Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
enishi 09:41 PM 11-03-11
我反而想搵人試下 2.2.0-4J Friend invite 既新功能, 可惜我無買 Tetris Axis (同 Mario Kart 7 一樣有 Friend List Tag 功能)...
W!LL 09:48 PM 11-03-11
作者: enishi:
我反而想搵人試下 2.2.0-4J Friend invite 既新功能, 可惜我無買 Tertis Axis (同 Mario Kart 7 一樣有 Friend List Tag 功能)...
原來隻俄羅斯已經有?
Funny 10:10 PM 11-03-11
點解頭先行咗轉信和都係唔見有白機既...?
魔靈娘 10:31 PM 11-03-11
我想請教下咁多位大大
我個nintendo club 而家有100分
但我無日本地址, 咁我可以用黎做d咩?
草薙さん 10:32 PM 11-03-11
比左人
魔靈娘 11:02 PM 11-03-11
作者: 草薙さん:
比左人
無得係3DS ONLINE SHOP 到用??
W!LL 11:07 PM 11-03-11
作者: 魔靈娘:
我想請教下咁多位大大
到出年1月15日都唔買GAME?
入兩隻Game都可以免費DL隻3D光神話喎
cknjoshua 11:09 PM 11-03-11
我想請教下咁多位大大
你無TENSO地址嗎??

如果可以換野可以寄去TENSO再寄返黎HK
(不過視付你換既野值唔值比D運費啦).....100POINT應該冇咩用

作者: irismong:
唔WORK~ HAHA
O~D人放流料做咩
魔靈娘 11:18 PM 11-03-11
作者: W!LL:
到出年1月15日都唔買GAME?
入兩隻Game都可以免費DL隻3D光神話喎
我有4隻game...不過主機張分紙吾見左....

作者: cknjoshua:
你無TENSO地址嗎??

如果可以換野可以寄去TENSO再寄返黎HK
(不過視付你換既野值唔值比D運費啦).....100POINT應該冇咩用

O~D人放流料做咩
TENSO寄返黎HK 貴吾貴??
CCemi 11:24 PM 11-03-11

我都想搭單問下...可以用呢個方法申請n club?
草薙さん 11:30 PM 11-03-11
check this out
http://www.tenso.com/cht/
井上美羽 11:32 PM 11-03-11
有冇CHING知 邊到仲有白機賣?
魔靈娘 11:34 PM 11-03-11
作者: KeaneYip:
申請後求其入一個有效的分紙就可以開通了
cknjoshua 11:50 PM 11-03-11

EMS最平900YEN...加埋TENSO手續費490YEN就1390YEN
樓上有POST官網了....詳情可以再睇

BTW~原來主機有分紙架-0-我已經唔記得了

作者: KeaneYip:
YES....不過係N CLUB寄野我就未試過了
赤武神 12:15 AM 11-04-11
經大家一講,我就試下自己去申請NINTENDO CLUB

OK左~~入哂分紙~~仲應募埋MARIO 3DS 510分

遲d可以DL 光之神話?

PS.勁多分紙過期貼牆紙 問埋FD 比D分紙我先
W!LL 12:21 AM 11-04-11
其實早排zelda時之笛呢度已經多版友都申請左, 仲免費換埋隻OST
cknjoshua 01:05 AM 11-04-11
作者: 赤武神:
經大家一講,我就試下自己去申請NINTENDO CLUB

OK左~~入哂分紙~~仲應募埋MARIO 3DS 510分

遲d可以DL 光之神話?

PS.勁多分紙過期貼牆紙 問埋FD 比D分紙我先
OO
睇完你個cm

我拎返d nds game出黎先知原來有分紙=.=
romrom2004 10:32 AM 11-04-11
N3DS白機開箱影片

Funny 10:55 AM 11-04-11
好吊癮呀.......
有無人知白機係真係咁好賣定好多舖未返貨???
romrom2004 11:02 AM 11-04-11
《閃亂神樂》飛鳥主題周邊亮相
2011年11月2日
來源:4GAMER

HOBBY STOCK於近日開了3DS遊戲《閃亂神樂:少女們的真影》周邊「閃亂神樂 飛鳥 軟軟鼠標墊」和「閃亂
神樂 飛鳥 抱枕」的預約販售工作。這兩款周邊是以人氣話題作《閃亂神樂:少女們的真影》裡的充滿元氣的女主角
飛鳥為主題製作的。

「閃亂神樂 飛鳥 軟軟鼠標墊」墊上飛鳥害羞的表情以及大膽地將忍者服掀開的圖像是由本作人設「八重樫南」
繪製的。為了展現角色豐滿的胸部,鼠標墊的尺寸採取了L大小。「閃亂神樂 飛鳥 抱枕」同樣是八重樫南擔當繪製
。正面是身著制服的飛鳥,背面則是大膽耀眼的比基尼造型。此外,在HOBBY STOCK網上商店購買的話,還可以
得到特典哦。鼠標墊售價為3675日元,抱枕12000日元。

點擊進入購買地址
http://www.hobbystock.co.jp/goods/20...use/index.html
http://www.hobbystock.co.jp/goods/20...hug/index.html
ahleung 11:07 AM 11-04-11
呢一年都係打 手提電話game & ipad game, 擒日拎番部NDS出黎發覺好唔慣. 畫面細, 暗, 要用筆touch

3DS係咪可以玩番NDS game? 有無區碼問題 (NDS無分區, 我有D美版game, 有D日版game)?

同埋見而家要加配件先有第二粒冬菇. 有無消息話會出孖的版新機?
蒼之星雲 11:15 AM 11-04-11
作者: ahleung:
呢一年都係打 手提game & ipad game, 擒日拎番部NDS出黎發覺好唔慣. 畫面細, 暗, 要用筆touch

3DS係咪可以玩番NDS game? 有無區碼問題 (NDS無分區, 我有D美版game, 有D日版game)?

同埋見而家要加配件先有第二粒冬菇. 有無消息話會出孖的版新機?
1. 3DS可以玩NDS game, 無分區碼問題
2. 未有新機消息
romrom2004 11:24 AM 11-04-11

ahleung 12:33 PM 11-04-11
作者: 蒼之星雲:
1. 3DS可以玩NDS game, 無分區碼問題
2. 未有新機消息
thanks!
romrom2004 01:36 PM 11-04-11

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105  ... 最後

返回主題版面