Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンクエストX 目覚めし五つの種族 Online |
joeypong 02:37 PM 12-10-08
作者: MultiPASS:
你駛唔駛去得咁盡呀?又想開十幾版罵戰呀?玩遊戲唔係開片呀大哥!
費時理佢啦,愈理佢佢會愈開心...
龍寶寶 02:41 PM 12-10-08
你駛唔駛去得咁盡呀?又想開十幾版罵戰呀?玩遊戲唔係開片呀大哥!
我覺得無問題,只係你敏感者
GimGim 02:44 PM 12-10-08
omg whats this case? it looks soooo cute!!!
DevilElvis 02:46 PM 12-10-08
作者: 龍寶寶:
我覺得無問題,只係你敏感者
佢比乜人睇心照啦,話時話,一個前任幫現任護短,怪怪的感覺

<--我好敏感o架
啤梨王子 02:50 PM 12-10-08
作者: DevilElvis:
佢比乜人睇心照啦,話時話,一個前任幫現任護短,怪怪的感覺

<--我好敏感o架
如果係第2個人講同一番說話就可能冇咁敏感

但係出於某人口,加上個形容詞+黑面

老實講,好難唔令人諗錯野
基路亞 02:50 PM 12-10-08
股東開聲喎~~~ 真係好敏感架...

依家任記升左7%~ 股東飲得杯落啦~
Gashapon™ 02:51 PM 12-10-08
作者: 基路亞:
佢意指X 係英文字母唔係羅馬數字~

即係rockman x 係咪rockman 10 呀?
不過rockman不嬲用阿拉伯數目字,DQ不嬲用羅馬數字
草薙さん 02:58 PM 12-10-08
9都未出就公佈10
DQ系列一向都唔係咁...
MO 03:05 PM 12-10-08
作者: KUSANAGI 草薙:
9都未出就公佈10
金融海潚, 刺激下業務咁囉

一句咁既嘢都叫有問題, 你都幾敏感喎.
真!DC 03:35 PM 12-10-08
作者: MPS:
金融海潚, 刺激下業務咁囉

一句咁既嘢都叫有問題, 你都幾敏感喎.
敏感處不在句嘢內容, 在於說話者
MO 04:00 PM 12-10-08
作者: 真!DC:
敏感處不在句嘢內容, 在於說話者
咁就變咗對人不對事啦

不如大家講返隻game啦
ryan2001 04:08 PM 12-10-08
唔係一句半句就起鋼掛 @@
有冇咁小氣 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wii 出 DQ10 , 真係冇驚喜~~~
ENIX 同 SE 作對 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ELT 04:15 PM 12-10-08
意料中事, 不過冇諗過咁快公布
メソウサ 04:16 PM 12-10-08
作者: ELT:
意料中事, 不過冇諗過咁快公布
因為股東心急
基路亞 04:16 PM 12-10-08
作者: Gashapon™:
不過rockman不嬲用阿拉伯數目字,DQ不嬲用羅馬數字
所以我知道樓上都係講下笑問下姐~~~

作者: メソウサ:
因為股東心急
應該落左唔小咀頭~
白高達 05:24 PM 12-10-08
SORRY 個股價今日跌咗幾多呀?
DevilElvis 05:36 PM 12-10-08
作者: 白高達:
SORRY 個股價今日跌咗幾多呀?
炒人個跌幅入埋DQ數?
龍寶寶 05:39 PM 12-10-08
炒人個跌幅入埋DQ數?
真係無諗過可以咁樣聯想,話唔埋真係同DQ有關
一一 05:40 PM 12-10-08
作者: KUSANAGI 草薙:
9都未出就公佈10
9幾時出?
好似公佈左好耐
基路亞 05:43 PM 12-10-08
作者: 一一:
9幾時出?
好似公佈左好耐
零九年三月
Marco 05:44 PM 12-10-08
作者: 一一:
9幾時出?
好似公佈左好耐
唔係出年3月咩 ?
話時話 DQ 10 出係 Wii 度唔知點解今次我又幾buy
DevilElvis 05:47 PM 12-10-08
作者: 龍寶寶:
真係無諗過可以咁樣聯想,話唔埋真係同DQ有關
所以話你.......唉,E個消息只不過等幾時公開,Enix以前都講過只會在銷量最高的主機上推出DQ

何況炒人單野係以整個集團o黎講,DQ單料係以SCE一個部門受影響

人地話DQ整到佢股價跌有D單向諗法
基路亞 05:48 PM 12-10-08
作者: Marco:
唔係出年3月咩 ?
話時話 DQ 10 出係 Wii 度唔知點解今次我又幾buy
唔知點解~ 我又好想問今次又會買幾多隻~
Marco 05:50 PM 12-10-08
作者: 基路亞:
唔知點解~ 我又好想問今次又會買幾多隻~
你講DQ9定DQ10先 ?
MO 05:53 PM 12-10-08
炒人個跌幅入埋DQ數?
乜裁員唔係會升咩,
(對員工係壞消息, 但重整架構,業務,減省公司支出, 對股東應該係好消息)

今日日本sony升咗1.11%
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面