們也會有任務可執行, 但負責的不是玩家, 而是分身
只要玩家付錢就可委託他們做任務
如果把委託的金額增加, 他們亦會帶多數名同伴一起去狩獵
當玩家自身完成兩次任務後, 他們也會回到港內, 這時候找他們會獲得相對的報酬
每次玩家做任務前也找找他們, 這樣就能不費吹灰之力拿到更多素材
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 05:04 PM   #230
wckboy
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
有無係高登黄金返工慨Brother有興趣放工後組固定團ー齊打呀~(^_^)/
wckboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 05:09 PM   #231
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: wckboy 查看文章
有無係高登黄金返工慨Brother有興趣放工後組固定團ー齊打呀~(^_^)/
我昨晚去旺角 M 記見到 5 個人在 玩 3DS Mon Hunt
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 05:38 PM   #232
flymanhaha
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
為什麼我隻奇面族唔見左?點搵番佢出黎?定劇情黎,thx
flymanhaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 05:39 PM   #233
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: flymanhaha 查看文章
為什麼我隻奇面族唔見左?點搵番佢出黎?定劇情黎,thx
劇情
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 05:45 PM   #234
flymanhaha
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: 如月刃 查看文章
劇情
thx q^^
flymanhaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 06:39 PM   #235
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
今晚唔來得了。。。
由手機版發出
舊 12-14-11, 06:49 PM   #236
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
我想問下
自己隻奇面族有冇得幫佢改名? 可以的話又點改?

舊 12-14-11, 06:50 PM   #237
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我想問下
自己隻奇面族有冇得幫佢改名? 可以的話又點改?
唔改得
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 07:39 PM   #238
Kenny Chan

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: wckboy 查看文章
我呀,今晚F25^^ 你來嗎
Kenny Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 07:52 PM   #239
雷火武
ワールド・エンド

我而家去金雞,有冇人來?hr4中
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 07:55 PM   #240
Kenny Chan

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
我而家去金雞,有冇人來?hr4中
我未收工呀
Kenny Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 08:09 PM   #241
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 某港壇
[MH3G] HR8 煉黒龍 戰後感

G級新怪,感覺上係一隻識游水既黑龍
白斬都全身彈刀,除左身上各個發緊光的核部位
大大隻動作遲鈍,招式來來去去出天火同噴火球,但劍士中左唔會秒
打法走唔開擊龍槍同バリスタ彈
係水入面時可以盡情打頭手身,上到陸地只可打腳同尾之間既發光部位弱點
但小心佢一退後火車打DOWN人後就會出個大爆炸COMBO,基本上即死
暫時諗唔到有咩方法可以快殺佢,印象中麻暈應該無效,獵人們只能硬砍了

祝大家早日HR8
果然係紅黑MKII

此篇文章於 12-14-11 08:12 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 08:16 PM   #242
代官

出發金雞~

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 08:35 PM   #243
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
仲搞緊電腦,唔出得黎

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 09:14 PM   #244
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
樓上hr8 打左幾多個鐘?
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 09:29 PM   #245
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
捕獲任竟然會失敗.....
拎玉拎唔中>爆>第二個巳經唔夠時間

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 10:27 PM   #246
fcvictor

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: cyberfox 查看文章
捕獲任竟然會失敗.....
拎玉拎唔中>爆>第二個巳經唔夠時間
戰友,幾時很閒出黎聚聚

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 10:47 PM   #247
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: fcvictor 查看文章
戰友,幾時很閒出黎聚聚
咦!?
你又買左
不過我衣家唔係2IFC度
去左Citibank Plaza[近美利大廈]
同埋我未升過hr,仲整ing d 斧的初型
金雞如何?
佐f佢地有無買?

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825

此篇文章於 12-14-11 10:58 PM 被 cyberfox 編輯。
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 11:18 PM   #248
fcvictor

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: cyberfox 查看文章
咦!?
你又買左
不過我衣家唔係2IFC度
去左Citibank Plaza[近美利大廈]
同埋我未升過hr,仲整ing d 斧的初型
金雞如何?
佐f佢地有無買?
我都係今日先買,重村一星緊
佢地無買呀....
我轉左公司,旺角果頭ok ar
你整返好個msn未,最初個MH M群都有2,3個人有買
重可以同佐f佢地吹水

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 11:58 PM   #249
雷火武
ワールド・エンド

今日拎左我contact既版友,叫我nip就可以了
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 12:17 AM   #250
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

煉黑龍グラン・ミラオス討伐影片

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter 4 | 支援 Online Play | 2013年夏發售預定 MO 手提遊戲機討論版 1035 12-12-12 04:09 PM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 08:07 PM

手機版 | APP版