Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-07-09, 07:34 PM   #926
123go
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDmaxgoman
突擊+脈衝=FREEDOM 之後唔使講啦
123go 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 07:36 PM   #927
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 小黑 查看文章
SF呢D 機點樣先開發到出黎......
IMPULSE>迪士尼>LV2~4左右交換

舊 08-07-09, 08:10 PM   #928
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
raiser system 0079第一話get
超敵視 我仲係度刷緊....

刷到freedom都整埋了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:13 PM   #929
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
如果有人第163先出到既話應該去買六合彩

舊 08-07-09, 08:19 PM   #930
Sar8
The One

岩岩去人物圖鑑睇....
係d人度禁1掣有能力睇
但係又唔比人請....

此篇文章於 08-07-09 08:24 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:26 PM   #931
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
玩野乎? 水戰用既abyss係水中既適性得C
仲要5個武器有4個係水中既適性係Δ

引用:
作者: Sar8 查看文章
岩岩去人物圖鑑睇....
係d人度禁1掣有能力睇
但係又請唔到.......
上集都係咁

舊 08-07-09, 08:29 PM   #932
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
剛剛加入~升左Lv點加D機入生產線?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:33 PM   #933
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 小黑 查看文章
SF呢D 機點樣先開發到出黎......
我係用G Gundam 換ge

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:35 PM   #934
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: mudhole金剛鑽 查看文章
剛剛加入~升左Lv點加D機入生產線?
開發咗就會入自動加入

臨完場先嚟hold機,唔通連啲高達都唔鐘意我?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:38 PM   #935
Sar8
The One

引用:
作者: chow263 查看文章
玩野乎? 水戰用既abyss係水中既適性得C
仲要5個武器有4個係水中既適性係Δ

上集都係咁
好黑人憎
都整哂啦...
開埋比人用啦好心....

舊 08-07-09, 08:39 PM   #936
埃及使者
玻璃般的存在

今日終於打得有個頭
鳳凰轉做綠halo
買左波鞋號
依家有突擊、脈衝、山羊果部ma、幾部捉返黎既機
仲有路人、雞神 + 開始果幾位npc
儲緊錢買lacus返黎玩戰艦

依家係00第4關努力儲錢中

等屋企人睇完電視再戰

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:44 PM   #937
clark仔
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDclark98001
想問下揀左0079阿寶同馬反阿寶 即係同時用兩個阿寶?

clark仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:45 PM   #938
ゆり

W第一關其實幾好升機

唔爆WB既話

舊 08-07-09, 08:45 PM   #939
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
W第一關其實幾好升機

唔爆WB既話
seed 第一關都OK架

舊 08-07-09, 08:46 PM   #940
ゆり

引用:
作者: GN00508771 查看文章
seed 第一關都OK架
SEED同SEEDD我想最尾先打...

最冇興趣係呢2個故事

舊 08-07-09, 08:51 PM   #941
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: Sar8 查看文章
好黑人憎
都整哂啦...
開埋比人用啦好心....
你覺得有能力就用到?
要配音的
配音先最食容量
一係回歸 f 個陣咁得幾句台詞咪個個都用得 lo
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 09:04 PM   #942
埃及使者
玻璃般的存在

我記得見過有人教點樣令戰艦既人都有點數加
個方法係點....因為唔記得係邊度見到

搵一部機清場拎第一位
如果戰艦只爆一部機.....d點數咪好少囉?

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 08-07-09, 09:09 PM   #943
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
莉莉娜好正
第一個技能係升機體既exp
第二個係升自己既exp
仲要有cut in
非常開心
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 09:10 PM   #944
ゆり

引用:
作者: 埃及使者 查看文章

搵一部機清場拎第一位
全員+40定50

KEEP住第2位既話

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
莉莉娜好正
第一個技能係升機體既exp
第二個係升自己既exp
仲要有cut in
非常開心

HALO CUT-IN係坐係駕駛倉

舊 08-07-09, 09:12 PM   #945
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
全員+40定50

KEEP住第2位既話
成日記錯左係計擊墮墜數tim

GGF - 棄坑

舊 08-07-09, 09:13 PM   #946
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:

搵一部機清場拎第一位
睇睇 第一版啦 有教學

舊 08-07-09, 09:14 PM   #947
ゆり

引用:
成日記錯左係計擊墮墜數tim
的確關擊墜數事

你可以一機清場

如果想分ap比其他人

就用想升既人打爆一部敵機(要記住邊部打左)

之後一機升機個位就會排第1

其他打爆一部機既人就全部第2 冇左第3

舊 08-07-09, 09:58 PM   #948
jerrypandadada

註冊日期: May 2008
PSN  IDjerryy2k740
XBox Live Gamertagjerrypandadada
打到raiser-system啦
即時放落OO到即刻有得交換
盛惠$155000
jerrypandadada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 10:02 PM   #949
ゆり

引用:
作者: jerrypandadada 查看文章
盛惠$155000
小心做第2個被敵視

舊 08-07-09, 10:11 PM   #950
bryanlakers

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDbryanlakers
引用:
作者: jerrypandadada 查看文章
盛惠$155000
超眼紅
bryanlakers 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[NDS] Star Wars: The Clone Wars -- Jedi Alliance 神祕人1號 手提遊戲機討論版 4 07-17-08 10:23 PM

現在的時間是 09:51 AM

手機版 | APP版