Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-18-11, 05:41 PM   #1
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: irismong 查看文章
我睇就係知己都稱唔上
因為個女仔亦都唔會同個男仔講自己既感情事呀果D野
男既就更加啦
唔通同返阿對象講返有幾想同佢一齊咩
我一直都唔覺得個女仔會揀佢...
個女仔就算真係會揀...
都只係會到3x歲時
無人要喇
個男仔仲等緊咯
咪一齊囉... 咁

又唔傾心事,佢地呢個什麼關係?

佢只係條女既兵兵

佢欠缺一個機遇令佢死心放棄

最串我見過追左七年 之後情人節仲要送黃花 黎羅景

此篇文章於 01-18-11 05:45 PM 被 POKA 編輯。
POKA 目前離線  
舊 01-18-11, 11:16 PM   #2
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: POKA 查看文章
又唔傾心事,佢地呢個什麼關係?

佢只係條女既兵兵

佢欠缺一個機遇令佢死心放棄

最串我見過追左七年 之後情人節仲要送黃花 黎羅景
黃花有咩意思?

係唔係兵我唔知, 我有話過個女仔係為收兵
但係佢話個女仔唔似會同埋唔似識WOR ((挖鼻

咁咪講好聽D囉, 佢係識多個朋友

不過觀音回禮總唔會回LV銀包掛? 真係不得而知

無機遇? 正式拒絕過兩次... 都唔夠...

黎緊諗住第三次WOR

我問返佢, 如果再唔得, 會唔會再接再厲?
佢話會...

我都想慳D口水, 但係見親個FD衝去死, 好難唔出聲

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 01-18-11, 11:49 PM   #3
POKA
Banned

失戀、褪去的愛

成班笑死
結果個男仔為佢既野 益左另一個女仔
為佢減肥為佢努力向上

為左KEEP呢個親兵,回重手又回得起唔出奇既

你覺得2次多
你又點知佢點睇呢2次先,話唔定佢根本冇當一回事
POKA 目前離線  
舊 01-21-11, 02:57 PM   #4
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
仲以為聰明豆係香港澈底消失
用左差不多三星期, 搵左過百間鋪頭, 終於比我搵到聰明豆, 希望佢可以開心下...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 01-21-11, 03:03 PM   #5
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: POKA 查看文章
失戀、褪去的愛

成班笑死
結果個男仔為佢既野 益左另一個女仔
為佢減肥為佢努力向上

為左KEEP呢個親兵,回重手又回得起唔出奇既

你覺得2次多
你又點知佢點睇呢2次先,話唔定佢根本冇當一回事
唔太明

男果邊被拒絕後當然傷心啦~
低落一排
咪又係死死地氣搵人出黎

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 01-21-11, 08:56 PM   #6
POKA
Banned

引用:
作者: irismong 查看文章
唔太明

男果邊被拒絕後當然傷心啦~
低落一排