Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
收藏品討論版>巴士, 交通工具及汽車模型/產品討論區 Vol.9
靈格斯 12:22 AM 12-30-08
作者: chrislohk:
山和已經成年無去過

另外見唔見架 1:24 沙龍 DMS ? 好似出o左~
見到太子80X已經出左,冇記錯$16xx左右
Busconcamp 12:24 AM 12-30-08
山和已經成年無去過

作者: 靈格斯:
見到太子80X已經出左,冇記錯$16xx左右
丫烏都有...
$1350...直購$1650
靈格斯 12:29 AM 12-30-08
作者: Busconcamp:

英文: Dalmler E
中文:丹拿A
03年巴模...錯足5年...a

另...
8100...係咪市面已經沽清...?
外行員工打既係咁上下啦..
對比番N年前佢個website,
依家個死人版面簡直差成幾十條街
Busconcamp 12:32 AM 12-30-08
外行員工打既係咁上下啦..
對比番N年前佢個website,
依家個死人版面簡直差成幾十條街
已經唔記得咩樣...
靈格斯 12:50 AM 12-30-08
已經唔記得咩樣...
唔算靚,不過d料都算幾齊下

依家搵料上鬼佬果個網睇好過
Busconcamp 12:55 AM 12-30-08
唔算靚,不過d料都算幾齊下

依家搵料上鬼佬果個網睇好過
呢個嘛...
係架~
GR614 12:36 PM 12-30-08

英文: Dalmler E
中文:丹拿A
03年巴模...錯足5年...a

另...
8100...係咪市面已經沽清...?
未,呢排出既車全部都未
Busconcamp 01:02 PM 12-31-08

乜架九記牛真車咁肉酸架...

Busconcamp 01:26 AM 01-01-09

丫烏...直購$1300...
Cpato 12:27 AM 01-02-09
我反而覺得呢架無咁單調, 之前有d都係全身紅色, 今年呢架有d金色都ok啊
Busconcamp 07:17 PM 01-02-09
作者: Pato:
我反而覺得呢架無咁單調, 之前有d都係全身紅色, 今年呢架有d金色都ok啊
1998-紅(50%黃)
1999-紅(50%黃)
2000-紅
2001-紅
2002-金(30%紅)
2003-紅
2004-金
2005-紅
2006-金(40%紅)
2007-紅
2008-紅
2009-紅(20%金)

Super Bus 04:59 PM 01-04-09
Mike Davis "送", 呀, 應該係 "寄" 至o岩, 今日收到o既正書~

Mike Davis o既中, 九, 城, 新, 雅高仲有兩本新加坡巴士書都咁精采,
呢本大嶼山點都冇理由唔支持啦~
真係多謝 Mike Davis o既官網 DTS, 佢依家可以用 Paypal,
我一落訂用 Paypal 過數, 26.95 鎊, 加埋寄約莫美金 $52,
o係英國直接入, 仲平過o係香港訂,
亦可以等我呢個自細都未去過大嶼山o既 "老外" 認識下大嶼山~

一句講哂: Great book!!

內文亦有提及九巴o係大嶼山o既故事

講到冠忠, 自然要講埋呢架雙層 Man 啦~

龍運同 Cityflyer 亦有提及

最尾 Part, 昂坪 360 亦有介紹

Mike Davis 又一精采o既巴士書, 值得一買!
Lonely 02:37 PM 01-05-09
巴士廢青

http://hk.news.yahoo.com/article/090104/4/a1ke.html
Super Bus 07:11 AM 01-06-09
經過兩星期o既等待, 今日, 佢終於返o黎啦!

http://hkbf.org/viewtopic.php?f=34&t=254543

阿聰 08:16 AM 01-06-09
作者: Super Bus:

http://hkbf.org/viewtopic.php?f=34&t=254543
尋日我都入手了﹙補貨返到﹚,另外拎埋新記 112 牛車﹙城記冇買﹚,過幾日應該有九記牛車。
Busconcamp 07:52 PM 01-06-09
巴模卒之(係度)當唯一主角了
美版之王-天涯浪子 08:07 PM 01-06-09
有冇人玩Takara Tomy車仔的?

今天買了架旅行拖車(127), 幾貴, $57.
GR614 01:31 AM 01-07-09
作者: 美版之王-天涯浪子:
有冇人玩Takara Tomy車仔的?

今天買了架旅行拖車(127), 幾貴, $57.
我最想買個堆火車無番行貨
Super Bus 02:45 AM 01-07-09
作者: GR614:
我最想買個堆火車無番行貨
聽講果D Long Tomica 火車, 因為版權問題, 香港唔會有行貨...
美版之王-天涯浪子 09:40 AM 01-07-09
聽講果D Long Tomica 火車, 因為版權問題, 香港唔會有行貨...
怎樣的? 有冇pictures?

另, Takara Tomy有否網頁介紹他們的車仔?

想認識多d, 謝.
美版之王-天涯浪子 09:43 AM 01-07-09
-skip-
呢本書幾多頁?

ISBN是什麼?

Thanks,
Lonely 02:08 PM 01-07-09

成隻牛魔王咁
Super Bus 03:01 PM 01-07-09
怎樣的? 有冇pictures?

另, Takara Tomy有否網頁介紹他們的車仔?

想認識多d, 謝.
有官網
http://www.takaratomy.co.jp/products/tomica/
Super Bus 03:02 PM 01-07-09
呢本書幾多頁?

ISBN是什麼?

Thanks,
150 頁, ISBN 978-1-900515-28-3
GR614 03:15 PM 01-07-09
我上網睇過日本買要九百幾Yen,即係淨係架車都講緊八十幾蚊
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面