Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 125 175 215 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 235 275 325  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 12:23 PM 07-31-19
作者: kaka2433:
今日打風,唔知機鋪有冇開

打風都顧住打機
kaka2433 12:57 PM 07-31-19
作者: LR猫:
打風都顧住打機
平時人多呀麻,打得3鋪又要比下個打
darkvolver 01:04 PM 07-31-19
打風都顧住打機
平時人多呀麻,打得3鋪又要比下個打
觀仔應該有開,始終年終無休...
kaka2433 01:16 PM 07-31-19
重點新手怕比老手串
b_boy 06:27 PM 07-31-19
重點新手怕比老手串������
下? 會唔會你諗多咗
唔洗怕自己打得差, 大家都有新手期
ouki 12:00 AM 08-01-19
多數老手都係俾D意見你姐....好小見人串
BeanZzZz 12:56 AM 08-01-19
新手插咀比人串就可能有
有心問野邊介意,唔係阻左打機就冇問題
darkvolver 08:51 AM 08-01-19
作者: ouki:
多數老手都係俾D意見你姐....好小見人串
作者: BeanZzZz:
新手插咀比人串就可能有
有心問野邊介意,唔係阻左打機就冇問題
老手通常先對住個mon爆粗,繼而拍機再前前推機(荷記幾流行),所以有時打機好睇地點。

再加上SEGA閱心能力很強。
ouki 11:22 AM 08-01-19
作者: darkvolver:
老手通常先對住個mon爆粗,繼而拍機再前前推機(荷記幾流行),所以有時打機好睇地點。

再加上SEGA閱心能力很強。
何記拍機都係呂布狗姐XD,其他人都冇咩點拍機XD
b_boy 11:28 AM 08-01-19
基本上(真)老手對新手只有3種態度
1, 無視 <-大部份
2, 指點2句 <-多數係對D完全玩唔掂/基楚都無0既新人
3, 熱心指導 <-基本上新人肯主動去問, 絕大部份都肯教(衝緊証打緊果D另計)

簡單黎講, 你唔去問係唔會有人理/恥笑你
kaka2433 11:57 AM 08-01-19
謝謝
darkvolver 01:19 PM 08-01-19
作者: b_boy:
基本上(真)老手對新手只有3種態度
1, 無視 <-大部份
2, 指點2句 <-多數係對D完全玩唔掂/基楚都無0既新人
3, 熱心指導 <-基本上新人肯主動去問, 絕大部份都肯教(衝緊証打緊果D另計)

簡單黎講, 你唔去問係唔會有人理/恥笑你
現在衝証的人應該小左...我見勇者都係被SEGA閱心....最後拍台,問候人再走人。
kaka2433 07:40 PM 08-02-19
收武神妙技,主兵力,3紅
b_boy 08:42 PM 08-02-19
收武神妙技,主兵力,3紅
lee張ex黎,無得收
要等龍玉商店
由手機版發出
darkvolver 09:26 PM 08-02-19
今日中了2隻SR....都係2RSEGA好野

繼往2R守城

郭淮2R兵力...

風間雷太畫功很有氣勢...
darkvolver 04:27 PM 08-03-19
琴日中了sr,今日再玩中了小黃金sr魏王有沒有人要?

想問魏王爆第2下計時,是不是不用在爆第1次計的時間內,按掣爆第二次?

Sent from my iPhone using Gaforum
kaka2433 11:48 PM 08-03-19
作者: darkvolver:
琴日中了sr,今日再玩中了小黃金sr魏王有沒有人要?

想問魏王爆第2下計時,是不是不用在爆第1次計的時間內,按掣爆第二次?

Sent from my iPhone using Gaforum
係,冇錯
kaka2433 03:17 PM 08-04-19
岩岩贏返2場,勝率拉返50%,信心都返哂黎
b_boy 10:40 PM 08-04-19
魏王係要曹操第一下計未完時開先會有+6回血果下架
kaka2433 06:08 AM 08-05-19
唔好意思,想問下d金銀銅幣點拎?
LR猫 09:34 AM 08-05-19
唔好意思,想問下d金銀銅幣點拎?
課金抽寵臣
kaka2433 11:01 AM 08-05-19
課金抽寵臣
姐係要點做
冬雨 11:56 AM 08-05-19
姐係要點做
寵臣推挙
http://www.wikihouse.com/sangokushi/...C3%BF%E4%B5%F3
kaka2433 08:22 PM 08-05-19
好多謝師兄,但我睇唔明
同埋有冇師兄有軍團可以施捨個位比我入?謝謝
kaka2433 08:27 PM 08-05-19
同埋d天下統一大會既稱號係米好似第3代咁,要去到佢指定既排名先拎到,定改左條件拎??謝謝
第一 ... 125 175 215 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 235 275 325  ... 最後

返回主題版面