Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
darklinkss 02:36 AM 11-26-19
請問有無 C 兄知道,這款 FFVII REMAKE 是一隻 Full Game ? 還是一截截出的?

因已很混亂,謝謝幫忙解答。

thanks......
真!DC 09:05 AM 11-26-19
作者: darklinkss:
請問有無 C 兄知道,這款 FFVII REMAKE 是一隻 Full Game ? 還是一截截出的?

因已很混亂,謝謝幫忙解答。

thanks......
得開頭
離開最初個城就完
由手機版發出
鈴蘭 10:47 AM 11-26-19
武器每把都好似FF9要升
今次又要儲晒d item了
由手機版發出
darkvolver 11:12 AM 11-26-19
作者: 真!DC:
得開頭
離開最初個城就完
由手機版發出
請問有冇人會領便當?到時升遲d...
ComeLOLoh 11:48 AM 11-26-19
便當記得係中…後期…
當年我睇攻略打,所以一早將佢d Materia拆晒。
無損失…
sgouki 12:30 PM 11-26-19
今集雪崩成員便當夠派突啦
希望今集有D 札哥回憶玩下
真!DC 01:31 PM 11-26-19
我對便當睇法反而係
知佢會便當要襯仲有得用用多d
盡升睇晒d技
由手機版發出
ComeLOLoh 04:25 PM 11-26-19
行版有得訂電單車版未?
STRIFE 05:14 PM 11-26-19
即係ff9果種學技能,幾好,夠簡單
野良猫 11:28 AM 11-27-19
作者: 鈴蘭:
武器每把都好似FF9要升
今次又要儲晒d item了
由手機版發出
說穿咗其實只係提高耐玩度嘅一個方法
風間鈴木仁 02:31 PM 12-19-19
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1224270.html

有翻譯,有圖睇。

セフィロス最新ビジュアル降臨!「FFVII REMAKE」オリジナル版で描かれなかった新規エピソードなど新情報を公開

スクウェア・エニックスは、2020年3月3日に発売を予定しているプレイステーション 4用RPG「FINAL FANTASY VII REMAKE(ファイナルファンタジーVII リメイク)」(以下、FFVII REMAKE)の最新情報を公開した。
supermanlady 05:12 PM 01-01-20
PART 1
73.7gb

作者: :

mrk 12:35 PM 01-02-20
作者: supermanlady:
PART 1
73.7gb
嘩!淨係Part1都爆左50GB格式BD碟!

PS:話說個PS4版Demo有上架日期未?
STRIFE 08:33 PM 01-02-20
作者: mrk:
嘩!淨係Part1都爆左50GB格式BD碟!

PS:話說個PS4版Demo有上架日期未?
多其實未必好
特別係SE既技術力
寫CODE可能寫到好多累贅野先會咁大,看看XV
權愛真 08:38 PM 01-05-20
「艾莉絲不死才買!」劇情和結局必需有改變!說完。
GN00508771 09:34 PM 01-05-20
我諗唔死先會多人「唔買」
anyone 09:51 PM 01-05-20
咁咪加if劇情
yuhchan5 11:15 PM 01-05-20
作者: 權愛真:
「艾莉絲不死才買!」劇情和結局必需有改變!說完。
咁你唔好買喇,講完
真!DC 11:42 PM 01-05-20
第一部一定唔死咁買唔買?

知唔知行版有冇日語音?
由手機版發出
kog 12:41 AM 01-06-20
又 二週目+100%爆機,
特別ending...賣花姑娘復活
鈴蘭 02:47 AM 01-06-20
佢唔好亂改個故事我都已經要還神 你竟然仲要求佢係中段就完全走向唔同
GN00508771 07:12 AM 01-06-20
BIO3個TOPIC已經係咁w
講埋d垃圾廢話

無視安定
skyED 01:12 PM 01-06-20
請問街舖有得訂未?定係已經俾人訂曬?
權愛真 05:35 PM 01-06-20
事實就係好多人都希望艾莉絲唔使死!
既然係Remake,有改動亦好正常!只要鋪排合理就得。
改劇情、加IF劇情、加另一條完美結局線等,好多方法。

總之我一句到尾,「艾莉絲不死才買!」

PS. 咁盲目100%跟足舊版,就自己死返去不斷玩舊版啦!
睇法唔同既__就咪回覆人啦!正畜__!全黑名單。講完!
yuhchan5 05:45 PM 01-06-20
作者: 權愛真:
事實就係好多人都希望艾莉絲唔使死!
既然係Remake既,有改動亦好正常!只要鋪排合理就得。
改劇情、加IF劇情、加另一條完美結局線等,好多方式。

總之我一句到尾,「艾莉絲不死才買!」

PS. 咁盲目100%跟足原本既,咪自己死返去不斷玩原著囉!
睇法唔同既__就咪回覆人啦!正畜__!全黑名單。講完!
咪咁小學雞啦,當然你去差評當然有你自由,但最憎人用錢去干涉創作自由,本身FF7個故事好完滿,而家TVB BBQ ending咩,你咁改法,之後幾套外傳電影當黑歴史?
記得好多年前TVB黃子華有套電視劇要死,又係有班師9話唔得,你唔改結局我就唔睇

同埋真搞笑,大家又無講D乜就話人畜__你份人真搞笑
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面