Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16
<<繼續談情>>>有咩地方可以識女仔..
shiro_b 03:03 PM 04-03-10
作者: 陸奧 貴志:
我明你點解會火既....
我情願俾人話醜女,都唔想俾人懷疑我"貼假相/偷相"
陸奧 貴志 03:03 PM 04-03-10
作者: kohta:
其實我又唔覺得有咩錯
唔通要我做到
一知道某會員係女仔,就要開個狗公MODE出黎咩
我真係做唔到囉
響網上面傾計都要搞到分別男女咁辛苦
為乜??
雖然依個TOPIC係"有咩地方可以識女仔.."
但係我覺得
起碼要傾得埋先可以做到朋友掛
連朋友都做唔到,就唔好講其他野啦
你有你既道理,其實網上邊都有些少unisex架啦
HI_Ricky 03:03 PM 04-03-10
作者: 卡柏:
呀..........
你唔好講俾我知你都係女來的, 我心臟負荷唔到架

其實, 冇人對你係男定女有咩特別感覺吧...
大家都係傾下計.....姐...

anyway, 網上世界真係好難摸得透徹呢
and都話左樓主有福架啦
我係男人~ 有老婆有仔,
google HI_Ricky應該唔難搵到我... 分分鐘電話都搵到~~
lunn 03:04 PM 04-03-10
作者: shiro_b:
似乎我就係那種"原本好好地 突然間唔知咩事" 就發脾氣的港女

我會自我檢討

以及為被傷害過的人講對不起
把現實和網上分開,網上的shiro_b就把角式定在男性好了
其實你貼張相出黎
話係你黎,女仔黎
我既反應都只係WOW同哦
但你既反應
比我既感覺就係
好似我地冇人因為你係女仔就將集中力放響你身上
所以就有DD不快
繼而就有小小小小情緒

同唔同意都好,依個只係我既感覺…

原本之前同你傾都傾得好似好地地
依家咁樣比你爆一爆
WOW
陸奧 貴志 03:05 PM 04-03-10
我情願俾人話醜女,都唔想俾人懷疑我"貼假相/偷相"
你要理解世上壞人可奇多(我就係其中一個 ),大家會開保護罩係無可厚非
shiro_b 03:05 PM 04-03-10
其實我又唔覺得有咩錯
唔通要我做到
一知道某會員係女仔,就要開個狗公MODE出黎咩
我真係做唔到囉
響網上面傾計都要搞到分別男女咁辛苦
為乜??
雖然依個TOPIC係"有咩地方可以識女仔.."
但係我覺得
起碼要傾得埋先可以做到朋友掛
連朋友都做唔到,就唔好講其他野啦
唔係指開個狗公mode
係唔使咁大反應....到第一時間"唔信"先
或者話人"復仇"
陸奧 貴志 03:06 PM 04-03-10
其實你貼張相出黎
話係你黎,女仔黎
但你既反應
比我既感覺就係
所以就有DD不快
繼而就有小小小小情緒

依家咁樣比你爆一爆
WOW
依家真係會爭左少少.....可能會避忌左
lunn 03:06 PM 04-03-10
你有你既道理,其實網上邊都有些少unisex架啦
經一事,長一智
shiro_b 03:07 PM 04-03-10
其實你貼張相出黎
話係你黎,女仔黎
但你既反應
比我既感覺就係
所以就有DD不快
繼而就有小小小小情緒

依家咁樣比你爆一爆
WOW
nono
我意思係,唔使第一時間屈人"貼假相"和話人"復仇"
我係火大的人,如果大家唔開心,我願意道歉

大家講清楚好
冇謂講得好好地傷和氣
lunn 03:08 PM 04-03-10
唔係指開個狗公mode
係唔使咁大反應....到第一時間"唔信"先
或者話人"復仇"
咁你就要問返果位朋友點解要話你係復仇喇
lunn 03:09 PM 04-03-10
nono
我意思係,唔使第一時間屈人"貼假相"和話人"復仇"
我係火大的人,如果大家唔開心,我願意道歉

大家講清楚好
冇謂講得好好地傷和氣
我都係大火既人
好地地傾計我可以好NICE
但無啦啦踩埋黎
要我唔出聲就勢係假
shiro_b 03:10 PM 04-03-10
其實你貼張相出黎
話係你黎,女仔黎
但你既反應
比我既感覺就係
所以就有DD不快
繼而就有小小小小情緒

依家咁樣比你爆一爆
WOW
我feel到你好好人
因為我係女仔,所以你用字突然nice左好多....

呢d 唔係dd小快,小小小小情緒.....係好大脾氣(經常突然發火)
我知咩事的.多謝你咁俾面呀兄弟....XDDDD
lunn 03:13 PM 04-03-10
我feel到你好好人
因為我係女仔,所以你用字突然nice左好多....

呢d 唔係dd小快,小小小小情緒.....係好大脾氣(經常突然發火)
我知咩事的.多謝你咁俾面呀兄弟....XDDDD
我用字冇NICE到喎
我反而覺得自己用字激烈左
經常發火我又唔太怕
我反而係好怕D計住計住,隔幾個月先慢慢同你玩果D人
其實最緊要係搞清楚成件事
我都諗左輪先出POST
因為初初我唔知會唔會係你地傾開既人先明白既話題
但睇睇吓又似唔係
所以我先出POST講兩句
以表當時不快之心情
Sgodkyo 03:13 PM 04-03-10
睇完咁多頁post好想笑
Dark_Terry 03:14 PM 04-03-10
可能聽得太多網上騙案冇咁易信人0者
樓上都講左世界太多壞人~_~ 保護自己都好合理

唔駛咁火既 感覺上d人都好nice 唔似某登咁
lunn 03:14 PM 04-03-10
作者: Dark_Terry:

其實依家好多Forum都好危
所以我先轉左黎依度
陸奧 貴志 03:16 PM 04-03-10
既然大家都知乜事既就算啦
lunn 03:17 PM 04-03-10
作者: HI_Ricky:
我係男人~ 有老婆有仔,
google HI_Ricky應該唔難搵到我... 分分鐘電話都搵到~~
我同你都一樣
知道key words的話
響google都可能會搵到我既電話
點算好
lunn 03:18 PM 04-03-10
既然大家都知乜事既就算啦
算????
你原本諗住會點架??
你想約出黎比武呀?
shiro_b 03:18 PM 04-03-10
作者: Dark_Terry:

你咁樣講嘢因住某登會來踩場.....
Middle 03:19 PM 04-03-10
好喇,
一人少句。 =)

已經吹到好遠,
惟有close 了。
想傾其他話題o既,請另開topic 喇。
shiro_b 03:19 PM 04-03-10
我同你都一樣
知道key words的話
響google都可能會搵到我既電話
點算好
點解會有人放自己手提上網!?
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16

返回主題版面