Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
粉紅救兵 10:50 PM 06-24-11
作者: jaychow7w:
懷疑中bug......唔通要剷save由頭嚟過?
但係上網都睇唔到其他人有問題,又可能只係自己搵唔到
未必既...個時只可以由峽谷入去...直去...(唔係上山個邊)...會一大班牛牛的....個時用D..比較遠焦既鏡..唔係都好難接近...用左望遠鏡望下..邊隻牛上面有雀先影就得

就好似咁...好彩有save低張相~XD

hdc88085 06:46 AM 06-25-11
救命呀!隻捉鬼敢死隊,我磨左100粒鐘,但100粒鐘內玩online時,拎夠30 個awards,但係我成日拎到嘅Aint Afraid Of No Ghost ,我唔知點解會咁,係唔係中左BUG?無論我殺左幾多隻鬼,都係拎Aint Afraid Of No Ghost ,唔知咁多位師兄有冇試過呢?
jaychow7w 12:08 AM 06-26-11
102白金達成--kung fu panda 2

隻game真係麻麻地,不過幾個鐘就可以白金!
kyo353 10:12 AM 06-26-11
102白金達成--kung fu panda 2

隻game真係麻麻地,不過幾個鐘就可以白金!
幾時得閒DIRT3掛機升lv?
jaychow7w 03:36 PM 06-26-11
作者: kyo353:
幾時得閒DIRT3掛機升lv?
ok,已vip pass,要點做?
kyo353 06:09 PM 06-26-11
ok,已vip pass,要點做?
升LV既開個場掛機就得...其他杯最好有多幾條友搞
jaychow7w 01:14 AM 06-27-11
隻man vs wild都幾不知所謂,個collectable guide仲不知所謂.....
trophy guide話3-5個鐘白金,但我用咗5個鐘都搵唔齊第一版啲野,擺明搵老襯......
jaychow7w 11:16 PM 06-27-11
升LV既開個場掛機就得...其他杯最好有多幾條友搞
今集升level都幾快,玩咗一陣已經 11 level......
jaychow7w 03:23 AM 06-28-11
作者: 粉紅救兵:
未必既...個時只可以由峽谷入去...直去...(唔係上山個邊)...會一大班牛牛的....個時用D..比較遠焦既鏡..唔係都好難接近...用左望遠鏡望下..邊隻牛上面有雀先影就得

就好似咁...好彩有save低張相~XD

thanks,隻雀比想像中大隻.....
我應該係同一位置搵咗好多粒鐘,今晚又搵咗2粒鐘佢都係唔肯出現......
-天星- 04:05 AM 06-28-11
小黑版主,
我想加入gaf的獎杯排名

我的獎杯卡圖片

有勞了
粉紅救兵 08:34 AM 06-28-11
update

19白金 - Dead Nation
=KingJoE= 08:52 AM 06-28-11
有冇人玩緊little big planet想一齊解盃
請+fd
kyo353 10:11 AM 06-28-11
今集升level都幾快,玩咗一陣已經 11 level......
升到20lv先要五萬經
但係升到出杯要廿五萬經
粉紅救兵 10:51 AM 06-28-11
thanks,隻雀比想像中大隻.....
我應該係同一位置搵咗好多粒鐘,今晚又搵咗2粒鐘佢都係唔肯出現......
你試下晏畫時間去...有D動物要特定時間先出現的..
如果你早上見唔到...轉一轉場景再返入去..就有機會見到的了
小黑 10:37 AM 06-29-11
作者: -天星-:
小黑版主,
我想加入gaf的獎杯排名

我的獎杯卡圖片

有勞了
OK,已更新
LeUnG0o0 12:03 AM 06-30-11
有冇人有興趣Fear3 coop爆白金 成隻game都可以coop 不過要夜深時段
ryankam16 12:32 AM 06-30-11
作者: LeUnG0o0:
有冇人有興趣Fear3 coop爆白金 成隻game都可以coop 不過要夜深時段
online盃呢?
我可以
LeUnG0o0 01:19 AM 06-30-11
作者: ryan0221:
online盃呢?
我可以
offlline同online都可以一齊爆 我入手左之後ps3 mail您
LeUnG0o0 11:41 PM 07-01-11
真係後悔Download左隻Sam and max 控制又複雜 又多英文 攪到好鬼難 d杯又同隻tales of monkey一樣大部份都會miss ..又唔知佢up咩.. 真係....下次玩d類似語言偵探game千其唔好睇d鬼佬難度評分 識英文差好遠
Kello820 11:07 AM 07-04-11
美露露琴晚白金了
=KingJoE= 10:31 PM 07-04-11
yourgamercards係咪維修緊?
禁好多次先上到一次
就算上到, 睇下d盃, 全部變哂impossible級
T9P2L 10:52 PM 07-04-11
作者: =KingJoE=:
yourgamercards係咪維修緊?
禁好多次先上到一次
就算上到, 睇下d盃, 全部變哂impossible級
佢地經常都要維修同update, 差唔多每隔兩三日都會有一次
kyo353 10:57 PM 07-04-11
作者: Kello820:
美露露琴晚白金了
又係你
你還差我超次元的白金心得
2篇一齊來吧

DIRT3差升LV...
PORTAL2差一個人幫手就白金...
2隻都唔知要搞幾耐
搞到我完全冇白金進帳
2009 08:07 AM 07-05-11

DIRT3差升LV...
PORTAL2差一個人幫手就白金...
2隻都唔知要搞幾耐
搞到我完全冇白金進帳
你去外國forum boost LV好過喇,土炮有排都白唔到呀,我之前果隻burnout 8人盃都係靠鬼佬幫手先白到咋,如果唔係個plus過左期都搞唔掂。
由手機版發出
Kello820 12:39 PM 07-05-11
又係你
你還差我超次元的白金心得
2篇一齊來吧
係喎超次元我都拖左好耐,不過要再遲下先,呢排另一邊論壇有野寫緊
返屋企又要打機,3部主機都有坑要填,9月前玩唔晒就死得=.=
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面