Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-10-11, 10:48 PM   #976
GBA fans
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: diabloex 查看文章
佢邊有講度成本問題, 係你講之麻,
樓上都係講佢話收集賽道數據比較難,
同埋好似話無咁多時間分配 <= 佢咁慢手, 冇時間點會係吹水?!

上次香港賽道都係有旅發局幫手先攪得成
"收集賽道數據比較難"即係佢本人自己收集賽道數據?

唔係好明佢想表達D乜,,

M: ipt2G, ipc160, W3, Monster Pro Copper, Galaxy S
MI: strato. am. delux, TS9DX distor, H2O chorus/echo, CS-3 sustain
W: 888V sub仔 (3135), aquaracer DD (ETA2824), st8000 (tourbillon)
GBA fans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 11:06 PM   #977
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: GBA fans 查看文章
"收集賽道數據比較難"即係佢本人自己收集賽道數據?

唔係好明佢想表達D乜,,
其實GT4 香港條路真極有限
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 11:06 PM   #978
twinsgtr
Senior Gamer
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
引用:
作者: Dreamcast肥仔 查看文章
呢d 更新event先似番d樣~
喪煲中
f10出發
你就好LA~有F10用
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 11:23 PM   #979
Sam=R
???

註冊日期: May 2007
FF賽的敵車又話200PS, 點解我用部187PS零改斯力架可以第二圈就搶到第一名...

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-11, 12:09 AM   #980
GBA fans

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
其實GT4 香港條路真極有限
算好架啦,,,,起碼新鮮感大過好多係gt5既 CRICUTS 先啦

M: ipt2G, ipc160, W3, Monster Pro Copper, Galaxy S
MI: strato. am. delux, TS9DX distor, H2O chorus/echo, CS-3 sustain
W: 888V sub仔 (3135), aquaracer DD (ETA2824), st8000 (tourbillon)
舊 02-11-11, 01:01 PM   #981
大企鵝

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Sam=R 查看文章
FF賽的敵車又話200PS, 點解我用部187PS零改斯力架可以第二圈就搶到第一名...
所以獎金同exp都少到
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-11, 01:13 PM   #982
小辛!?

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDsan1116
XBox Live Gamertagsan1116
引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
最衰之前用左2千萬買330P4....
呢個星期無1千萬買F10..
但聽聞錢同exp比之前的SE少好多
我有...唔嫌棄我過俾你...?

舊 02-11-11, 01:20 PM   #983
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
山內話下次update 就快黎緊 應該係gt anywhere

舊 02-11-11, 02:06 PM   #984
twinsgtr
什麼都不是

引用:
作者: 小辛!? 查看文章
你有好多部
舊 02-11-11, 10:25 PM   #985
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
我想要ar

舊 02-12-11, 02:01 AM   #986
TCS_disable
我有車車~

聽日正式參戰

終於唔使借Fd 部機
舊 02-12-11, 02:39 AM   #987
doubleming

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDrainless_ming
山內個個計時賽點先拎到個個特別車code?
doubleming 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-11, 02:51 AM   #988
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: doubleming 查看文章
山內個個計時賽點先拎到個個特別車code?
好似係end左個活動後

舊 02-12-11, 09:11 AM   #989
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:

今晚收倒的話聽日還比你
實在無信心於24/2前有1千萬買F10.....
手頭上得3百幾萬

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-11, 07:17 PM   #990
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
F1初體驗

揸到想死
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-11, 08:56 PM   #991
twinsgtr
什麼都不是

引用:
作者: STUDIO KONG 查看文章
F1初體驗

揸到想死

你指FERRARI F1?
舊 02-12-11, 11:19 PM   #992
GBA fans

Ferrira 10 好似快過 formula GT 好多,,,不過原來 Spec A 用唔倒..

舊 02-12-11, 11:28 PM   #993
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
聽日正式參戰

終於唔使借Fd 部機
出咗咁耐先黎入手???

歡迎你正式加入PS3陣團
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-11, 11:49 PM   #994
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
出咗咁耐先黎入手???

歡迎你正式加入PS3陣團
頹左其他野嘛 _A_ 仲未入四架黑車... 仲有 PSP 個車房...
舊 02-13-11, 12:29 AM   #995
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
作者: GBA fans 查看文章
Ferrira 10 好似快過 formula GT 好多,,,不過原來 Spec A 用唔倒..
FGT難用好多...只係極速快過F2007同F10 10-15km/h

但downforce後兩者強好多

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-11, 02:52 AM   #996
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
經驗值同打a-spec 冇乜分別, 冇乜心機打
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-11, 03:33 AM   #997
TCS_disable
我有車車~

睇黎我玩 24H 嘅比賽,應該會將部機放出廳

我唔知我個散熱會唔會太過份
舊 02-13-11, 09:38 AM   #998
K.LIFE

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: twinsgtr 查看文章
你指FERRARI F1?
係, 要唔要試下?
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-11, 09:56 AM   #999
twinsgtr
什麼都不是

引用:
作者: STUDIO KONG 查看文章
係, 要唔要試下?
你咁快玩到
我仲努力儲錢中...
舊 02-13-11, 09:59 AM   #1000
TCS_disable
我有車車~

今朝早Twitter (講緊 3,4點)

見到山內係咁 Retweet 人,包括我

另外...7分鐘前都Retweet 緊人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Gran Turismo Portable neo2046 手提遊戲機討論版 1188 10-29-09 10:55 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM
GRAN TURISMO HD (免費Download) 神祕人1號 電視遊戲討論版 336 03-24-07 11:15 PM
[PS2]Gran Turismo 4 ONLINE neo2046 電視遊戲討論版 36 07-16-06 02:35 AM
[PS2]Gran Turismo For Boys 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 11-11-04 05:06 PM

現在的時間是 02:34 PM

手機版 | APP版