Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-19, 07:20 PM   #76
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
AREA 既重點都係睇咩屬性剋BOSS 再用番相應既野拿拿聲BREAK左佢
例如EI02驚打擊 尊尼驚BEAM

一隊打哂唔係唔得既 風險高
5000防左右,尊尼普攻扣1000內 超必就2千幾左右
用信賴戰法都OK,不過打得耐

最後都係養部V 遠射BREAK

依家預備將D垃圾SR升爆用去突SSR

舊 08-23-19, 07:36 PM   #77
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 王蛇 查看文章

如果好彩抽到原創女戈隻SSR (普攻同必殺都係BEAM屬性)

會再輕鬆d

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 09:16 PM   #78
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

5石2卷⋯⋯⋯⋯⋯

舊 08-24-19, 09:57 AM   #79
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
見中左第2張按摩人諗住升爆75LV凸上去,揀凸料果陣唔俾我揀,話要升爆LV先俾揀做凸料

重打左按摩人NU再開局

此篇文章於 08-24-19 12:59 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-19, 04:00 PM   #80
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
無跟機體BGM始終不能同機戰相比

呢隻應該玩多陣就棄game
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-19, 12:52 AM   #81
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

跟電擊咁做

想要強化素材暫時只能打故事既EX關
用埋 3倍掉落
一個鐘都有唔錯既成果

舊 08-25-19, 08:16 AM   #82
王蛇

引用:
作者: GN00508771 查看文章
跟電擊咁做

想要強化素材暫時只能打故事既EX關
用埋 3倍掉落
一個鐘都有唔錯既成果
到想知道精神之書點攞,養成關金箱?

舊 08-25-19, 12:14 PM   #83
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
到想知道精神之書點攞,養成關金箱?
應該係吧

佢自己都咁寫

越後越易跌呱

舊 08-25-19, 06:16 PM   #84
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:

SR 唔可以上SSR 吧?

舊 08-25-19, 06:56 PM   #85
王蛇

引用:
作者: Eking 查看文章
SR 唔可以上SSR 吧?
可以5張SR突一次SSR

舊 08-25-19, 07:41 PM   #86
Eking

SR 不是只突破上限?

舊 08-27-19, 01:07 AM   #87
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
個server似乎又仆左......
係咁error 9990001......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-19, 01:22 AM   #88
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章

日版無事喎
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-19, 02:31 AM   #89
王蛇

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
唔好玩台版,收入差就關服 好多代理都比原版早死(多數半年)

此篇文章於 08-27-19 02:40 AM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-19, 07:47 PM   #90
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

感覺目前最好刷肥料係世界1既EX3

易打 用2倍掉落 平均約2-3場出2張SR肥

不過講真 佢再唔改善 我唔知頂得幾耐
打一關要按幾次 LOAD幾次 又出又入 好不利周回

舊 08-28-19, 09:08 AM   #91
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

3DS Friend Code1118 1586 3100
成隻game UI設計無問題,但係用戶體驗就好唔流暢
呢d位都未搞掂就去搞課金item,派石又派得少
我都係想追鐵血孤兒個故仔先玩(唔知幾時先出到S2……)

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-19, 09:18 AM   #92
ShinDou

暫時睇個故事寫得唔錯,其他野就仲有好大進步空間,岩岩又重打刷翼霸ggg開局

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-28-19, 12:10 PM   #93
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
玩哂正常世界,extra3星已經唔夠打
好老實,我就黎堅持唔到

舊 08-28-19, 12:20 PM   #94
ShinDou

34星開始好似連卒都有罩,出兩隻爆罩,兩隻打手會易d

舊 08-28-19, 02:02 PM   #95
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
制壓戰1-3 boss已經打唔入, 已經用弱點屬性都打唔入, 好難堅持繼續玩...
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-19, 02:42 PM   #96
ShinDou

Zone1第3版?唔記得

不過之前我打每日3場果d唔記得3星定4星版,d卒大佬都4 5千攻防有罩,未爆罩我都係扣十,爆左罩就打得入,4千幾攻ggg必好似扣到差唔多過萬

舊 08-28-19, 03:53 PM   #97
Eking

引用:
作者: cat722 查看文章
制壓戰1-3 boss已經打唔入, 已經用弱點屬性都打唔入, 好難堅持繼續玩...
由手機版發出
1-3....? Zone 1 中BOSS ? 你冇升過任何野? 正常制壓戰要過哂普通先打, 最起嘛有32XX攻左右吧

舊 08-28-19, 05:28 PM   #98
不是藍星人
Neverland

一本精神書250石,飲大咗呀

舊 08-28-19, 05:32 PM   #99
Eking

精神書其實會隨機掉, 不過好RARE

舊 08-28-19, 05:34 PM   #100
ShinDou

買1本作用唔大,要好多本先得,250石買晒3張保底飛好過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 12:56 AM

手機版 | APP版