Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-18-08, 04:40 PM   #951
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 後藤san 查看文章
win又好輸又好,我都希望打完呢場後個故事就完。因為舖排到帝黑咁鬼勁,就算win到,再出既故事只會覺得拖...
我諗唔算拖,NASA外星人隊的黑豹一早已經出場,呢次應該到佢地啦

舊 05-19-08, 01:41 AM   #952
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
...除左白秋個峨王, 其實每一隊都係打戰術, 唔覺話越黎越勁....

舊 05-19-08, 02:49 AM   #953
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
我對作者有信心.........繼續畫都有驚喜

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線  
舊 05-19-08, 06:45 PM   #954
KaKen
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
打埋帝黑之後我諗都差唔多完 最多係挑戰美國

如果打d咩職業賽or國際賽我驚會變到好似大空翼咁

o係高中打多年又好似冇咩新意 除非換過d主角....

舊 05-19-08, 11:06 PM   #955
Allright
Junior Member
境界內

註冊日期: Nov 2006
好想擒抱梨花

好想睇下級生明星對上級生明星

舊 05-20-08, 11:23 PM   #956
CyrUs尚俊
Insane Gamer
羽毛球之夢

註冊日期: Feb 2005
第29期: 第2代四分衞

有得買!!!

CyrUs尚俊 目前離線  
舊 05-20-08, 11:48 PM   #957
Shadow 神
混沌與光明的創造者

PSN  IDShadowNel
咁快有 29?? 係咪因為之前個期遲左出??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 05-21-08, 10:58 PM   #958
tylau

PSN  IDkeithlau81
係日本見到出左 ...HAHA.
tylau 目前離線  
舊 05-22-08, 04:12 PM   #959
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
真係好想知賴那點做四分衞
石光 目前離線  
舊 05-22-08, 11:02 PM   #960
CyrUs尚俊
羽毛球之夢

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 石光 查看文章
真係好想知賴那點做四分衞
你只追單行本?

我覺得瀨那做四分衞既情節係對白秋最好睇~

CyrUs尚俊 目前離線  
舊 05-24-08, 10:46 AM   #961
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
今回睇到某人表現, O 晒嘴

信長 目前離線  
舊 05-24-08, 11:23 AM   #962
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
繃帶完全係為左耍帥

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線  
舊 05-24-08, 11:34 AM   #963
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
石X終於發揮效用啦....勁!

好鍾意佢嗰招皇峰, 幾個人撞埋一齊嗰下好搞笑同好奸...

HON HON 目前離線  
舊 05-24-08, 12:05 PM   #964
Shadow 神
混沌與光明的創造者

唔知泥門可唔可以破到帝黑一定拎分先的定律呢?? 不過應該無乜機會 ... 開頭栗田,門太,瀨那都應該會大敗 ...

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 05-24-08, 12:13 PM   #965
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
唔知泥門可唔可以破到帝黑一定拎分先的定律呢?? 不過應該無乜機會 ... 開頭栗田,門太,瀨那都應該會大敗 ...
我諗係各人出晒學番黎既絕技先, 跟住帝黑出手輕易先取一分, 咁先有得講落去...

舊 05-24-08, 01:08 PM   #966
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
大和是Special Team的一員... hmm... 以帝黑的陣容來說,有點怪。
12號四分衛 目前離線  
舊 05-24-08, 01:16 PM   #967
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
石丸出rodeo drive時真係O左嘴,不過大和的力量真係好強大...用單手就可以推左石丸出界
fiendray 目前離線  
舊 05-24-08, 02:48 PM   #968
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
既然講得 "做唔到就降落二隊", 我諗一定會俾帝黑攞分先架喇, 否則之後作者好難兜.
ahleung 目前離線  
舊 05-24-08, 08:31 PM   #969
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
石丸終於有戲份
Eternal Wind 目前離線  
舊 05-26-08, 10:47 AM   #970
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
姪魔果然有夠卑鄙~~(這是讚賞~)

石丸都有必殺技........
不過咁早就出哂,之後都幾麻煩~

舊 05-26-08, 11:22 AM   #971
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: Asurada 查看文章
姪魔果然有夠卑鄙~~(這是讚賞~)

石丸都有必殺技........
不過咁早就出哂,之後都幾麻煩~
好明顯講埋呢場比賽應該收書啦, 先出晒絕招係一貫漫畫做法, 最後又會出現d特殊能力既, 唔駛擔心..

舊 05-26-08, 02:41 PM   #972
Shadow 神
混沌與光明的創造者

唔知瀨那會唔會有弱化版 trident tackle??
即係 = 燒烤叉 tackle ...

舊 05-26-08, 03:57 PM   #973
~真夜~

註冊日期: May 2005
大和好屈.....現在仲要只係推人出場...仲要石丸好似唔知比人推左出場外...

而且還未有擒抱....

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線  
舊 05-26-08, 06:00 PM   #974
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: ~真夜~ 查看文章
大和好屈.....現在仲要只係推人出場...仲要石丸好似唔知比人推左出場外...

而且還未有擒抱....
我諗上次阿含所指的,就係大和唔只快,仲係超級大力

舊 05-26-08, 06:12 PM   #975
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: fiendray 查看文章
石丸出rodeo drive時真係O左嘴
大佬, 我仲未睇
睇到你呢句咩驚喜都無晒
鎖鏈怪 目前離線