Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41
~清談館~>有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15]
11:39 AM 08-20-12
作者: MS331:
]http://i120.photobucket.com/albums/o178/akito200234/f11f3a292df5e0fe72f2119b5c6034a85fdf7246.jpg[/IMG]
有國內網友指出那應該是防彈背心,而且有耳機,故此是便衣
J+1 11:47 AM 08-20-12
又睇到d 野,那個x 是叫你順時針看,不是錯誤成上下,左右看那4 字
由手機版發出
irismong 11:56 AM 08-20-12
作者: AnTeD:
全張相得佢一個笑,其他人係驚緊會唔會無命
咪就係...
其實人仲要係就黎喊咁既樣
J+1 12:00 PM 08-20-12
作者: Kain:
笑點?
1.抱住女孩的高難度飛躍動作?
2.右面軍人右手手肘不自然的反起了見到下面的錶?
3.金將軍含靜電過高,令小孩都怒髮衝冠了?

請補充
由手機版發出
Corex 12:08 PM 08-20-12
作者: Fean:
[_IMG]http://i.imgur.com/CBTOh.jpg[/IMG]

被抱起那個 --->
ヨコ男 12:17 PM 08-20-12
作者: J+1:
又睇到d 野,那個x 是叫你順時針看,不是錯誤成上下,左右看那4 字
由手機版發出
日制貨抵
12:26 PM 08-20-12
作者: ヨコ男:
日制貨抵
抵買!
魔璃 02:16 PM 08-20-12

kevinltb 02:23 PM 08-20-12
作者: 魔璃:
這就是現實
野良猫 02:25 PM 08-20-12
一啲都唔愛國所以唔需要抵制日貨
ahleung 02:28 PM 08-20-12
設題者莫非係O登仔?
J+1 02:30 PM 08-20-12
作者: kevinltb:
這就是現實
問都傻的,你睇下d 國貨公司死剩幾多
由手機版發出
irismong 02:43 PM 08-20-12

Iro 02:49 PM 08-20-12
既然過左千 請1001的人開新post thank you
真!DC 02:50 PM 08-20-12
2%勇者
愛唔愛國同用唔用日貨冇直接關係
由手機版發出
魔璃 03:25 PM 08-20-12
作者: 真!DC:
2%勇者
由手機版發出
真.愛國份子應該去日本搶哂d日貨
kev00269270 03:26 PM 08-20-12
作者: irismong:
會唔會有人話,我係兵工廠fans
絕對唔會投你一票
Dyhalt Rushifar 03:29 PM 08-20-12
作者: 真!DC:
2%勇者
由手機版發出
真‧勇者,明明唔搶日本都仲有好多地方可以搶
Auxo 04:16 PM 08-20-12
作者: chh622:
真係破抵價OTL
平0.1
我試過係反斗城 見盒 lego 299.9 > 299.8 個 lego Promoter 仲話都係平咗呀(當然係笑住)
廢人 04:51 PM 08-20-12
> 真.愛國份子應該去日本搶哂d日貨 x
真.愛國份子應該去日本搶哂d日貨而唔比錢 o
由手機版發出
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41

返回主題版面