Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Entertainment TREND>The Walking Dead
phil077 08:04 PM 11-09-10
作者: Suda:
第二集有d位好格硬來,出街先來落雨,走佬又咁啱跌左條匙
個亞裔人士成集一副死相,好彩到最後都無事
咪行左大半集雷, 有哂預告準備落雨,
12號四分衛 08:41 PM 11-09-10
作者: phil077:
x2
我帶住Headphone睇呢集,最初仲以為真係行雷
Suda 08:58 PM 11-09-10
作者: phil077:
開大聲睇多次真係有
Hunter 12:17 PM 11-10-10
坦克果度, 我仲以為佢最後會開坦克車車爆D ZOMBIE

12號四分衛 06:32 PM 11-10-10
作者: Hunter:
坦克果度, 我仲以為佢最後會開坦克車車爆D ZOMBIE
講起以為,今集有好幾個shot 我以為有後著,好似...

1. 早期係坦克入面拿左個手榴彈,係拿貨車人頭湧湧個場戲,以為佢會用
2. 後期拿左架賽車入城,有個shot focus完前面架賽車,pan and focus去後面單丁一個zombie,仲以為佢暗示緊之後有事發生
暉暉816 07:13 PM 11-11-10
睇咗,都唔錯

係屋頂俾個黑人留低咗個男人唔知算抵死定黑仔,又會咁橋條匙跌到應一應....
但個黑人踢跌咗個工具箱,唔知個男人拎唔拎到把鋸...(重睇返又好似把鋸距離太遠)
12號四分衛 08:49 PM 11-11-10
作者: 暉暉816:
但個黑人踢跌咗個工具箱,唔知個男人拎唔拎到把鋸...(重睇返又好似把鋸距離太遠)
呀,踢跌工具箱呢個shot我又係以為有後著

根據其他電視劇 o既做法,自己"拍"斷姆指個節骨就可以解到手扣走人
kain_plus 12:00 AM 11-16-10
作者: 後藤san:
呀,踢跌工具箱呢個shot我又係以為有後著

根據其他電視劇 o既做法,自己"拍"斷姆指個節骨就可以解到手扣走人
原來個shot 真係有用

EP03

竟然玩the saw
但係堆zombies 又唔見晒? 即係條友仲未死?

呂鳳仙 11:16 AM 11-13-10
作者: 暉暉816:
睇咗,都唔錯

係屋頂俾個黑人留低咗個男人唔知算抵死定黑仔,又會咁橋條匙跌到應一應....
咁搞法變o左SAW喇~~

可能呢個係路人o黎o既o者,唔駛太在意~~

不過見到佢第一眼,我以為睇緊Zombieland個主角~同樣有種哈利風~~
暉暉816 12:14 PM 11-13-10
作者: 呂鳳仙:
咁搞法變o左SAW喇~~

可能呢個係路人o黎o既o者,唔駛太在意~~

不過見到佢第一眼,我以為睇緊Zombieland個主角~同樣有種哈利風~~
佢完全失控喎....放左佢個黑人實死。

OT一下:Zombieland真係幾正

返回主題版面