Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
sgouki 12:19 PM 03-11-20
估吾到今次SE咁好死每個版本都有晒英日配, 英配都好高水準, 若果佢分開應該會買多隻......
lunn 04:33 PM 03-18-20
響FB見到有人話收到Amazon 通知
話FF7會改期發售
sgouki 05:23 PM 03-18-20
查左, 似 AMZN 自己問題送吾到多, 到時再confirm 藍店冇貨即轉 digital 版........
qwe 08:07 AM 03-19-20
作者: sgouki:
查左, 似 AMZN 自己問題送吾到多, 到時再confirm 藍店冇貨即轉 digital 版........
出左通告,AMZN US/EU倉直到5/4會處理日常必需品(廁紙?)/醫療用品先,其他會延遲/賣家自己出貨
野良猫 09:23 AM 03-19-20
se出咗通告海外配送都有影響唔一定正日有貨
sgouki 09:30 PM 03-19-20

CM都劇透? 嚇我吾到, 講歷史姐........
シェンムー 10:13 PM 03-20-20
已預購了中文DL版
日版實體就隨緣XD 如果偷跑就買埋吧
lunn 11:06 PM 03-20-20
作者: 野良猫:
se出咗通告海外配送都有影響唔一定正日有貨
依家咁既情況
咁樣出定個通告都理解既
希望唔好有咩問題啦
darkvolver 09:49 AM 03-21-20
作者: rinxlun:
依家咁既情況

咁樣出定個通告都理解既

希望唔好有咩問題啦

炒價水位又上升。

Sent from my iPhone using Tapatalk
lunn 03:53 PM 03-21-20
作者: darkvolver:
炒價水位又上升。

Sent from my iPhone using Tapatalk
我真係差不多成年之前訂左,希望唔會坐地起價啦
darkvolver 03:55 PM 03-21-20
作者: rinxlun:
我真係差不多成年之前訂左,希望唔會坐地起價啦

一定會炒上家啦,想當年舊版一出都炒炒地。現在可以一句:物流延誤...聰明的你準備多d水。

aquarius 04:15 PM 03-21-20
一定會炒上家啦,想當年舊版一出都炒炒地。現在可以一句:物流延誤...聰明的你準備多d水。

舊版炒係因為行版説明書係黑白
個個急住扔貨買番日版..
qwe 05:15 PM 03-21-20
仲打算walk-in鐵盒⋯
其實中文版影響應該唔大?
yuhon 06:23 PM 03-22-20
一定買下載版
而家世界大亂
等實體食硬炒價都得
Marco 05:10 PM 04-02-20

澳洲率先失守
tallken 05:40 PM 04-02-20
youtube 好多直播
darkvolver 05:41 PM 04-02-20
大家撞時間出,就會有好處,明天可能聖劍+FF7
GP03D 07:17 PM 04-02-20
大家撞時間出,就會有好處,明天可能聖劍+FF7
點解聖劍都會早咁多?
lunn 07:52 PM 04-02-20
暫時都未有消息FF幾時有貨返喎
真!DC 10:11 PM 04-02-20
正日出有一個星期時間比人玩bio3咪幾好
由手機版發出
sgouki 10:52 PM 04-02-20
Digital 版吾係話4月3開咩? 吾求港行早好多, 可以星四收工攞已經皇恩浩蕩...........
lunn 11:17 PM 04-02-20
作者: sgouki:
Digital 版吾係話4月3開咩? 吾求港行早好多, 可以星四收工攞已經皇恩浩蕩...........
我都係咁諗
佢正日出到我已經好開心
希望唔好遲啦
シェンムー 12:35 AM 04-03-20
提早左可以preload , 81.1GB
遊雲gspirit 08:03 AM 04-03-20
del.............
darkvolver 08:26 AM 04-03-20
作者: シェンムー:
提早左可以preload , 81.1GB
要禁多位..........我頹另一隻算..
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後

返回主題版面