Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
SHCEHUK 03:55 PM 03-21-12
作者: 草薙さん:
小黑: 想問OP無雙刷Coin關唔關難易度事?
定係不斷loop司法島打CP9就可以?
多口答一答你,刷COIN不關難易度問題,難易度只是COIN的星數有關,
建議刷主線11或AL CP9
草薙さん 03:56 PM 03-21-12
作者: SHCEHUK:
多口答一答你,刷COIN不關難易度問題,難易度只是COIN的星數有關,
唔該晒
小黑 03:58 PM 03-21-12
作者: 草薙さん:
小黑: 想問OP無雙刷Coin關唔關難易度事?
定係不斷loop司法島打CP9就可以?
基本上有700"!" 會出新世界既COIN
我而家仲差烏索普新旗既COIN,刷極都唔出
我而家自己就打DLC 1000人果版,順便快手刷埋殺10萬
jaychow7w 10:00 PM 03-21-12
打咗幾晚extreme vs ,連arcade mode都未開齊ex stage,如果要攞到金牌先開到都幾惡哽!
kyo353 10:03 PM 03-21-12
白金左UNIT 13
PSV隻UC唔想刷野呀
lwl 10:04 PM 03-21-12
作者: jaychow7w:
打咗幾晚extreme vs ,連arcade mode都未開齊ex stage,如果要攞到金牌先開到都幾惡哽!
我打MISSION 卡住左
有一版要一揪5代UC主角
玩左幾十次都過唔到
lwl 10:05 PM 03-21-12
作者: SHCEHUK:
Online 要打幾多次先齊CO OP COIN?
THX
kyo353 10:08 PM 03-21-12
作者: lwl:
我打MISSION 卡住左
有一版要一揪5代UC主角
玩左幾十次都過唔到
MISSION MODE用獨角獸光槍係無敵既
技能配個BEAM輕減/補血
lwl 10:15 PM 03-21-12
作者: kyo353:
個一關無得安裝技能.........
個版叫 VS.ガンダム!(1)
kyo353 10:19 PM 03-21-12
個一關無得安裝技能.........
個版叫 VS.ガンダム!(1)
其實有冇裝技能都係獨角獸光槍既姐
小黑 10:29 PM 03-21-12
你有GVG 可以借我嗎?

我岩岩白金埋OP無雙喇
小黑 10:30 PM 03-21-12
Online 要打幾多次先齊CO OP COIN?
THX
基本上ONLINE同FD玩三次就夠,其餘既COIN 我都係全部自己打
kyo353 10:37 PM 03-21-12
作者: 小黑:
你有GVG 可以借我嗎?

我岩岩白金埋OP無雙喇
借左出去,不過可以拎返既
再唔係陪我玩刺客先
小黑 10:45 PM 03-21-12
借左出去,不過可以拎返既
再唔係陪我玩刺客先
咩都得,約人玩咁多ONLINE 盃反而驚自己玩唔切
kyo353 10:47 PM 03-21-12
咩都得,約人玩咁多ONLINE 盃反而驚自己玩唔切
你清緊D先LO
我聽日出去睇GAME再決定玩咩
小黑 10:49 PM 03-21-12
你清緊D先LO
我聽日出去睇GAME再決定玩咩
希望可以呢個星期搞掂隻GOW 啦
跟住可以快D 搞埋火影(上集)啦
之後睇下同你玩刺客 OR同jaychow 玩gvg
jaychow7w 12:12 AM 03-22-12
Gvg 係隻好game,但係難度比想像中高好多,arcade mode 全爆但係八成以上得銅牌,仲未開得齊ex stage,E、F路線直頭一關ex都未開到。
Trial mission玩民間人一take過全S,以為好易玩,點知後補兵已經有幾版玩極都得C,睇嚟有排磨。
LeUnG0o0 11:50 AM 03-22-12
白金左UNIT 13
PSV隻UC唔想刷野呀
隻unit13我仲未攪到高過fd list一人的mission 分=.=禁落fd score leaderboard冇排名出-.-
kyo353 11:53 AM 03-22-12
作者: LeUnG0o0:
隻unit13我仲未攪到高過fd list一人的mission 分=.=禁落fd score leaderboard冇排名出-.-
佢冇開住psn黎玩咪唔會有分
小黑 03:13 PM 03-22-12
作者: LeUnG0o0:
出唔到我同kyo 既分?
jaychow7w 01:37 AM 03-23-12

升爆嘅獨角獸真係幾好用
kyo353 12:30 PM 03-23-12
白金左PSV隻UC
我終於都明點解呢集叫黃金深淵
小黑 11:41 PM 03-23-12
白金左PSV隻UC
我終於都明點解呢集叫黃金深淵
你睇下自己肯玩幾快
jaychow7w 12:07 AM 03-24-12
Kyo,extreme vs trial mode 洗唔洗全S?
kyo353 09:58 AM 03-24-12
你睇下自己肯玩幾快
我都LOOP左成日嫁

作者: jaychow7w:
Kyo,extreme vs trial mode 洗唔洗全S?
唔洗,同埋extra任都唔洗打
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面