Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
<<繼續談情>>>我聽日乖乖地交學費喇
LIGHTTHELIGHT 04:14 PM 03-04-10
寧毒不兵
至高古訓!!!
0001 04:14 PM 03-04-10
作者: 陸奧 貴志:
戰役完了=佢結婚

你太甜喇 m9
我甜咩野????

作者: ayato:
姐係退役前要繳械la
切??????
人生一大慘事
0001 04:15 PM 03-04-10
del..........
雷火武 04:26 PM 03-04-10
middle out fly la.
陸奧 貴志 04:30 PM 03-04-10
作者: Deviantnip:
可能就係一出就走唔甩喇
雷火武 04:33 PM 03-04-10
作者: House:
最新情況= =

之前我本來今日約左佢
佢頭先sd左sms叫我唔洗黎

我問佢想點
佢問番我想點
直接同佢講要佢個人
House 04:50 PM 03-04-10
佢講到好似我會後悔咁=.=" 又叫我小心會x巧反拙

睇到呢句我更加覺得佢係度耍緊我
我今次真係只係想扲番兩本野一了百了
但佢講完之後我都廢事回佢 果兩本野當比錢交學費=____="(但條氣真係好唔順 平時食飯佢話唔記得禁錢又係我出錢 佢1蚊都唔會還比我,我知佢係有錢女可能真係當每次一百幾十唔係野..因為你我連二次元毒品都無錢買咁濟
到最後走仲要比錢先走得..-____-)
LIGHTTHELIGHT 04:54 PM 03-04-10
有錢女 ...公主病高危群組...
陸奧 貴志 05:00 PM 03-04-10
佢講到好似我會後悔咁=.=" 又叫我小心會x巧反拙

睇到呢句我更加覺得佢係度耍緊我
我今次真係只係想扲番兩本野一了百了
但佢講完之後我都廢事回佢 果兩本野當比錢交學費=____="(但條氣真係好唔順 平時食飯佢話唔記得禁錢又係我出錢 佢1蚊都唔會還比我,我知佢係有錢女可能真係當每次一百幾十唔係野..因為你我連二次元毒品都無錢買咁濟
到最後走仲要比錢先走得..-____-)
都係o個句:講就凶狠,做就(ry
House 05:00 PM 03-04-10
作者: LIGHTTHELIGHT:
有錢女 ...公主病高危群組...
講樣笑話比你聽丫
佢曾經同我講過佢由小學就未試過增值八達通(因為有張信用卡自動過數)
佢果次張八達通壞左佢問我應該去邊度增值

有一次仲好笑 佢話佢呀媽去左第度做野 老豆又唔係度
唔知自己一個點算好 覺得好慘
佢話咁大個女都未試過自己一個人係屋企

佢真係100% 不經改造既天然公主格
LIGHTTHELIGHT 05:04 PM 03-04-10
講樣笑話比你聽丫
佢曾經同我講過佢由小學就未試過增值八達通(因為有張信用卡自動過數)
呢D女唔 "tum"得
要S向 middle exit and fly away 架
0001 05:13 PM 03-04-10
作者: LIGHTTHELIGHT:
呢D女唔 "tum"得
要S向 middle exit and fly away 架
被虐待????

表面是s,其實內心是很m的~~~
綾小路雷太 05:16 PM 03-04-10
都係o個句:講就凶狠,做就(ry
乜唔係六樣不能嗎?

作者: Deviantnip:
乜唔係middle out, fly immediately咩?
0001 05:18 PM 03-04-10
作者: 綾小路雷太:
乜唔係六樣不能嗎?

乜唔係middle out, fly immediately咩?
middle out<-我明
fly immediately<-明一半
陸奧 貴志 05:25 PM 03-04-10
作者: 0001:
[中文直接mode on]中出即飛 [/中文直接mode on]
陸奧 貴志 05:26 PM 03-04-10
乜唔係六樣不能嗎?

就係6道囉.....
小海獅 05:30 PM 03-04-10
唔係飛,係要即飛

講樣笑話比你聽丫

有一次仲好笑 佢話佢呀媽去左第度做野 老豆又唔係度
唔知自己一個點算好 覺得好慘
佢話咁大個女都未試過自己一個人係屋企

佢真係100% 不經改造既天然公主格
一開始攻略就錯左?
公主格係咪唔應該順佢意而係要調返轉呢
0001 05:35 PM 03-04-10
[中文直接mode on]xx即飛 [/中文直接mode on]
小心...不能說的~
陸奧 貴志 05:51 PM 03-04-10
小心...不能說的~
真係唔講得既我一定會修正,但我唔覺得呢個字係唔用得
綾小路雷太 05:55 PM 03-04-10
[中文直接mode on]middle out即飛 [/中文直接mode on]
我都唔夠膽講咁白......
小心...不能說的~
難得佢咁豪邁,由得佢啦
忘記密碼 06:12 PM 03-04-10
同學校講本書比人偷左/執左/搶左.....之類
佢還書學校自然會處理, 唔還就真係偷左~
綾小路雷太 06:15 PM 03-04-10
作者: 忘記密碼:
同學校講本書比人偷左/執左/搶左.....之類
佢還書學校自然會處理, 唔還就真係偷左~
好黎好去,蝕幾百買個教訓算啦

玩咁大,一陣俾人煽一鑊甘,你第日個朵仲有守唔守得住都成問題sosad

樓主都係乖乖地算把啦
mihimaru GT 06:57 PM 03-04-10
又一反轉豬肚case.......
わかり始めた my revolution~~
明日を乱すことさ 誰かに伝えたいよ~~
My Tears My Dreams 今すぐ ~~

樓主,如果一世都唔還本書罰幾錢先?
幾舊水就豪比學校啦
0001 07:08 PM 03-04-10
我都唔夠膽講咁白......

難得佢咁豪邁,由得佢啦
拿,我當年就係有講呢樣野,俾人ban3日...
佢講既話...
0001 07:09 PM 03-04-10
好黎好去,蝕幾百買個教訓算啦

玩咁大,一陣俾人煽一鑊甘,你第日個朵仲有守唔守得住都成問題sosad

樓主都係乖乖地算把啦
對方係公主~~~整單大野佢啦~~~
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面