Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 試過鍾意一個人幾耐、先至/都無表白
最長一星期 0 0%
最長一個月 2 6.90%
最長三個月 1 3.45%
最長半年 1 3.45%
最長一年 1 3.45%
超過一年 2 6.90%
超過三年 8 27.59%
一鍾意人就會即刻同對方表白 2 6.90%
永遠都唔打算向對方表白...... 12 41.38%
投票者: 29. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
1 2 
<<繼續談情>>>試過鍾意一個人幾耐、先至/都無表白
Middle 05:31 PM 06-25-08
試過鍾意左一個人幾耐、最後先至/都無表白
不論明愛、暗戀,
不論係起埋一齊、無疾而終、定係仍然做朋友......
同埋,
點解會唔表白呢?

我最長試過六年,
原因,可能我都唔係真係鍾意佢
05:40 PM 06-25-08
十X年【紀錄更新中】

好明顯自己都知道當時只係單純俾佢外表所吸引...(而家都係好靚...XD)
滅龍士 07:57 PM 06-25-08
示愛仲駛鬼好似D卡通片同肥皂劇咁婆媽?!見o岩就去馬啦!
KIM 08:01 PM 06-25-08
合適時間~
不過一定不會太快(一兩個月內)~太快根本未能認識到對方真身~
最長半年左右啦~喜歡一定要表達~我唔係d發白夢的人!
Toshi 08:08 PM 06-25-08
一年倒...
因為覺得對方對自己冇乜意思, 與其表白自爆, 倒不如繼續等待機會突破...
藍莓咖啡 08:29 PM 06-25-08
我完全諗唔起
Middle 08:51 PM 06-25-08
作者: 古惑的狼:
十X年【紀錄更新中】

好明顯自己都知道當時只係單純俾佢外表所吸引...(而家都係好靚...XD)
哈哈,當時仲未諗到、唔只睇外表?

作者: Toshi:
一年倒...
因為覺得對方對自己冇乜意思, 與其表白自爆, 倒不如繼續等待機會突破...
咁而家依然鍾意對方嗎?

作者: 天童沙雪:
我完全諗唔起
完全無記性......
mario0606 09:34 PM 06-25-08
我都鐘意左人成年,但無表白過.....
因為覺得表白都無好結果,不如唔好表白
暫時做下通普FD好過
Tdot 09:49 PM 06-25-08
作者: mario0606:
暫時做下通普FD好過
x2
沒有自信會成功
藍莓咖啡 10:45 PM 06-25-08
作者: Middle:
完全無記性......
咁就代表一樣野︰
就係個時間唔慌長得去邊
如果以年計算的話好難唔記得
Kaiser 11:44 PM 06-25-08
作者: 怪人:
x2
沒有自信會成功
x3
感覺無可能 + 無自信
Middle 12:28 AM 06-26-08
作者: mario0606:
暫時做下通普FD好過
作者: 怪人:
x2
沒有自信會成功
作者: Kaiser:
x3
感覺無可能 + 無自信
唔係叫你地去送死、
但...... 唔試過點可以就咁下定論! ~____~
Toshi 12:29 AM 06-26-08
咁而家依然鍾意對方嗎?
是上一個了~
依家呢個, 識左半年, 依然無從入手....性格太唔同了
Middle 12:33 AM 06-26-08
作者: Toshi:
是上一個了~
依家呢個, 識左半年, 依然無從入手....性格太唔同了
哈哈,
咁希望你今次唔駛等足一年而又終於成功入手
PTX-003C 12:37 AM 06-26-08
唔係叫你地去送死、
但...... 唔試過點可以就咁下定論! ~____~
not much different apart from 送死....
Middle 12:46 AM 06-26-08
作者: PTX-003C:
not much different apart from 送死....
喇,就算試完一次衰左,
個故事唔係就真係完架嘛;
再儲多次氣,拎住上次o既經驗,下次再試過,
可能你會更駕輕就熟? ~___~
KARO 02:20 AM 06-26-08
其實大家覺得咩係鍾意...咩係好感..兩樣野好似好難分開咁 , 好感係指有好感再了解...先會變鍾意?
Middle 09:51 AM 06-26-08
作者: KARO:
其實大家覺得咩係鍾意...咩係好感..兩樣野好似好難分開咁 , 好感係指有好感再了解...先會變鍾意?
好感可能只係想同果個人接近多d,
鍾意就比較有心跳、緊張o既感覺......
唔一定要了解好多先會變鍾意,有時對方可能只係會做一d 小事/或者合你某d 條,
你就會不知不覺鍾意上了
ELT 10:58 AM 06-26-08
"永遠都唔打算向對方表白......"
都嫁左人啦, 仲表乜鬼白
Cherrie 11:03 AM 06-26-08
超過三年啊~因為對自己無信心啊....
直到人地都換左兩次女朋友了...
那幾年真係過得好辛苦呢....
Middle 11:36 AM 06-26-08
作者: Cherrie:
超過三年啊~因為對自己無信心啊....
直到人地都換左兩次女朋友了...
那幾年真係過得好辛苦呢....
可能有時死心眼,
於是錯過一些身邊人呢? =p
PTX-003C 01:06 PM 06-26-08
喇,就算試完一次衰左,
個故事唔係就真係完架嘛;
再儲多次氣,拎住上次o既經驗,下次再試過,
可能你會更駕輕就熟? ~___~
衰左兩次...現在沒那種心情...
有點放不下之前的傷痛

何況現在本鬼喜歡的人和本鬼分隔兩地...打算永遠都唔向對方表白的了
Cherrie 01:23 PM 06-26-08
可能有時死心眼,
於是錯過一些身邊人呢? =p
但我那時候真的只喜歡他啊...
看見他他會發光的....現在想來真不可思議....
而且比客觀上比他好的男生很多啊...
原來真的喜歡一個人, 他是不必很帥很完美的....
CCC 01:38 PM 06-26-08
一年到啦!
明知都唔得架喇!不過話佢知只係想知佢知道,
又其實都唔算表白,因為唔表都估到啦!
小白 07:39 AM 06-27-08
基本上一定要肯定對方都有意思先表白...........
如果唔知佢有冇我會永遠唔出聲
1 2 

返回主題版面