Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
POKA 12:59 AM 06-25-09
作者: Hunter:
今日終於試左19.8個餐
真係抵到爛
真係食得飽
HAKAIDER 10:16 PM 06-26-09
作者: POKA:
真係食得飽
食兩個$19.8餐仲抵過食普通$36 的兩件雞+細飯普通餐...............

又係兩件雞之餘仲有兩個大飯同栗米
亞瑪迪拉 11:06 PM 06-26-09
作者: HAKAIDER:
食兩個$19.8餐仲抵過食普通$36 的兩件雞+細飯普通餐...............

又係兩件雞之餘仲有兩個大飯同栗米
兩件雞+細飯普通餐唔係$29.8咩?定又加左價

我覺得19.8餐再加多件雞上脾($9)就最適合,食2個19.8餐太飽
Gnosis 11:40 PM 06-26-09
無人覺得KFC的飯縮左水?
HAKAIDER 11:41 PM 06-26-09
作者: 亞瑪迪拉:
兩件雞+細飯普通餐唔係$29.8咩?定又加左價

我覺得19.8餐再加多件雞上脾($9)就最適合,食2個19.8餐太飽
記錯左...................

噤$36 果個係咪大飯餐..................我好少食雞記
亞瑪迪拉 09:25 PM 06-27-09
作者: HAKAIDER:
記錯左...................

噤$36 果個係咪大飯餐..................我好少食雞記
$36好似係燒雞翼+2件雞+細飯
Hunter 01:54 AM 06-28-09
今日又食左19.8個餐
驚唔夠飽, 仲加左個雞粒, total 26.8
點知飽過頭

另外, 宜家雞粒都送芝士醬
個芝士醬真係好正
唔知屋企整唔整到?

基路亞 04:55 AM 06-28-09
依家好似唔係間間都有薯格~
pet3 01:43 PM 06-29-09
作者: 基路亞:
依家好似唔係間間都有薯格~
不可能吧

格格是皇牌
基路亞 01:48 PM 06-29-09
作者: pet3:
不可能吧

格格是皇牌
我都係咁諗

上次去旺角雅蘭後面~
餐牌無, 得芝士薄脆

跟住我都聽到後面有人問有無薯格
櫃檯都答佢要薯格就要去百老匯隔離先有
POKA 01:04 AM 06-30-09
KFC VISA 真係幾著數,生日仲有餐卷送
pet3 03:57 PM 06-30-09
kfc真係無左格格?
今天去食
問:唔該仲有沒有19個幾 果個餐食?
佢話有,我終於食到了~ 另外我要一份格格

佢話無左了,現在出了芝士雞要試下嗎?

我最後我要了19.8餐+6元芝士雞
盒芝士好大盒 剛好連我飯餐果件雞也可以點黎食~

我喜歡食芝士汁~~~~~~€
龍寶寶 04:23 PM 07-01-09
作者: pet3:
我最後我要了19.8餐+6元芝士雞
盒芝士好大盒 剛好連我飯餐果件雞也可以點黎食~
今日我都係19.8餐+芝士雞$7,點解你會平我1$?
騎蘿蘿 03:17 PM 07-02-09
點解我買19.8 要加芝士雞佢話要收我原價
pet3 08:53 PM 07-02-09
作者: 龍寶寶:

加左價?

我係元朗食

芝士雞套餐+6元
Busconcamp 09:11 PM 07-02-09
早幾個禮拜係中環分店食lunch...
d員工(4個女員工)手腳超慢...

今日電視見$99桶餐廣告...巧吸引咁喎...
sena123 09:33 PM 07-02-09
作者: 龍寶寶:
我今日食,也是19.8+6
會不會是分店不同價錢/你記錯?
ALEX CHOW 02:42 PM 07-03-09
冇左燒雞腿包至爆套餐嘅??
司狼神威 04:22 PM 07-03-09
作者: HONDA:
冇左燒雞腿包至爆套餐嘅??
佢重有個『至尊套餐』係有雞包的~
佢個至爆套餐一有新野就機乎都會轉內容
龍寶寶 06:03 PM 07-03-09
作者: sena123:
我今日食,也是19.8+6
會不會是分店不同價錢/你記錯?
記錯就唔會,我買時個店員都講明係$7,總數收我$26.8,可能真係唔同分店唔同價
作者: 司狼神威:
佢重有個『至尊套餐』係有雞包的~
佢個至爆套餐一有新野就機乎都會轉內容
至尊套餐好似有兩隻,一個跟包另一個跟飯
neo2046 02:00 AM 07-04-09
咩話! 冇o左格格? My favourite
基路亞 05:10 AM 07-04-09
作者: neo2046:
咩話! 冇o左格格? My favourite
最奇怪的係佢新promote 果個多人餐又有薯格...
咁即係想點~
POKA 12:33 PM 07-04-09
芝士雞好似幾好,有冇人食左?
陸奧 貴志 01:49 PM 07-04-09
作者: POKA:
芝士雞好似幾好,有冇人食左?
個人覺得其實係芝士+雞.....件雞唔覺有芝士味
kimtch 03:59 PM 07-04-09
芝士雞
今日食左
少少雷
冇左雞既香味
純粹撈埋 唔知點形容
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後

返回主題版面